ozzy56 Odesláno 2. září 2025 Odesláno 2. září 2025 a teď si představ, že bys olej nevyměnil po dobu životnosti auta, či jak to píšou automobilky v těch návodech, protože nějaký tranzistor se pomátl a auto tě nevyzvalo vyměnit olej jinak: že jsi nechal olej v MOTORU ve SVEM soukromém autě 50 tisíc KM nechám bez komentáře, píšu svůj názor, nechci se hádat , je mi to v podstatě jedno Citovat
martinecondrej Odesláno 2. září 2025 Odesláno 2. září 2025 jj, a samozřejmě jsem nenechal ve svém motoru olej 50tisíc km, psal jsem že měním po cca 15000km. Mám ve svém okolí víc těchto dodávek a jedna jede přesně podle plánu, což je bohužel toto ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
HonzaC2 Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor Trochu ozivim, taky budu do sveho 2,0BlueHDI davat poprve RCP misto FIRST a jak jsem zjistoval informace i tady, narazil jsem na jedno pekne PDF (kde se to trochu rezepisuje i se vsemi v tu dobu podporovanymi motory) tak si dovolim sem dat odkaz. https://www.autoexpertportal.cz/wp-content/uploads/2023/04/50_total.pdf slimboy a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor za článek díky bohužel článek potvrzuje skutečnost, že pustili na trh dostatečně nevyzkoušenou technologii--jinak by se řetěz pohonu vaček netrhal a nemuseli by inovovat jak řetěz tak olej... Citovat
oddie Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor Prostě klasika - testováno na zákaznících... Péťa a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor Z článku som sa konečne dozvedel, čo znamená RCP. Teda Robust Chain Protect (robustná ochrana reťaze). Snáď ochráni aj remeň v Puretechoch. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.