Fruktis Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 Mám takovej blbej dotaz včera jsem prodal odsávačku Medela, a paní mi tvrdí, že tam je kaput baterie...hned přišla s návrhem že si koupí jinde odsávačku novou a tuhle vymění nebo že mám vrátit peníze a ona ji vyhodí...což se mi přes noc rozleželo v hlavě a nějak se mi to zdá podezřelé ... je teda fakt, že tu co jsem prodal ležela zabalená dva roky ....ale nezdá se mi, že by přestala fungovat uplně. Nebo to je možné? V první řadě jsem blb, že jsem si to před prodejem nevyzkoušel, ale nějak jsem žil v domění, že tam jsou tužkovky a tak jsem to ani nevybaloval, neb se to doma nepoužilo. Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 Zabalená 2 roky a tužkovky uvnitř? Nemohly vytéct a odsávačku tak zničit? Citovat
Fruktis Odesláno 22. srpen 2025 Autor Odesláno 22. srpen 2025 ne ne..tužkovky tam právěže nejsou, v tom domnění jsem žil, v předchozí verzi totiž tužkovky byli...ale novější je nabíjecí přes usb.... Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 @Fruktis Možné to je. Teď záleží na ceně, za kterou jsi to prodal. Pokud to je přijatelné, já bych vrátil peníze, ať si to paní nechá na náhradní díly. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 22. srpen 2025 Autor Odesláno 22. srpen 2025 @Péťa no prodala se za ctvrtinu nové...a že bych chtěl cizí paní dotovat náhradní díly...peníze jí vrátím, ale nechám si ji vrátit a kouknu na baterku, co s ní bude... Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 Taky bych vrátil peníze s tím, že zboží vrátí. ozzy56, Fruktis a dýzl ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 Vrátit peníze, vrátit odsávačku ozzy56 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 26. srpen 2025 Autor Odesláno 26. srpen 2025 tak paní si to prej vyreklamovala o starost méně. BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.