Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stračeny jsou krávy ....

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola!  Stračeny mi na zahradě začali kravit víc, než doteď.... Myslím tím samolitr straky.... Začaly nosit nezralé lískáče na jedno místo a tam je vyklovou. Předevčírem tam ještě nic nebylo.  Jsou dost podezřívavé a nechávají si docela velký odstup, neřešitelný starou Slávií :roker Jak bojujete vy? Kalibr? :myslim   Zvířátka mám rád, ale "vocáď pocáď".... :bacha

Odesláno

Upřímně řečeno jsem žádnou nenachytal při činu, ale strak je všude mraky a sojku jsem nikde neuzřel už poměrně dlouho.... Což se ovšem nevylučuje.... :roker

Odesláno (upraveno)

Stara slavia ti je k prdu, pokud to neni teda 630, 631. 620 ma jen cca 7J a tim ptaka s peřim nezabiješ, leda by jsi trefil oko, což moc nevěřim. 630 ma tušim 12J, což už jde.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

tak info -- strakapoud na CD z vysoka kaká -- klove mi do střechy furt, ale koupil jsem krabičku broků 👍, já ho stejnak netrefím, ale aspoň se mám čím zabavit... 🤠, nepomáhá ani plašení startovací pistolí, ale sousedy to vzbudí 🙈😂

Odesláno

Instalovali jsme před lety v práci po halách na střechy makety dravců.

IMG20240321094343.jpg

Špačci a jiná havěť se pustili do fasád. Podle mě to zabralo. Ale po čase si na ně zvykli a žijou vedle sebe. :D Jednu díru v rohu po špačkovi letos obsadily poštolky a vyvedly mladé. :super

Odesláno

A co natáhnout síť a pak tu síť trochu vyráchat v sudu.. 🤫 a pak stopnout za jak dlouho se bude koupat znovu.., jestli vůbec... po takovým šoku si zbalí čemadan.., nebo ne..?

Odesláno

Dravci v okolí loví akorát holuby, hrdličky a sousedojc slépky.... Že by nějakej ulovil stračenu jsem ještě nezaregistroval.... A to se v poměrně blízkém okolí motá po nebi něco většího s ocasem vykrojeným do "V".... Na zahradě jsou sice výři, ale ty si se stračenama "předávaj směny".... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...