longstarr Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 Ahoj, Diagnostika mi ukazuje na me P407 coupe, ze nefunguje levy zadni sensor ABS. Prvni zkusim vycistit kontakty a profouknout brzdy a naboj stlacenym vzduchem, jelikoz obcas se hlaska ABS ozve a pak treba zas nekolik tydnu klid. Chtel jsem to vymenit rovnou, ale koukam na youtube, ze asi bude treba dolu nadrz, vyfuk a teplne stity Jde to nejak bez toho? Diky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 Nejčastěji bejvá bordel na dosedací ploše čidla, to se krapet vyosí a pak to dělá blbosti. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 Měl jsem i vadné kontakty v konektoru, který byl někde dále od čidla, u nádrže. Citovat
longstarr Odesláno 28. červenec 2025 Autor Odesláno 28. červenec 2025 ty konektory jsou myslim pod zadni sedackou. to striknu kontaktolem. Jen me zajimalo, jestli je to az tak narocne na vymenu, jak jsem videl na youtube nebo jestli nekdo nezkousel fintu, napr. privazat na stary kablik novy a protahnout to, ale hadam, ze to bude nacvakane v drzacich. Nebudu zatim vymyslet a zkusim vycistit Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 Vadný konektor je nejlépe "přeskočit", pájením. Pokud to teda není přímo na čidle. Pamatuju, že to zkoušel tak, že si natáhl dvojdrát až dopředu na jednotku ABS a tím přeskočil konektory a tak se přesvědčil, že je vada v konektoru. Citovat
hiphoper123 Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 Pokud je to 100% čidlo a nechceš sundavat nádrž, tak jedině někde u těhlice ucvaknout, udělat konektor, nebo rovnou připájet nové čidlo. Obě varianty funkční, vyzkoušeno. ozzy56 a longstarr ohodnotil 2 Citovat
longstarr Odesláno 29. červenec 2025 Autor Odesláno 29. červenec 2025 Pokud nekde nebude zlomeny drat , ale to by se taky dalo promerit pred napjenim cidla. Nadrz uz jsem mel dole. Toho se az tak moc nebojim. Spis uchyty tepelnych stitu jsou tak zrezle, ze tam bych musel vrtat nejake nove zavity atd do toho se mi na sidlaku nechce Ale diky za alternativy. Presne toto jsem si chtel overit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.