Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Diagnostika mi ukazuje na me P407 coupe, ze nefunguje levy zadni sensor ABS. Prvni zkusim vycistit kontakty a profouknout brzdy a naboj stlacenym vzduchem, jelikoz obcas se hlaska ABS ozve a pak treba zas nekolik tydnu klid.

Chtel jsem to vymenit rovnou, ale koukam na youtube, ze asi bude treba dolu nadrz, vyfuk a teplne stity 🤬

Jde to nejak bez toho?

Diky

Odesláno

ty konektory jsou myslim pod zadni sedackou. to striknu kontaktolem.

Jen me zajimalo, jestli je to az tak narocne na vymenu, jak jsem videl na youtube nebo jestli nekdo nezkousel fintu, napr. privazat na stary kablik novy a protahnout to, ale hadam, ze to bude nacvakane v drzacich. Nebudu zatim vymyslet a zkusim vycistit 🙂

Odesláno

Vadný konektor je nejlépe "přeskočit", pájením. Pokud to teda není přímo na čidle.

Pamatuju, že to zkoušel tak, že si natáhl dvojdrát až dopředu na jednotku ABS a tím přeskočil konektory a tak se přesvědčil, že je vada v konektoru.

Odesláno

Pokud nekde nebude zlomeny drat 😂, ale to by se taky dalo promerit pred napjenim cidla.

Nadrz uz jsem mel dole. Toho se az tak moc nebojim. Spis uchyty tepelnych stitu jsou tak zrezle, ze tam bych musel vrtat nejake nove zavity atd do toho se mi na sidlaku nechce 😀 Ale diky za alternativy. Presne toto jsem si chtel overit 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...