Milan+ Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) @MedvědJestli jsi si všiml já to psal Vlastovi a ne tobě,nevím proč by jeden nemohl vlastnit pěknou káru a u toho i další si sem tam půjčit. Asi tak. Je to vše jen o korunách. Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) @Milan- jestli jsi si nevšiml tak jsi na veřejném diskuzním fóru, takže ti Medvěd Klidně může odpovědět i když jsi napsal Vlastovi. Pokud chceš psát jenom Vlastovi napiš mu SZ Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Milan+, pavelu96 a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Asi nevím,další zbytečná odpověď ,jenom se koukni ,jakým stylem odpověděl. Jináč je mi to jedno,asi tak. Citovat
Klemoň Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) V 12. 6. 2025 at 18:38, Milan+ napsal: To je nějaký Contik? Lincoln Continental Mark III. Ale i Mark IV by byl fajn . . . . EDIT : Kluci nehádejte se tu o příspěvek. Pravda je taková , že "A" ( @Milan+ ) pořád s velkým sebezapřením odolávám tomu si pořídit to co chci do vlastní garáže, ale pravda je i že "B" ( @Medvěd ) ekonomicky je to prostě nesmysl . Aneb logika a "nedostatek" financí praví, že je jednodušší a lepší si občas něco půjčit, ale ... srdce křičí " to co chceš (LIncoln, Cadillac) " se prostě půjčit nedá - kup si to a voz se ve svém kdy chceš . . . No a tak se čas od času v noci převaluji třeba i hodinu (opravdu) a mudruji co s tím. Jenže nad srdcem a emocemi, vždy zvítězí rozum, který říká : Na to aby jsi se s tím svezl 30 až 50 krát do roka maximálně je to drahá sranda / koníček . . . Když jsem to byl konzultovat s frajerem, který těch amerik má asi 50 v Luštěnicích (ze známosti se mi věnoval asi hodinu) , tak mi na konci řekl cituji : " Vy si to auto stejně nekoupíte, protože počítáte. Tomu musíte propadnout a nepočítat, protože s počty to nemá smysl a logiku ! " No a vlastě to vystihl a měl pravdu. Buď se rozhodneš, že to prostě chceš bez ohledu na náklady a nebo si to spočítáš a zjistíš , že to prostě finančně nemá vůbec žádný smysl. Závěr je ten, že už asi 7 let zkouším najít někoho kdo by mi to půjčil , tj. pustil mne za volant a prostě jsem neuspěl. Ti co to mají, tě v tom maximálně "povozí" ale za volant nepustí a to ani za úplatu . . . Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Klemoň koment Pepito, pavelu96, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 (upraveno) @Klemoň U tohodle počítat nejde,to bych tu ani neměl v garáži Kaipana,ač je v něm x statisíců,tak je tu i přes investice do baráku,střecha se zateplením do fólie,na ni solary, chtěl jsem koupit id3.,naskytla se garáž,to je lepší zhodnocení jak auto,parkování vedle baráku pro auta,teď to budu o další 3m natahovat,chlap si tu radost musí udělat.Nekdo k tomu ještě dodal i kdyby do baráku teklo. Je fakt,že sem tam po nějaký ty americe pokukuji také místo toho Kai.Kdyz budeš počítat,tak to nedopadne,jak moji dva kámoši,účty narvané penězi a nejsou schopni si koupit alespoň slušné hadry a to jsou v máma hotelu a je jim 60. Upraveno 14. červen 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 No kdybych měl účet narvaný penězy, tak už mi dávno parkuje v garáži. Ale protože jsem se blbě narodil a k tomu asi i blbě učil, tak mám na nájem/splátku bytu, jídlo dle výběru, něco na oblečení i dobré pití a jednou za čas i na dovolenou u slané vody v okolí. Ale prostě dát 300 až 400 tisíc za "nepotřebné" auto, tak to si tak nějak bohužel nemohu dovolit. Vždyť i na tu Pažoutí popelnici mi musel na 1/4 půjčit kamarád. Fruktis a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 @KlemoňTřeba to dopadne,nikdy neříkej nikdy. Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 Jojo, vlastneni ekonomicky proste nevyjde. Ale srdci obcas neporucis . Ale ono je to stejny u kazdyho velkyho konicka... Kdo propadne motorkam, modelarine, zivym konim... moc dobre zna Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 No tak to je velká pravda . . . Když si tak letmo sečtu co mne stála akvaristika, všechny modely autíček ( 1:87 / 1:32 / 1:24 ) , letadel, Tatrovek, vojenské techniky a k tomu RC letadla a vše kolem tak . . . . . . hmm , tak už by to asi na nákup toho Lincolnu 1:1 asi stačilo. Ale je pravda, že tahle "investice" trvala cca 25 let Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.