Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@MedvědJestli jsi si všiml já to psal Vlastovi a ne tobě,nevím proč by jeden nemohl vlastnit pěknou káru a u toho i další si sem tam půjčit. Asi tak. Je to vše jen o korunách. 

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)
V 12. 6. 2025 at 18:38, Milan+ napsal:

To je nějaký Contik?

Lincoln Continental Mark III.  :super   Ale i Mark IV by byl fajn . . . .  :super

EDIT : Kluci nehádejte se tu o příspěvek. 😉  Pravda je taková , že "A" ( @Milan+ ) pořád s velkým sebezapřením odolávám tomu si pořídit to co chci do vlastní garáže, ale pravda je i že "B" ( @Medvěd ) ekonomicky je to prostě nesmysl . :roker  Aneb logika a "nedostatek" financí praví, že je jednodušší a lepší si občas něco půjčit, ale ... srdce křičí " to co chceš (LIncoln, Cadillac) " se prostě půjčit nedá - kup si to a voz se ve svém kdy chceš . . . No a tak se čas od času v noci převaluji třeba i hodinu (opravdu) a mudruji co s tím. :myslim Jenže nad srdcem a emocemi, vždy zvítězí rozum, který říká : Na to aby jsi se s tím svezl 30 až 50 krát do roka maximálně je to drahá sranda  / koníček . . .   😥

Když jsem to byl konzultovat s frajerem, který těch amerik má asi 50 v Luštěnicích (ze známosti se mi věnoval asi hodinu) , tak mi na konci řekl cituji : " Vy si to auto stejně nekoupíte, protože počítáte. Tomu musíte propadnout a nepočítat, protože s počty to nemá smysl a logiku ! "   No a vlastě to vystihl a měl pravdu. Buď se rozhodneš, že to prostě chceš bez ohledu na náklady a nebo si to spočítáš a zjistíš , že to prostě finančně nemá vůbec žádný smysl.

Závěr je ten, že už asi 7 let zkouším najít někoho kdo by mi to půjčil , tj. pustil mne za volant a prostě jsem neuspěl. Ti co to mají, tě v tom maximálně "povozí" ale za volant nepustí a to ani za úplatu . . . 😭

Upraveno uživatelem Klemoň
koment
Odesláno (upraveno)

@Klemoň

U tohodle počítat nejde,to bych tu ani neměl v garáži Kaipana,ač je v něm x statisíců,tak je tu i přes investice do baráku,střecha se zateplením do fólie,na ni solary, chtěl jsem koupit id3.,naskytla se garáž,to je lepší zhodnocení jak auto,parkování vedle baráku pro auta,teď to budu o další 3m natahovat,chlap si tu radost musí udělat.Nekdo k tomu ještě dodal i kdyby do baráku teklo. Je fakt,že sem tam po nějaký ty americe pokukuji také místo toho Kai.Kdyz budeš počítat,tak to nedopadne,jak moji dva kámoši,účty narvané penězi a nejsou schopni si koupit alespoň slušné hadry a to jsou v máma hotelu a je jim 60.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

No kdybych měl účet narvaný penězy, tak už mi dávno parkuje v garáži. :roker  Ale protože jsem se blbě narodil a k tomu asi i blbě učil, tak mám na nájem/splátku bytu,  jídlo dle výběru, něco na oblečení i dobré pití a jednou za čas i na dovolenou u slané vody v okolí. Ale prostě dát 300 až 400 tisíc za "nepotřebné" auto, tak to si tak nějak bohužel nemohu dovolit. 😥  Vždyť i na tu Pažoutí popelnici mi musel na 1/4 půjčit kamarád. :bacha

Odesláno

Jojo, vlastneni ekonomicky proste nevyjde. Ale srdci obcas neporucis :D  . Ale ono je to stejny u kazdyho velkyho konicka... Kdo propadne motorkam, modelarine, zivym konim... moc dobre zna :D 

Odesláno

No tak to je velká pravda . . .  :super  Když si tak letmo sečtu co mne stála akvaristika, všechny modely autíček ( 1:87 / 1:32 / 1:24 ) , letadel, Tatrovek, vojenské techniky a k tomu RC letadla a vše kolem tak . . . . . .  :myslim  hmm , tak už by to asi na nákup toho Lincolnu 1:1 asi stačilo.  :roker   Ale je pravda, že tahle "investice" trvala cca 25 let  :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...