marabu Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 Já můžu zaklepat že od té doby co jsem vyměnil telefon za appl 6 tak vše funguje jak má a to se aplikace pořád aktualizuje aniž by se ztratily data Citovat
kultus Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 (upraveno) před 59 minutami, zzipCZ napsal: sem řikal že to chce čas.a ted hlavně apku neaktualizovat! a pokud s apkou budeš něco dělat tak zálohovat jízdy nebo se ti všechny smáznou. Dik za radu, to bych udelal i automaticky, ja s nim jezdit skoro nebudu spis mne stve z profesionalniho hlediska ze neco nefunguje uvidime jestli na to premluvim holku tomuhle moc neholduje, ze zacatku to ale bude jiste prinosne aspon orientacne videt jak se s tim jezdi a za kolik. Kdyby to fachalo tak supr vec. Lada67: Apka se mi z 1.14.3 (nebo jak to bylo) aktualizovala sama ani jsem si toho nevsiml (momentalne 1.22.4) a listopadovy update jsem jeste nedelal kdyz vse ostatni funguje. Nacetlo se to opravdu "out of the blue" nic specialniho jsem nedelal. Proste nainstalovat-nalogovat se do Mypeugeot, vse povolit, ucet + pridat káru (opetovne pridani VIN nepomahalo), sparovat s radiem pres BT (opetovne znovuparovani pres BT nepomahalo), zapnout vsechny profily...nic vic jsem nenastavoval. Je po aktualizaci neco nove? Asi ne co... Upraveno 3. únor 2020 uživatelem kultus Citovat
bohm007 Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 Mě aplikace nefungovala asi půl roku. Zkoušel jsem všechno možné - různé telefony (android i Apple), různé verze aplikace, upgrade FW rádia, reset telefonu i rádia a nic. U kamaráda na Peugeotu 308 mi aplikace naskočila okamžitě. Pak se mi během jednoho dne zresetovalo rádio - smazané předvolby a pak se mi zresetoval celý počítač auta - přeplo se to do továtního nastavení - vše ve francouzštině. Po novém připojení mobilu k autu najednou apka začala fungovat. Nezměnila se verze ani rádia ani aplikace, nechápu. Od té doby funguje i po aktualizaci rádia i samotné aplikace - verze 1.22.4. V servisu mi to nedokázali vysvětlit, jen mi zaktualizovali SW rádia a zapnuli nějaké logy v servisním menu. Od té doby žádné resety a vše funguje, jak má. Citovat
jaro3703 Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 mne nefunguje Mirror Link... ale Android Auto áno... a Aplikácia MyPeugeot funguje aj po aktualizácii perfektne... dokonca sa v aute ani nemusím pripájať káblom k telefónu... údaje sa mi prenášajú cez Bluetooth... Citovat
zzipCZ Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 před 4 hodinami, jaro3703 napsal: mne nefunguje Mirror Link... ale Android Auto áno... a Aplikácia MyPeugeot funguje aj po aktualizácii perfektne... dokonca sa v aute ani nemusím pripájať káblom k telefónu... údaje sa mi prenášajú cez Bluetooth... tak to má být nic se připojovat nemusí. Citovat
mirokoud Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 (upraveno) K přenosu mirrorlink musíš mít mobil, který to podporuje a datový kabel. Android Auto mi jde taky a zvykl jsem si, je to super. Upraveno 4. únor 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Lada67 Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 A android Auto ale funguje jen na vyšší řadě rádia. Tj příplatkové - Allure, že ??? Na základu Active u 2008 to nejde, že? V nabídce rádia tuto funkci nemáme :(. Děkuji Citovat
mirokoud Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 (upraveno) Jistě, řešil jsem to výměnou rádia přes ebay. Active tyhle rádia nemá. Upraveno 4. únor 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Martin02020 Odesláno 26. duben 2020 Odesláno 26. duben 2020 (upraveno) V 2. 9. 2019 at 14:31, marabu napsal: Mam peugeot 208 1.2 PT r.v 2018 ale v jednotce nemam mirror link, AppleCar AndroidAuto a hlavne ani navigaci, jak ji do toho nahraji prosim? Klidne si to koupim ale jak to provest?? Upraveno 26. duben 2020 uživatelem Martin02020 Citovat
Laďa Odesláno 27. duben 2020 Odesláno 27. duben 2020 Na stránce č. 17 tohoto vlákna máš odpověď, kde a za kolik koupíš nové rádio. Citovat
mirokoud Odesláno 27. duben 2020 Odesláno 27. duben 2020 (upraveno) V 26. 4. 2020 at 19:35, Martin02020 napsal: Mam peugeot 208 1.2 PT r.v 2018 ale v jednotce nemam mirror link, AppleCar AndroidAuto a hlavne ani navigaci, jak ji do toho nahraji prosim? Klidne si to koupim ale jak to provest?? Pošlu ti fotku radia, které jsem koupil na Ebay od Itala, pokusím se ji někde najít a posléze i kontakt na prodejce. Vepíšu také obecný přeložený text, kde prodejce uvádí obecně tech.parametry.Navigaci radio už má nahranou, jen si ji nakonfiguruješ v nastavení do CZ, (TomTom),obsahune také AndroidAuto, Mirrorlink a celkově ti zkvalitní muziku a poslech.V aplikaci AndroidAuto máš Goodle mapy ( takže další navigaci) a můžeš poslouchat rádia všech žánrů celého Světa. K radiu si přikoupíš také GPS anténu. Odkaz na demontáž radia a dalšího prodejce v Číně, to už je věcí každého z nás, kde nakoupí... https://youtu.be/JgRLvolADichttps://www.seicane.com/ (Text z portálu prodejce: Originální radio 2017/19 Peugeot 2008 NAC -Informační systém s 3d navigace Tom Tom, Carplay, Android auto, Mirrorlink - ALREADY CODED 9821908880.) PRODEJCE SI NAJDEŠ POD TÍMTO LINKEM https://ebay.com/usr/manuhub A KOMUNIKUJ ANGL. A NEBO IT. PŘEKLADAČ TO VYŘEŠÍ pokud neumíš tak jako já a zeptej se na radu co ti doporučuje.Jestliže se domluvíte...tak bude chtít VIN auta , který ti nahraje do rádia a zbytek je na tobě. - Anténa GPS Kódováno před odesláním (vyžaduje VIN vašeho vozidla) s volbami do auta, sadou plug and play. Kódování = povolení možností vašeho automobilu, např .: parkovací senzor, kamera, parkovací asistent atd. Více už ti nemohu poradit. ČUS AUTOBUS! Upraveno 28. duben 2020 uživatelem mirokoud Doplnění info zzipCZ ohodnotil 1 Citovat
Jirka1982 Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) V 4. 2. 2020 at 18:41, mirokoud napsal: Active tyhle rádia nemá. Active v tom nejchudším základu to nemá. Ale může to mít, pokud si za to připlatíš. Prodejci tomu říkají myslím rádio s možností Connect. Cena byla jestli si dobře vzpomínám kolem šesti tisíc (bez navigace). Upraveno 28. duben 2020 uživatelem Jirka1982 Citovat
mirokoud Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) Jistě, to byl můj případ. Prodejce Peugeot mi odmítl výměnu a instalaci rádia s ,,lepší výbavou" s tím, že se to v Peugeot nedělá a prý se nebude pouštět do partyzánštiny. Takže dnes když se do auta koukneš tak poznáš velké prd, že proběhla výměna rádia za jiné. Rádio má správný VIN a GPS anténu nevidíš. Rozhovor na banální tech. úpravu byť s originálním dílem u nich není přípustný a končí větou, že ti odeberou nárok na záruku. JINAK ŘEČENO...CHCEŠ LEPŠÍ RÁDIO? TAK SI MUSÍŠ KOUPIT AUTO V LEPŠÍ VÝBAVĚ A NĚJAKÉ VYCHYTÁVKY, KTERÉ JSOU PROSPĚŠNÉ PRO BEZPEČNOST JÍZDY, POHODLÍ A KOMFORT SE ZAMÍTAJÍ! Pozn...zatím vše co jsem absolvoval a pro celkové využití rádia není konečné...chci ještě vyměnit mobilní telefon kvůli Mirrorlink ať mohu rolovat a používat všechny nainstalované aplikace na infotaimentu.....jo, abych nezapoměl! Půjdu ještě do zadní kamery! Příště se ozvu až bude kamera na autě a popíšu, kde koupit, protahování kabelů a zapojení, rádio to umí! Upraveno 28. duben 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Martin02020 Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) mirokoud Moc dekuji za informace. No jeste uvidim ale z ciny to kupovat pres eshopy nechci. Nabizi se tato moznost https://www.audiocom.cz/tovarni-navigace/navigacni-modul-citroen-peugeot-6332cz ale vychazi to asi na 18k. Nejak nutne navigaci v aute zase nepotrebuji takze to nejspis necham byt. Upraveno 28. duben 2020 uživatelem Martin02020 Citovat
Jirka1982 Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 (upraveno) na tvém místě bych zkusil service Peugeot v jiném regionu. slyšel jsem od pár lidí když něco podobného také řešili, že se nakonec byli schopní se servisákem domluvit téměř na jakékoli opravě nebo dodělávce. Něco to samozřejmě stálo (i do kapsy), ale šlo to. Upraveno 28. duben 2020 uživatelem Jirka1982 Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2020 Odesláno 28. duben 2020 před 8 hodinami, Martin02020 napsal: mirokoud Moc dekuji za informace. No jeste uvidim ale z ciny to kupovat pres eshopy nechci. Nabizi se tato moznost https://www.audiocom.cz/tovarni-navigace/navigacni-modul-citroen-peugeot-6332cz ale vychazi to asi na 18k. Nejak nutne navigaci v aute zase nepotrebuji takze to nejspis necham byt. Novější modely mediálních systémů nechodí většinou z číny, ale buďto z itálie nebo francie. TO na co odkazuješ, bych osobně nemontoval.. je tam poté problém s jakoukoliv podporou Lepší je koupit na ebay origo sadu a předělat V Praze je předělávám například já Citovat
mirokoud Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 (upraveno) Ahoj ChouLu, neumím aktualizovat mapy TomTom v radiu, nevíš jak to udělat? Mohl bys posla email s kontaktem na tebe do SZ? Díky. Upraveno 30. duben 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 Záleží jaký tam máš systém pokud něco chceš, tak mi napiš zprávu, při množství dotazů co denně mám telefon nedávám na potkání Citovat
mirokoud Odesláno 30. duben 2020 Odesláno 30. duben 2020 (upraveno) Radio je o trošku výše v diskuzi. Zn. Continental NAC...Systém? Nevím skutečně o čem je řeč. Správně! Já taky nedávám telefon..... Tak se na to chlape vyprdni, necháme to být, chápu, máš toho moc, spojím se s nějakou firmou, která se tím zabývá a podrobně a dle svých schopností (nejsem kovaný v těchto věcech) to proberu po telefonu. Upraveno 30. duben 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.