Fruktis Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 (upraveno) Ahoj všem..zkusím to tady...třeba někdo poradí. cca měsíc zpět jsem pořídil nový router TP link, a od té doby začala zlobit wifina na notasu. Věčně slabý signal, vypadává, odpojí se a nejde připojit, když se má připojit, tak se tváří jakoby silný signál, ale v okamžiku připojování je bez signálu. Původně jsem myslel, že je chyba v routeru, ale jiné zařízení takový problém nemá, dokonce i když zapojím starý router, tak to dělá už i na něm. Chybu jsem tak začal hledat ve wifi modulu intel AC 7265 (dual 2,4/5), zkoušel jsem vypnout power managment, starší ovladače, novější ovladače, ale pořád jsem tam kde jsem. Neměl by někdo nějakou radu? Upraveno 3. duben 2025 uživatelem Fruktis jo wokna 10 Citovat
sitler Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 zkus na wifi rozhodit 2,4 a 5ghz cast pod ruzny ssid, jestli to bude delat problemy i pak na urcite frekvenci. Fruktis a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 3. duben 2025 Autor Odesláno 3. duben 2025 To mám routeru. Zvlášť 2,4 a zvlášť 5. Příznaky jsou na obou frekvencích stejné. Zkoušel jsem i potlačit možnost výběru a preferovat jednu či druhou a beze změny. Citovat
sitler Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 Jakou tam mas verzi ovladace? Posledni je asi 19.51.50.2 z lonskyho roku a novejsi asi nikdy nebude, nebo mas primo nejaky od HP vjine verzi? Citovat
Fruktis Odesláno 4. duben 2025 Autor Odesláno 4. duben 2025 ty jo... 2018 verze 18.33.13.3 ale zkusil jsem tedy aktualizovat...dle windows, mám nejlepší ovladač:D na hp nic novějšího není, a když jsem to chtěl stáhnout od intelu, tak to prej nejde na notas naistalovat a instalaci ovladače shodí kde jsou ty časy xpéček, kdy se dali ovladače stáhnout bez instalačního balastu a ovladač se naistaloval jsem starej :D Citovat
sitler Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 (upraveno) tohle by mel bejt nejnovejsi od HP primo: https://support.hp.com/cz-cs/drivers/swdetails/hp-elitebook-840-g6-notebook-pc/model/38225829/swItemId/ob-332575-1?sku=17T67EC , tak zkus pripadne tenhle. Je to aktualizace 2024, mezitim se prave opravovaly chyb s pripojenim, na kterou si dost lidi s 18.33.x.x stezovalo Upraveno 4. duben 2025 uživatelem sitler OK406 a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 4. duben 2025 Autor Odesláno 4. duben 2025 hmm...ovladač to nechalo starý, ale zdá se že to problém opravilo. tak moc díky Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 skoro bych rekl, ze je to zvlastni, ze se nezvedla verze, a zacalo to fungovat, ale u Windows se asi endivim nicemu Péťa ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 Zaleží na routeru pokud máš nějaký levný, tak to bude problém neklepší routery má Asus atd, můj router 4 anténová a poktaje celý byt 2+1 a wifi mám TV+ 3 mobily+set top box a je starý 6 let a umí pouze wifi 5, můj router stál 5000 kč Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 (upraveno) Jakej model přesně to je? Nemá už chip s wifi 6? Po složení PC s wifi 6 jsem musel koupit router, který podporoval také wifi 6. Intel má chybu v ovládačích a dělá to bordel s routery, které tento standart neumí. Pomalý net, slabý signál, odpojování... Aktualizace driverů vždy na chvíli pomohla ale za pár dní byl problém znovu. Upraveno 5. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Fruktis Odesláno 5. duben 2025 Autor Odesláno 5. duben 2025 @sitlerono v tom balíku ovladačů je jen nějaká záplata ne celý ovladač...co jsem se dočetl..důležitý je ze to funguje.:) ještě jednou díky:) Citovat
Fruktis Odesláno 5. duben 2025 Autor Odesláno 5. duben 2025 tak ne...jsem se asi trefil do slabé chvilky, kdy to fungovalo. router je od TP-link Archer C80, notas je starší HP Elitebook 840 G2 a je tam wifina od INTELu AC 7265. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 (upraveno) Zkus vypnout Bluetooth Pokud nepomůže máme několik možností. Tou nejhorší je router, kdy by mohlo pomoct se jen pohrabat v nastavení (např dočasně zkusit zvlášť 2.4ghz a pak jen 5ghz)a nebo se to prostě s tímto čipem kope. Mám ho v pc taky, už tedy s wifi6 a s některými routery dělal problémy (archer C6). I asus za 2 litry s wifi 6 padal. Zakaž instalaci ovladačů přes Windows update viz-https://www.dell.com/support/kbdoc/cs-cz/000194492/jak-zak%C3%A1zat-slu%C5%BEbu-windows-update-a-zastavit-automatick%C3%A9-instalace-v-syst%C3%A9mu-windows Stáhni nejnovější driver-https://www.intel.com/content/www/us/en/download/823059/intel-wireless-wi-fi-drivers-for-wireless-ac-7265-rev-d-3168-and-3165.html Odinstaluj kompletně software a ovladače přes správce zařízení. Restartuj, nainstaluj stažený ovladač. Tohle je asi tak maximum, co můžeš dělat s počítačem. Pokud nepomůže, tak řešit bohužel router Upraveno 5. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) před 11 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Zkus vypnout Bluetooth Kdyby byl na vině BT tak by mu ale nedělalo na 5Ghz Upraveno 6. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) Ani tak nejde o rušení frekvence jako o problém v samotném chipu od intelu. 7265 je problémová. Když si to vyhledáš na netu, spousta lidí s tím má problém Upraveno 7. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 Kanály na routeru jsou na "auto", nebo ručně? Citovat
Fruktis Odesláno 16. duben 2025 Autor Odesláno 16. duben 2025 @MJSyticAuto Zatím jsem to vyřešil tím že jsem vedle dal starý router. Ale blbne i s tím. Asi koupím adaptér na wifinu a bude klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.