Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem..zkusím to tady...třeba někdo poradí. cca měsíc zpět jsem pořídil nový router TP link, a od té doby začala zlobit wifina na notasu. Věčně slabý signal, vypadává, odpojí se a nejde připojit, když se má připojit, tak se tváří jakoby silný signál, ale v okamžiku připojování je bez signálu.

Původně jsem myslel, že je chyba v routeru, ale jiné zařízení takový problém nemá, dokonce i když zapojím starý router, tak to dělá už i na něm. 

Chybu jsem tak začal hledat ve wifi modulu intel AC 7265 (dual 2,4/5), zkoušel jsem vypnout power managment, starší ovladače, novější ovladače, ale pořád jsem tam kde jsem. 

Neměl by někdo nějakou radu?

Upraveno uživatelem Fruktis
jo wokna 10
Odesláno

To mám routeru. Zvlášť 2,4 a zvlášť 5. Příznaky jsou na obou frekvencích stejné.

Zkoušel jsem i potlačit možnost výběru a preferovat jednu či druhou a beze změny.

Odesláno

ty jo... 2018 verze 18.33.13.3

ale zkusil jsem tedy aktualizovat...dle windows, mám nejlepší ovladač:D na hp nic novějšího není, a když jsem to chtěl stáhnout od intelu, tak to prej nejde na notas naistalovat a instalaci ovladače shodí :( 

kde jsou ty časy xpéček, kdy se dali ovladače stáhnout bez instalačního balastu a ovladač se naistaloval :D jsem starej :D 

Odesláno (upraveno)

tohle by mel bejt nejnovejsi od HP primo: https://support.hp.com/cz-cs/drivers/swdetails/hp-elitebook-840-g6-notebook-pc/model/38225829/swItemId/ob-332575-1?sku=17T67EC , tak zkus pripadne tenhle. Je to aktualizace 2024, mezitim se prave opravovaly chyb s pripojenim, na kterou si dost lidi s 18.33.x.x stezovalo

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Zaleží na routeru pokud máš nějaký levný, tak to bude problém neklepší routery má Asus atd, můj router  4 anténová a poktaje celý byt 2+1 a wifi mám TV+ 3 mobily+set top box a je starý 6 let a umí pouze wifi 5, můj router stál 5000 kč

Odesláno (upraveno)

Jakej model přesně to je? Nemá už chip s wifi 6? Po složení PC s wifi 6 jsem musel koupit router, který podporoval také wifi 6. Intel má chybu v ovládačích a dělá to bordel s routery, které tento standart neumí. Pomalý net, slabý signál, odpojování... Aktualizace driverů vždy na chvíli pomohla ale za pár dní byl problém znovu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

tak ne...jsem se asi trefil do slabé chvilky, kdy to fungovalo.

router je od TP-link Archer C80, notas je starší HP Elitebook 840 G2 a je tam wifina od INTELu AC 7265. 

Odesláno (upraveno)

Zkus vypnout Bluetooth 

Pokud nepomůže máme několik možností. Tou nejhorší je router, kdy by mohlo pomoct se jen pohrabat v nastavení (např dočasně zkusit zvlášť 2.4ghz a pak jen 5ghz)a nebo se to prostě s tímto čipem kope. Mám ho v pc taky, už tedy s wifi6 a s některými routery dělal problémy (archer C6). I asus za 2 litry s wifi 6 padal. 

Zakaž instalaci ovladačů přes Windows update viz-https://www.dell.com/support/kbdoc/cs-cz/000194492/jak-zak%C3%A1zat-slu%C5%BEbu-windows-update-a-zastavit-automatick%C3%A9-instalace-v-syst%C3%A9mu-windows

Stáhni nejnovější driver-https://www.intel.com/content/www/us/en/download/823059/intel-wireless-wi-fi-drivers-for-wireless-ac-7265-rev-d-3168-and-3165.html

Odinstaluj kompletně software a ovladače přes správce zařízení. Restartuj, nainstaluj stažený ovladač. 

Tohle je asi tak maximum, co můžeš dělat s počítačem. Pokud nepomůže, tak řešit bohužel router 😕

Odesláno (upraveno)

Ani tak nejde o rušení frekvence jako o problém v samotném chipu od intelu. 7265 je problémová. Když si to vyhledáš na netu, spousta lidí s tím má problém 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...