Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 307 SW zničehonic mi přestal fungovat otvírání kufru na palubovce mi hlásí že je otevřený všiml jsem si že nejde ani stěrač pátých dveří a nemohu zamknou Žádné z dveří jak ovladačem tak klíčem. Neměl by někdo k tomu nějakou radu. Dík

Odesláno

tak zaprve zjistit proc to hlasi otevrene dvere - neni mozne ze se tam neco skriplo ?
vseobecne "otevrene" auto enzamknes a ani neotevres tlacitkem
takze pres zadni sedacky do kufru vlest a pomoci tenkeho sroubovaku skusit dvere otevrit dvere manualne - zkontrolovat zda se nekde neco nepribouchhlo
pokud tohle nepomuze tak jsou zlomene kabely mezi dvermi a strechou

Odesláno (upraveno)

Děkuji za rady, ale není to samé ?? …auto šlo aspoň zamknout teď už ho ani nezamknu a kufr, když otevřu z vnitřku nic to neřeší, protože když ho znova zabouchnu otevřít nejde. A pří jízdě mi hlásí otevřený kufr a stěrač taky nefunguje jako kdyby tam nešla elektrika. Co podobné bylo jak minule to je vlhkost - včera pršelo….

Kdo může poradí tomu velký dík,

a komu vadí , že mám problém a žádám o radu zas ať pochopí, že ptát se budu, když si nevím rady.

asi počkám na sluníčko nebo se už auta zbavím 😃

Upraveno uživatelem romikl
Odesláno
před 4 hodinami, pavelu96 napsal:

@romikl

Proč zakládáš další vlákno se stejným dotazem jako jsi položil 5 minut z5 v jiném vlákně? 

Pokračuj v tom prvním, tady zamknu a odstraním. 

Jo před 8lety😵‍💫

Odesláno (upraveno)

A nedělá ti to to sklo v těch dveřích? :myslim Pokud je otevřený sklo (zámek nezajištěn) tak ti to nedovolí otevřít celý vrata a ani zamknout auto.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Nebudou přelámané dráty v průchodce  do pátých dveří? :myslim 

já bych to tipnul na kostru. Ale To už je fakt tipovačka. Nebylo by od věci to proměřit...

Odesláno
před 22 minutami, Dave_k napsal:

A nedělá ti to to sklo v těch dveřích? :myslim Pokud je otevřený sklo (zámek nezajištěn) tak ti to nedovolí otevřít celý vrata a ani zamknout auto.

U 307 SW se sklo neotvírá… jinak dík

Odesláno
před 11 hodinami, P607Olda napsal:

Na zadních dveřích, pod gumičkou je mikrospínač (otvírání), zůstal sepnutý

Toto je asi ono👍

vlko -stalo se to po prvním dešti jak to stříká na páté dveře

Dnes ráno šlo otevřít po zabouchnutí zase ne,….takže bych se na ten mikrospínač rád podíval, ale potřeboval bych podrobnější návod jak se k tomu dostat. 
Díky všem za rady

Odesláno (upraveno)

Oj, to už je deset let...

Gumička snad jde zvenku vyloupnout, je to obyč mikrospínač, vyčistit nebo nahradit novým. Jj, vzpomínám, že jsem tam strkal kousek molitanu, aby se madlo vracelo a netlačilo na mikrosínač trvale. Oprava zvenku.

V Jak na to toho moc není

Madlo dveii zavazadlov6ho prostoru 8 Demontujeme doln( panel obloZeni dveii postupem uvedenlim v cl6nku 25. 9 Odpojime konektor (viz obr5zek). Modely Hatchback 10 Demontujeme dv6 matky a sestavu madla sejmeme vdetn6 tdsn6ni. Modely Estate/SW 11 Demontujeme ctyii matky, uvolnfme dv6 svorky a sestavu madla/osv6tleni registradnf znadky vyjmeme ze dveii (viz ob16zky). 12 Uvolnime dv6 svorkv a madlo st6h neme (viz obrdzek). VSechny verze 13 MontdZ je obracenfm postupem demontdZe.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Si vzpomínám, že něco podobného jsme řešili u 206SW, ale tam tuším pro změnu nešli otevřít 5 dveře (to sklo naštěstí jo) a po rozborce jsem našel zaoxidovanej konektor u toho mikrospínače na oevírání.

Někde tu je tuším fotka. Našel jsem.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Já jsem to řešil jak u sebe tak na třídvířku.  V obou případech zoxidované konektory.  Ale to nešel "jenom " otevřít kufr. Ale dával jsem nové spínače a piny do konektoru. 

Však u breaku jsem dával i fotky:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...