romikl Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Peugeot 307 SW zničehonic mi přestal fungovat otvírání kufru na palubovce mi hlásí že je otevřený všiml jsem si že nejde ani stěrač pátých dveří a nemohu zamknou Žádné z dveří jak ovladačem tak klíčem. Neměl by někdo k tomu nějakou radu. Dík Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 tak zaprve zjistit proc to hlasi otevrene dvere - neni mozne ze se tam neco skriplo ? vseobecne "otevrene" auto enzamknes a ani neotevres tlacitkem takze pres zadni sedacky do kufru vlest a pomoci tenkeho sroubovaku skusit dvere otevrit dvere manualne - zkontrolovat zda se nekde neco nepribouchhlo pokud tohle nepomuze tak jsou zlomene kabely mezi dvermi a strechou Citovat
pavelu96 Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 @romikl Proč zakládáš další vlákno se stejným dotazem jako jsi položil 5 minut z5 v jiném vlákně? Pokračuj v tom prvním, tady zamknu a odstraním. Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) @pavelu96 A V roce 2017 to měl to samý - https://www.peugeot-club.com/topic/60186-otevirani-kufru-pri-odemceni/#findComment-1832302 Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
romikl Odesláno 14. březen 2025 Autor Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Děkuji za rady, ale není to samé ?? …auto šlo aspoň zamknout teď už ho ani nezamknu a kufr, když otevřu z vnitřku nic to neřeší, protože když ho znova zabouchnu otevřít nejde. A pří jízdě mi hlásí otevřený kufr a stěrač taky nefunguje jako kdyby tam nešla elektrika. Co podobné bylo jak minule to je vlhkost - včera pršelo…. Kdo může poradí tomu velký dík, a komu vadí , že mám problém a žádám o radu zas ať pochopí, že ptát se budu, když si nevím rady. asi počkám na sluníčko nebo se už auta zbavím Upraveno 14. březen 2025 uživatelem romikl Citovat
romikl Odesláno 14. březen 2025 Autor Odesláno 14. březen 2025 před 4 hodinami, pavelu96 napsal: @romikl Proč zakládáš další vlákno se stejným dotazem jako jsi položil 5 minut z5 v jiném vlákně? Pokračuj v tom prvním, tady zamknu a odstraním. Jo před 8lety Citovat
Dave_k Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) A nedělá ti to to sklo v těch dveřích? Pokud je otevřený sklo (zámek nezajištěn) tak ti to nedovolí otevřít celý vrata a ani zamknout auto. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Dave_k Citovat
PaKr Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Nebudou přelámané dráty v průchodce do pátých dveří? já bych to tipnul na kostru. Ale To už je fakt tipovačka. Nebylo by od věci to proměřit... Citovat
romikl Odesláno 14. březen 2025 Autor Odesláno 14. březen 2025 před 22 minutami, Dave_k napsal: A nedělá ti to to sklo v těch dveřích? Pokud je otevřený sklo (zámek nezajištěn) tak ti to nedovolí otevřít celý vrata a ani zamknout auto. U 307 SW se sklo neotvírá… jinak dík Citovat
P607Olda Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Na zadních dveřích, pod gumičkou je mikrospínač (otvírání), zůstal sepnutý Upraveno 14. březen 2025 uživatelem P607Olda Citovat
Dave_k Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) @romiklno a já myslel, že 307SW už to měla taky jako 206SW. Jsem si to asi popletl s 308SW první generace. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Dave_k Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 musis ty zpravy cist cely ja sem rikal aby si zkontroloval jestli si neco nepribouchl do dveri co by branilo tomu ze auto neni uplne zavrene a pokud tam nic nebude ze to bdou zlomene kabely v pruchodce dveri Citovat
romikl Odesláno 15. březen 2025 Autor Odesláno 15. březen 2025 před 11 hodinami, P607Olda napsal: Na zadních dveřích, pod gumičkou je mikrospínač (otvírání), zůstal sepnutý Toto je asi ono vlko -stalo se to po prvním dešti jak to stříká na páté dveře Dnes ráno šlo otevřít po zabouchnutí zase ne,….takže bych se na ten mikrospínač rád podíval, ale potřeboval bych podrobnější návod jak se k tomu dostat. Díky všem za rady Citovat
P607Olda Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 (upraveno) Oj, to už je deset let... Gumička snad jde zvenku vyloupnout, je to obyč mikrospínač, vyčistit nebo nahradit novým. Jj, vzpomínám, že jsem tam strkal kousek molitanu, aby se madlo vracelo a netlačilo na mikrosínač trvale. Oprava zvenku. V Jak na to toho moc není Madlo dveii zavazadlov6ho prostoru 8 Demontujeme doln( panel obloZeni dveii postupem uvedenlim v cl6nku 25. 9 Odpojime konektor (viz obr5zek). Modely Hatchback 10 Demontujeme dv6 matky a sestavu madla sejmeme vdetn6 tdsn6ni. Modely Estate/SW 11 Demontujeme ctyii matky, uvolnfme dv6 svorky a sestavu madla/osv6tleni registradnf znadky vyjmeme ze dveii (viz ob16zky). 12 Uvolnime dv6 svorkv a madlo st6h neme (viz obrdzek). VSechny verze 13 MontdZ je obracenfm postupem demontdZe. Upraveno 15. březen 2025 uživatelem P607Olda Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 (upraveno) Si vzpomínám, že něco podobného jsme řešili u 206SW, ale tam tuším pro změnu nešli otevřít 5 dveře (to sklo naštěstí jo) a po rozborce jsem našel zaoxidovanej konektor u toho mikrospínače na oevírání. Někde tu je tuším fotka. Našel jsem. Upraveno 15. březen 2025 uživatelem Dave_k Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 Já jsem to řešil jak u sebe tak na třídvířku. V obou případech zoxidované konektory. Ale to nešel "jenom " otevřít kufr. Ale dával jsem nové spínače a piny do konektoru. Však u breaku jsem dával i fotky: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.