Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No já na palandě spát nechci ani dole.

No... okay.. S mladou přijedeme, budeme celý víkend, ubytko jsem si ale zařídila jinde, palandu prostě ne-e :) 
Jak s jídlem, to ještě promyslim... Na kuchyň hotelu Kapitán jsem nečetla žádné dobré hodnocení, nemáte někdo zkušenost z poslední doby?

Odesláno (upraveno)

Hotel Kapitán prochází rekonstrukcí. V únoru, když jsme se tam byli podívat, tak se vybavovali novým nábytkem pokoje/apartmány. Nový pan majitel nás provedl celým patrem, které budeme mít pro sebe a ukázal nám i kuchyň s jídelnou. Na letošní sezónu má domluveného nového kuchaře. ;)

A co se týče ubytování. Pokoje s palandami má brány jako levnější variantu ubytování, které chce nabízet pro školy v přírodě. Nebojte se, na pokojích můžete být 2-4, když nebude velký zájem a nebudeme muset tak obsadit víc postelí v jednom pokoji. :papa

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

V pohodě, společné sociálky a palandy mě nelákají, takže ubytko po vlastní ose, přijedeme ráno, večer odjedeme. 

Přihlášku vyplnim později (musim zjistit, co by mládě jedlo), ale hotel mám už booknutý, tak s námi můžete počítat. (Já + Kiki)

Odesláno

Goldi klaustrofobie je peklo... 😂

Každopádně se těším.. a jdu vymyslet ňákou soutěž pro děti.. - kdybys mi chtěla pomoct, uvítám nápady.. 😃 

Odesláno

Twl ten náš eshop... :blicismajlik

Naklikáš tam ty hromady položek a hurá k pokladně, tam se zobrazi tohle a hláška "částku prosím uhraď co nejdřív" 🤑  - A ta částka je kde? 

Ahá, buď je třeba si jí zapamatovat, nebo se vrátit na předchozí stránku :bacha

image.png

Odesláno

neboj.. asi poslední sraz přes eshop, prej tuhle funkci zrušej... a vrátíme se k prima ekscelovskejm tabulkááááámmm... :D 

Odesláno
před 2 hodinami, Weri 605 napsal:

😂😂😂😂😂 všechny děti vyhrajou, jako dycky a dostanou ňákou medajličku.. a rychle něco vymysli.. Zůza má totiž míčky se sucháčem a úplně vidím, jak to mám zamotaný v háru.. 😂😂😂

Jsi si jistá, že můj nápad bude lepší? 😄 

Cukr, káva, limonáda...

Honzo, vstávej! (alternativa může být Weri, vstávej! 😄 )

Lovení rybiček na háček (ne, nebudu to vyrábět)

Pokud tam budou děcka věku Vašíka/Kiki a mladá Veverková, tak by to chtělo už možná i něco... složitějšího. Ale co, to netušim 😄 Něco jako Ubongo třeba, nebo podobná věc. Nebo opičí dráha? 

Střelba z luku (na terč) nebo z praku

Nebo taková ta hra s malou kuličkou - prasátkem a velkými koulemi, jak to hrávají důchodci ve Francii nebo kde.

Já v tom vymýšlení aktivit nejsem moc dobrá 😄 😄 😄  

Odesláno

@Péťa jooo 😄 mi ten název úplně vypadl 😄 

@Weri 605 neznáš Weri vstávej? Ubongo je deskovka, kde se snažíš poskládat dané kostičky do patvaru, který máš na kartičce a cílem je být první (mohu poskytnout), Petanque určitě znáš :D já si jen nevzpomněla na název 😄 A lovení rybiček na háčky, to je takové to rybička co má háček, dítě drží prut s provázkem a kroužkem na konci provázku a snaží se tu rybičku chytit za ten háček. Tu to dávají vždycky do soutěží pro děcka na den dětí. 

A to mě přivádí k otázce, je tam v okolí něco zajímavého, co by mohlo být fajn na den dětí, když bude v den odjezdu...? Zoo nebo nějaký fajn mega hřiště ala Lumparium/Tongo... 

Odesláno

Goldi.. vstávej mi něco řiká.. to je to jak někomu dáš 8 sloních a někomu 4 slepičí..? Joo to je fér hra.. 😂

Vem prosím to Ubongo.. to zní dobře.. 😃

Odesláno

K účtu se dostaneš po  vytvoření objednávku v eshopu.

Přečti si úvodní vlákno a tam je odkaz na eshop. A ideálně ve vlákně k Rozdělení ubytování si zarezervovat pokoj...

Odesláno (upraveno)

Objednávku mám vytvorenú, údaje na platbu mám len to číslo účtu v nej mi môj internet banking neberie a pýta ku tomu ešte to číslo Banky BIC

GIBACZPX toto je napr BIC Českej sporitelne a ja potrebujem vedieť tento kód podľa účtu do ktorej banky prepošlem peniaze😀

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...