MJSytic Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 https://www.dssec.cz/ Pepito, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 Ty třeba ne, ale mladou nahoru poslat můžeš Citovat
Goldinka Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 No já na palandě spát nechci ani dole. No... okay.. S mladou přijedeme, budeme celý víkend, ubytko jsem si ale zařídila jinde, palandu prostě ne-e Jak s jídlem, to ještě promyslim... Na kuchyň hotelu Kapitán jsem nečetla žádné dobré hodnocení, nemáte někdo zkušenost z poslední doby? Citovat
radim.1008 Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 (upraveno) Hotel Kapitán prochází rekonstrukcí. V únoru, když jsme se tam byli podívat, tak se vybavovali novým nábytkem pokoje/apartmány. Nový pan majitel nás provedl celým patrem, které budeme mít pro sebe a ukázal nám i kuchyň s jídelnou. Na letošní sezónu má domluveného nového kuchaře. A co se týče ubytování. Pokoje s palandami má brány jako levnější variantu ubytování, které chce nabízet pro školy v přírodě. Nebojte se, na pokojích můžete být 2-4, když nebude velký zájem a nebudeme muset tak obsadit víc postelí v jednom pokoji. Upraveno 11. březen 2025 uživatelem radim.1008 Weri 605, Goldinka a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 V pohodě, společné sociálky a palandy mě nelákají, takže ubytko po vlastní ose, přijedeme ráno, večer odjedeme. Přihlášku vyplnim později (musim zjistit, co by mládě jedlo), ale hotel mám už booknutý, tak s námi můžete počítat. (Já + Kiki) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 Goldi klaustrofobie je peklo... Každopádně se těším.. a jdu vymyslet ňákou soutěž pro děti.. - kdybys mi chtěla pomoct, uvítám nápady.. Citovat
Weri 605 Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 všechny děti vyhrajou, jako dycky a dostanou ňákou medajličku.. a rychle něco vymysli.. Zůza má totiž míčky se sucháčem a úplně vidím, jak to mám zamotaný v háru.. Goldinka, Milda 25 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 Twl ten náš eshop... Naklikáš tam ty hromady položek a hurá k pokladně, tam se zobrazi tohle a hláška "částku prosím uhraď co nejdřív" - A ta částka je kde? Ahá, buď je třeba si jí zapamatovat, nebo se vrátit na předchozí stránku Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 neboj.. asi poslední sraz přes eshop, prej tuhle funkci zrušej... a vrátíme se k prima ekscelovskejm tabulkááááámmm... Citovat
Goldinka Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 před 2 hodinami, Weri 605 napsal: všechny děti vyhrajou, jako dycky a dostanou ňákou medajličku.. a rychle něco vymysli.. Zůza má totiž míčky se sucháčem a úplně vidím, jak to mám zamotaný v háru.. Jsi si jistá, že můj nápad bude lepší? Cukr, káva, limonáda... Honzo, vstávej! (alternativa může být Weri, vstávej! ) Lovení rybiček na háček (ne, nebudu to vyrábět) Pokud tam budou děcka věku Vašíka/Kiki a mladá Veverková, tak by to chtělo už možná i něco... složitějšího. Ale co, to netušim Něco jako Ubongo třeba, nebo podobná věc. Nebo opičí dráha? Střelba z luku (na terč) nebo z praku Nebo taková ta hra s malou kuličkou - prasátkem a velkými koulemi, jak to hrávají důchodci ve Francii nebo kde. Já v tom vymýšlení aktivit nejsem moc dobrá Zůza a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2025 Odesláno 11. březen 2025 před 5 minutami, Goldinka napsal: Nebo taková ta hra s malou kuličkou - prasátkem a velkými koulemi Pétanque se to jmenuje Weri 605, Goldinka a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. březen 2025 Autor Odesláno 11. březen 2025 vyjmenovala si asi 6 her, který neznám.... @Zůzaaaaaaaaaaa.... kde siiiiiiiiiii... Citovat
Goldinka Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 @Péťa jooo mi ten název úplně vypadl @Weri 605 neznáš Weri vstávej? Ubongo je deskovka, kde se snažíš poskládat dané kostičky do patvaru, který máš na kartičce a cílem je být první (mohu poskytnout), Petanque určitě znáš já si jen nevzpomněla na název A lovení rybiček na háčky, to je takové to rybička co má háček, dítě drží prut s provázkem a kroužkem na konci provázku a snaží se tu rybičku chytit za ten háček. Tu to dávají vždycky do soutěží pro děcka na den dětí. A to mě přivádí k otázce, je tam v okolí něco zajímavého, co by mohlo být fajn na den dětí, když bude v den odjezdu...? Zoo nebo nějaký fajn mega hřiště ala Lumparium/Tongo... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 12. březen 2025 Autor Odesláno 12. březen 2025 Goldi.. vstávej mi něco řiká.. to je to jak někomu dáš 8 sloních a někomu 4 slepičí..? Joo to je fér hra.. Vem prosím to Ubongo.. to zní dobře.. Citovat
Goldinka Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 Jj to je ta hrozně fér hra. si to napíšu, ale lepší, aby mi to ještě někdo připomněl pak Citovat
Filip309 Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Zdravím potreboval by som vedieť BIC/SWIFT číslo banky lebo číslo účtu na ktorý mám poslať peniaze za zraz tomu nestačí, ďakujem za skorú odpoveď Citovat
pavelu96 Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 K účtu se dostaneš po vytvoření objednávku v eshopu. Přečti si úvodní vlákno a tam je odkaz na eshop. A ideálně ve vlákně k Rozdělení ubytování si zarezervovat pokoj... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Filip309 Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Objednávku mám vytvorenú, údaje na platbu mám len to číslo účtu v nej mi môj internet banking neberie a pýta ku tomu ešte to číslo Banky BIC GIBACZPX toto je napr BIC Českej sporitelne a ja potrebujem vedieť tento kód podľa účtu do ktorej banky prepošlem peniaze Upraveno 14. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 FIOBCZPP VIZ: https://www.kurzy.cz/seznamy/kody-bank/swift-bic-iban.htm Milda 25, Weri 605, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.