Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Davis, já nekritizuju tzv. za každou cenu, ale už moje 308 2.0 HDI, 2011 měla lehký chod, tichý projev a FAP. Ani ve 450 tkm nezakouřila a vyměnil jsem 2x rozvody a FAP, jinak nic z tady diskutovaných závad. Samo, že to platí napříč značkami.. Souhlas s Medvědem

Odesláno

OK, nebudu vám to brát. Já měl od r. 2004 postupně tři různé HDi a taky vysoké nájezdy, takže vím. Ale vzpomeňme, že i dřív byla (udávala se) řada problémů ať s HDi (turba, egr, vana, ze které nevyteče všechen olej), nebo VTi, apod.

Já jen.. tu kritiku slyším často od lidí, kteří ty katastrofální PureTechy nemají. Denně vidím na silnicích PureTechy u nových 208, 308, 2008, 3008 a jezdí, zdá se mi to až příliš kritické. O tom, že výdrž aut obecně klesá, to nerozporuji, ale není to rozhodně jen otázka motorů.

Odesláno

Nechcem ti do toho kecať, viem že chceš nové, ale za polovicu zoženieš T9 v plnej výbave, s najsilnejším dvojlitrom a EAT8, s nájazdom aj hlboko pod 100tkm. Mne pomaly dosluhuje moja 308 s 300tkm(navyše aktuálne jemne stretnutá s jeleňom) a rozmýšľam vybrať sa touto cestou - kým je z čoho vyberať.

Odesláno (upraveno)

Ještě že už tohle řešit nemusím  - (už jí mám doma) :super

Jezdím Fdl - Lbc (tam a z5 56km, když jezdí žena tak 10+10km) a auto to zvládá úplně stejně. Z Frýdlantu jedeš vždy do kopce, takže po 2 - 3 km je auto zahřáté a pak už si to jen užívám :papa

Nejlepší zvuk a výkon má motor kolem 2,5k otáček a dá se jet svižně, ale dá se i v klídku na 1,2k na pohodu se spotřebou kolem 5l...

Nemám SW, ale to je asi jedno :mrk

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

Moja 308 je vždy plne naložená(servisné auto), sú dni keď mám iba krátke trasy v BA, do nemocnice na servis, dve tri hodky a na dalsi..takze stihne akurat v zime zas vychladnut, a zvlada to v pohode. Menené nedávno vstreky po 280tkm, ešte stále pôvodný FAP, pôvodná baterka, pôvodná dvojhmota (tá je už pripravená na výmenu aj baterkou, ale nebolo kedy a potom prišiel jeleň, sviňa). Nikdy som nevyjazdil celú nádrž v meste, ale žerie to tam okolo 5, keď je veľká zima - čo teraz už nebýva, možno ešte pollitrík navyše.  Celkovo som nasr@ný ,ak nespravím cez zimu na nádrž aspoň 1100 a cez leto 1200km. Z toho mesto a trasy do pár km sú asi 30-40% z km nájazdu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...