Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zase zpět. Byl jsem na STK a vyhodili mě s kolama 6.5 J 15 et18 pneu 205/60 ( v TP et12). Už si nevím rady, jediná kola tohohle rozměru jsou origo OZ, která se dají koupit tak okolo 6k. S mým studentským životem to je mírně přepálené, tudíž jdu s prosbou. Nenachází se někdo okolo Jičína nebo Nymburku, s těmhle disky, kdo by je byl ochotný půjčit na STK?

Odesláno

ahoj, bohužel nepomůžu, ale do budoucna doporučuju disky s ET 12 koupit, bo 6 tisíc je velmi dobrá cena, teď s těma ET 18 to máš utopené dovnitř a je to asi vidět i od oka :myslim

jinak nedávno jsme tady ET disků řešili a někteří psali, že na STK se tento rozměr NEKONTROLUJE 🙈, tak proč se tam musejí sundávat poklice ?? 😉

osobně si myslím, že tě měl pustit, bo máš ta kola vlastně utopená dovnitř, zpravidla každý chce naopak kola ven..., ale když narazíš na STK na pedanta, je to jako každá srážka s blbcem

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, ozzy56 napsal:

osobně si myslím, že tě měl pustit, bo máš ta kola vlastně utopená dovnitř, zpravidla každý chce naopak kola ven..., ale když narazíš na STK na pedanta, je to jako každá srážka s blbcem

Ne neměl ho pustit, auto má s jiným ET jiné jízdní vlastnosti, navíc při nehodě může pojišťovna odmítnout plnění. Jednou je to v techničáku napsaný tak to tak musí být, nevím proč si někdo myslí že to tam technici napsali jen tak.

A abych nebyl úplně od věci, co takhle @Hugo Boss ten by neměl nějakou ekonomickou variantu těch kol. Tím myslím třeba nějaké před renovací že by byly levnější. To jen takovej Tip.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Jo kdo chce opičku musí mít i na banánky. Kdyby jsi měl STK někdy v létě, tak ti je klidně půjčím. Ale bo je zima a jsou na autě, tak to bohužel. Zkusil bych ten inzerát co dal @Milan+a jestli by je za nějakou úplatu na pár dní nepůjčil. Za optání nic nedáš. ;)

Odesláno

Mě na evidenčce pustil i s jiným rozměrem pneu (195/65 r15). Hodně pomohlo to že jsem byl ten den poslední. ;) Jo a bylo to před skoro 17i lety a bez všimnýho. :roker To na STK neměli takový kontroly jako dnes.

Odesláno

No jo, et 18 je na klasickou 406 ( sedan i kombík), takže technik buď věděl po čem jít nebo prostě něco hledal až našel.  Asi aby splnil procenta neúspěšných, kdyby s tím jel nějaký mechanik, tak by to určitě prošlo ;)

Rozhodně si nemyslím,  že by těch 6mm bylo vidět od oka, nebo by to mělo razantně měnit jízdní vlastnosti. 

asi bych taky koupil jiné a špatné bych prodal. aby se ta investice aspoň trochu vrátila.  Hlavně,  pokud by se něco stalo,  tak může zajímat pojišťovna,  zejména pokud už máš záznam z technické. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...