Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čo robiť keď mám doma pruser menom 1.5hdi

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, dnes som si prečítal niečo o motore 1.5 hdi a som zhrozený. Mám jeden doma, momentálne má najazdených 116tisíc km, a bojím sa, čo bude ďalej. Koľko kilometrov tento motor cca vydrží? Poznám človeka čo ma 230tisíc km v pohode,ale čo potom? Moje 1.5hdi má už 8 mm reťaz. Oplatí sa mi to auto nechávať? Ide o 308 gt 2023.

Dostal som panický strach, keď som videl fotky na internete (viď priložené).

IMG_2332.jpeg

IMG_2333.jpeg

IMG_2334.jpeg

IMG_2335.jpeg

IMG_2336.jpeg

Odesláno
před 1 hodinou, pavelu96 napsal:

Kdo se bojí, nesmí do lesa (koupit si novějšího Peugeota). Pokud máš strach, tak to prodej a pak budeš mít strach z něčeho jiného. To je život s autem... :super

No predať to asi predám dojazdím na 150tisíc km a uvidím čo bude dalšie, videl by som to na volvo alebo staršie s normálnym motorom…

Odesláno (upraveno)

Manželka má len bratov:DD

Ono prehnať to má zabezpečené, v nemecku je na zopár úsekoch dovolená neobmedzená rýchlosť, tak to využívam z práce a do práce,200 zvláda v pohode:D a možno sa mi práve pre to rozpadne :DD

Upraveno uživatelem Zabak22
Odesláno

...nejvíc tyhle motory trpí popojížděním po městě za studena. Pokud s tím jezdíš delší trasy a pořádně ho proženeš, tak bych se tak nebál. 

Odesláno
před 52 minutami, BubakGS napsal:

...nejvíc tyhle motory trpí popojížděním po městě za studena. Pokud s tím jezdíš delší trasy a pořádně ho proženeš, tak bych se tak nebál. 

Právě naopak ;) to trpi 1.2PT, tady trpí za tepla kdyz jim davas… 

Odesláno (upraveno)

.. .já plánuju na jaře do auta ještě hodit tu inovovanou olejovou vanu, kde se vypouští všechen olej a ne že tam pokaždé zůstane půl litru přepálené sr.ač.ky při každé výměně kvůli tomu, že nějaký le imbecile nechal udělat závit zapuštěný dovnitř nahoru....... ..a uvidíme.  Nakonec, dobrého advokáta mám a znalce v oboru poruch motorových vozidel taky a auto mam jeste nejaky ten rok v zaruce....  ...pokud se to rozleti, udelam co budu moci, aby to platil Peugeot. Pokud to vydrzi, tak ok.

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Po zkusenosti co mam po letech s inovovanou vnaou bych to dnes jiz mozna dnes nechal radeji prelisovat. Ta nova mi totiz po letech (3 nebo 4, nevim z hlavy presne) docela slusne koroduje a to na ni nejsou zadne sramy, ktere by tomu zavdaly pricinu. Na jare jsem to odrezoval a pretiral a ty supiny byly teda solidni. Podobnou korozi snad chyta jen konstrukce tazneho zarizeni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...