chuck11 Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 Jak jsem předjímal dříve, nadešel čas se zase posunout dál. Bohužel se koncern Peugeot vydal s motorizacemi směrem, který je mi proti srsti tak následník po 306,406,407 a 508 není již Peugeot, ale je z německého koncernu Audi jedná se konkrétně o A6 allroad r.v.2019. Motorizace 3.0 TDi quattro (210kW/285 koní) mild hybrid,8 st. tiptronic automat.Něco málo k výbavě: modrá barva Firmament s kontrastním lakováním v šedé barvě, vzduchový podvozek, béžové kožené sedačky(výhřívané,ventilované,masážní), Matrix světlomety, el.tažné zařízení, servomechanické dovírání dveří, všechny možné asistenty včetně 360° kamer a nočního vidění, ozvučení Bang & Olufsen Premium Sound system s 3D ozvučením, Head-up displej, 4zónová komfortní klimatizace, dynamické řízení všech kol atd. Moral3z, zbynek..s, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 ..aaa...pan se nam rozmazlil.. ... pekne ... je technicky v cajku? Neni to nejaka past na kolouska? Obcas koukam na videa https://www.youtube.com/@nasagaraz a tahle opice potrebuje hooodne bananu a peclivou udrzbu.... Medvěd a chuck11 ohodnotil 2 Citovat
chuck11 Odesláno 26. listopad 2024 Autor Odesláno 26. listopad 2024 No trošičku . Vše jsem prověřoval, servis byl prováděn pravidelně každý rok, má najeto necelých 60 tisíc. Taky mám zhlédnuto, včetně dalších videjí. Je to jako s každým autem všech značek, já jsem s 508 neměl problém, zato někteří bývalý členové klubu řešily problém za problémem . BubakGS, Medvěd a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 ...ja uvidim. Me peezo zatim funguje v pohode, zaruku mam prikoupenou tu nejdelsi ..tak mam more casu. Ve finale se pak mozna nalozim zase do medu - nejake 6tihrnkove Vcko pokud se jeste najde... Medvěd a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
chuck11 Odesláno 26. listopad 2024 Autor Odesláno 26. listopad 2024 No ale abych to nebyl já,tak v seriovém vydání nezůstala,nejdříve přišla na řadu ochrana laku (ochranná fólie celé přední části,podběhů,střechy atd + oživení zbylého laku) s následným dechromem všech chromovaných a stříbrných částí včetně znaků a nápisů. Pro sportovnější vzhled některé prvky upraveny do červené barvy, samozřejmně nesmí chybět originální 20" disky Audi sport. Béďa, RichVa, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Draslar Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 Takhle vypadá mnohem lépe chuck11 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 no ty první kola byla brutal hnus , sorry , ty sporty to zvedly o 180⁰ chuck11 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 (upraveno) osobně se mi nelíbí tyhle auta tunit, ale proti gustu žádný dišputát , ráno stála před domem audina s před. koly trochu do rejdu, podvozek taky na vzduchu a auto bylo tak nízko, že lem předního blatníku zarytý do pneumatiky , asi zapomněl srovnat kola, než to spustil, zaklepal jsem prstem na blatník a bylo cítit řádný šponunk--napnelismus Upraveno 26. listopad 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
chuck11 Odesláno 26. listopad 2024 Autor Odesláno 26. listopad 2024 @Pe.Tr Ony až tak brutálně hnusné nejsou , jen foto ze špatného úhlu viz foto holých kol. Oproti aktuálním je to ale opravdu jiné kafé o tom žádná @ozzy56 100 lidí 100 chutí - každému se líbí a baví něco jiného pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 28. listopad 2024 Odesláno 28. listopad 2024 Fajná kára barva za mě taky super , ať dobře slouží, mnoho km a kolečkama dolů. Snad se někdy sejdeme na dělňáku na , máme to daleko k sobě chuck11 ohodnotil 1 Citovat
chuck11 Odesláno 1. duben 2025 Autor Odesláno 1. duben 2025 (upraveno) Na řadu přišlo i vylepšení světel.Sice nebyly na autě základní ledkové světla,ale Matrixové světlomety nicméně se provedla přestavba na nejlepší dostupné světla pro Audi A6 teda na HD Matrixy, které mají ještě vyšší rozlišení, dokonalejší vyřezávání vozidel při dálkových světlech a mnoho dalšího. Upraveno 1. duben 2025 uživatelem chuck11 . Péťa, Draslar, zbynek..s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
zbynek..s Odesláno 2. duben 2025 Odesláno 2. duben 2025 Světla vypadají dobře Koukám na volant a červený proužek - takže i nový volant? chuck11 ohodnotil 1 Citovat
chuck11 Odesláno 2. duben 2025 Autor Odesláno 2. duben 2025 (upraveno) Dobře ty. Je vidět, že ti neuteče žádný detail ,zatím proběhlo obšití s červenou nití a doplňky, aby opět vše ladilo jako celek. Upraveno 2. duben 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek, jsi tu celkem dlouho na to, aby jsi chápal základní pravidla. Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
chuck11 Odesláno 20. duben 2025 Autor Odesláno 20. duben 2025 Jelikož nadešla další letní sezóna pro nějaké to vylepšení, tak přišly na řadu nové disky Audi sport tentokrát 21" v černoleštěném vzhledu jak jsem mněl i na 508 Rikic339, Pe.Tr, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.