Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem předjímal dříve, nadešel čas se zase posunout dál. Bohužel se koncern Peugeot vydal s motorizacemi směrem, který je mi proti srsti tak následník po 306,406,407 a 508 není již Peugeot, ale je z německého koncernu Audi jedná se konkrétně o A6 allroad r.v.2019. Motorizace 3.0 TDi quattro (210kW/285 koní) mild hybrid,8 st. tiptronic automat.Něco málo k výbavě: modrá barva Firmament s kontrastním lakováním v šedé barvě, vzduchový podvozek, béžové kožené sedačky(výhřívané,ventilované,masážní), Matrix světlomety, el.tažné zařízení, servomechanické dovírání dveří, všechny možné asistenty včetně 360° kamer a nočního vidění, ozvučení Bang & Olufsen Premium Sound system s 3D ozvučením, Head-up displej, 4zónová komfortní klimatizace, dynamické řízení všech kol atd.

20240212_151249.jpg

20240212_151223.jpg

20240212_154840.jpg

Odesláno

No trošičku 🫠 . Vše jsem prověřoval, servis byl prováděn pravidelně každý rok, má najeto necelých 60 tisíc. Taky mám zhlédnuto, včetně dalších videjí. Je to jako s každým autem všech značek, já jsem s 508 neměl problém, zato někteří bývalý členové klubu řešily problém za problémem 🫤.

Odesláno

No ale abych to nebyl já,tak v seriovém vydání nezůstala,nejdříve přišla na řadu ochrana laku (ochranná fólie celé přední části,podběhů,střechy atd + oživení zbylého laku) s následným dechromem všech chromovaných a stříbrných částí včetně znaků a nápisů. Pro sportovnější vzhled některé prvky upraveny do červené barvy, samozřejmně nesmí chybět originální 20" disky Audi sport.

20240705_080215.jpg

20240705_080201.jpg

20240705_080036.jpg

20240705_080137-1.jpg

Odesláno (upraveno)

osobně se mi nelíbí tyhle auta tunit, ale proti gustu žádný dišputát 😉, ráno stála před domem audina s před. koly trochu do rejdu, podvozek taky na vzduchu a auto bylo tak nízko, že lem předního blatníku zarytý do pneumatiky 😯 , asi zapomněl srovnat kola, než to spustil, zaklepal jsem prstem na blatník a bylo cítit řádný šponunk--napnelismus 🙈

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Na řadu přišlo i vylepšení světel.Sice nebyly na autě základní ledkové světla,ale Matrixové světlomety nicméně se provedla přestavba na nejlepší dostupné světla pro Audi A6 teda na HD Matrixy, které  mají ještě vyšší rozlišení, dokonalejší vyřezávání vozidel při dálkových světlech a mnoho dalšího.

20240819_084539.jpg

Upraveno uživatelem chuck11
.
Odesláno (upraveno)

Dobře ty. Je vidět, že ti neuteče žádný detail 😉  ,zatím proběhlo obšití s červenou nití a doplňky, aby opět vše ladilo jako celek.

20240509_153029.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek, jsi tu celkem dlouho na to, aby jsi chápal základní pravidla.
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...