Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

fleky na krycím skle přístrojů 406

Recommended Posts

Odesláno

Zdraví všechny ,

moje drahá polovička se v neděli jala čištění pažouta a dnes mě málem ranila mrtvice :o, sednu do auta a na krycím skle palubních přísrojů bílé skoro neprůhlední fleky a sahal jsem na to prstem a nejdou dolů , předpokládám že ženuška vzala nějaký zku..ený přípravek na čištění interiérů z lidlu nebo co a takhle to dopadlo ,

co ted ??? prosím poradte .

díky Daja535

Odesláno

no, asi sehnat novy kryt z nefunkcnich budiku, nebo cele nove budiky, jeslti je to poleptane to plexi, tak uz to nicim nezpruhlednis

JJ radsi si uklizim v aute sam a pred pouzitim nejakeho prostredku si prectu jeho slozeni

Odesláno

FOTKU NEMÁM NEMÁM DIGI , :bojim

A LIHEM ? FAKT TEDA NEJSEM ZNALEC ALE NEDOPADNE TO JEŠTĚ HUŘ? MÁM TAKOVÝ DOJEM ŽE SE TO MOHLO STAT LIHEM ,ALE TEDA JISTĚ TO NEVÍM :myslim

NA DRUHÉ STRANĚ MÁM ZAKLADNÍ VERZI 406 1,8 16V JEŠTĚ S HODINAMI MÍSTO OTÁČKOMĚRU TAK JE O DŮVID VÍC TO VYMĚNIT .

APRPO NEVÁLÍ SE NĚKOMU TŘÍSTROJE Z BENZÍNU I S PĚKNÝM SKLEM :D

SAMOZŘEJMĚ ZA SUPER CENU ?:D

Odesláno

lih tomu plexi neublizi, muselo v tom pripravku byt nejaky jiny rozpoustedlo, budiky s otackomerem sezenes od ceny 1500 Kc, doma mam jedny funkcni s hodinama na starsi model 406, tak za 1000

[upravil dne 19/6/06 Ferry]

Odesláno

NO PRÁVĚ ŽE KDYŽ BUDU NUCEN JE VYMĚNIT BUDU SHÁNĚT S OTÁČKOMĚREM

NEJHEZČÍ JSOU Z KUPÉ ,ALE ASI BUDOU DRAŽŠÍ ŽE?

TAK MYSLÍTE HŽE JE MOŽNÉ TO ZKUSIT ČISTÝM LIHEM A CO OKENA TA ASI NE ŽE ?

:roll

Odesláno
Původně zaslal: daja535

NO PRÁVĚ ŽE KDYŽ BUDU NUCEN JE VYMĚNIT BUDU SHÁNĚT S OTÁČKOMĚREM

NEJHEZČÍ JSOU Z KUPÉ ,ALE ASI BUDOU DRAŽŠÍ ŽE?

TAK MYSLÍTE HŽE JE MOŽNÉ TO ZKUSIT ČISTÝM LIHEM A CO OKENA TA ASI NE ŽE ?

:roll

no, v podstate kdyz uz budes mit vyhlidnuty jiny budiky, tak proc to nezkusit, nejak to dopadne. myslim si ze lih by byl lepsi:myslim

Odesláno

v nejhorším je třeba vyskli ... ale pak si před budíky nebudeš moct dávat rohlík s paštikou :)

hele, a nebudou ty flecky zrovna od lihu ? Protože když jsem si jako malej hrál s vláčky, tak mám na jednom vagonku otisk mého prstu, bo sem na něj sahal prstem od lihu ... kterým jsme předtím čistili koleje od nečistot .

Odesláno

pokud to bude cisty lih, napriklad z lekarny tak tim nic neznicnis, nesmi to byt denaturovany lih nejakym benzinem, ale stejne si myslim, ze to nepomuze odstranit a ty fleky tam zustanou

budiky z coupe se stribrnyma krouzkama a otackomerem stoji na vrakacich tak od 2500

[upravil dne 19/6/06 Ferry]

Odesláno

wauuu fakt to pomůže a jako houbičku molitanovou třeba jako na nádobí ??

no zkusím prvně jarovou vodu ta tomu určitě neublíží pak přijde na řadu zubní pasta pak cesta na vrakáč a pak asi zabiju ženušku . ....

je to sico obyčejné auto ,ale je ve vyjímečném stavu a mám ho rád !

Odesláno

ženušku kvůli tomu zabíjet nemusíš,mohly se stát i horší věci.Já bych to skoušel ještě leštěnkou.Kdysy ještě jak sme měli Xsaru tak nám nějaký zmetek,poškrábal přední světlo,Nějakej mechanik nam dal trochu nějaký leštěnky kterou sem to 15 minut krouživímy pohyby leštil a škrábance zmizely možná že to pomůže i tvému problému:papa

Odesláno

Já jsem nedávno řešil poškrábaný plexi na mobilu. Pomohla mi leštící pasta \"Silichrom ex\". Je dost jemná a nedělá škrábance. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...