Chevcheliis Odesláno 24. říjen 2024 Odesláno 24. říjen 2024 (upraveno) Zdravím mám problém nejde mi auto nastartovat baterka nabitá svítí mi tam ekonomy mod a nejde to nastartovat a když chci připojit počítač tak se to nepřipojí , Můžete mi poradit děkuju co by to mohlo být napadlo mě komfortní jednotka bsm b4 děkuju za rady Upraveno 24. říjen 2024 uživatelem Chevcheliis Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. říjen 2024 Odesláno 24. říjen 2024 Nejdřív zkus baterku/start přes kabely. Chevcheliis ohodnotil 1 Citovat
Chevcheliis Odesláno 24. říjen 2024 Autor Odesláno 24. říjen 2024 (upraveno) To jsme zkoušel pres kabely nastartovat jakoby startér točí ale nechytne to a stále svítí ten mod a nejde k topu připojit pc Upraveno 24. říjen 2024 uživatelem pavelu96 Odstraněna citace Citovat
pecino Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 ekonomy mod se zapne, pokud se necha klíček v zapalování delší dobu. Vypnutím klíčku a znovu zapnutím se ekonomy mod zruší. Zkus odpojit baterku a po pár minutách znovu připojit (vždy s vytaženým klíčkem a je lepší počkat až se auto uspí, myslím že jedna minuta. Je to vidět na budíkách kdy ručičky poskočí). žebřiňák ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 Ale no ták. Plácat tady takoví nesmysly. Za a) pokud necháš zapnutý klíček v zapalování tak se ekonomy mode nikdy nezapne to dřív vytřískáš baterku protože poběží bez dobíjení všechny systémy v autě. b) ekonomy mode se spouští aby se uchránilo auto před nemožností nastartovat při delší bodě stání. Protože při každém otevření dveří se aktivují jednotky ve voze které se otevřením dveří mají aktivovat a když budeš stát celé odpoledne na zahradě a děti nebo i ty polezeš do auta každou hodinu dvakrát tak by jsi byl za odpoledne bez baterky proto se po vypnutí klíčku a určitém čase bez dobijení ale při běžící spotřebě těmito systémy aktivuje ekonomy mod který odpojí od proudu všechny spotřebiče které nejsou nutné ke startu vozidla to jak je dlouhá tato doba přímo uměrně ovlivňuje kondice akumulátoru tudíž akumulátor v chabé kondici ekonomy mod naskakuje v řádu minut akumulátor v dobé kondici ekonomy mod naskakuje třeba po 15-25 minutách od vypnutí motoru. c) zrušení ekonomy modu se provede pouze nastartováním motoru, to za jak dlouho nastane aktivace po vypnutí motoru záleží jak dlouho motor poběží a na výše popsaném stavu akumulátoru. Takže žádná manipulace s akumulátorem pokud je auto v ekonomy ji nezruší. Jsem si téměř jistý že pokud připojíš diagnostiku tak auto do ekonomy modu taky spadne jestli se tohle dá nějak obejít to nevím až tolik s diagnostikou nekamarádím. Ale jsem si téměř jistý že žádné parametry se u tohoto systému nedají nastavovat. Snažil jsem se to napsat polopaticky pokud v tom mám chyby tak mě moudřejší (zkušenější ) opraví nebo doplní @jarokare , @ChouLu, @oddie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 @Vena garážmistr chyby v tom nemas - nektere auta si eco mod pri pripojeni diagnostiky dokazou vyrusit nektere ne a pokud auto spadne do eco modu musi proste i pri diagnostice mit auto nastartovane Citovat
jarokare Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 před 4 minutami, Havlicek.Lukas napsal: pokud auto spadne do eco modu musi proste i pri diagnostice mit auto nastartovane Ne , nemusí , diagnostika funguje i v ECO modu , spíš podle prvního příspěvku tipuju , že se vybila baterie a smázlo se BSI ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 tak mozna ty ELMka uz nevim presne ale vim ze sem nekdy musel mit nastartovany ale byla to C4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.