Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mam nějaký problem s PC Win 10, už delší dobu mi kdekoliv, třeba ve Firefoxu, Total comanderu, nebo jen tak na ploše všechno zamrzne, mužu jen hýbat myší kdy se při pohybu nebo kliknutí ozývá pípání nízkým tonem z reproduktorů. Kliknout na nic nejde, vše je neaktivní.
Někdy to přestane samo, někdy pomůže stisknout ALT + F4 a chvíli počkat, někdy je to na tvrdý restart. Stává se to zcela náhodně.

Už si nevim rady, vyzkoušel jsem všechno možný, testy OCCT kde teploty vyženu na 80°C a všechno stabilně jede, procesor jede na 100% a v pohodě. v logu Core tempu jsou teploty po vypadku OK nějakých 40°C.

Co mě zaráží, že to samý mi už parkrát udělal Notebook v práci, tak si začinam myslet že je to nějaká krpa v systemu a nebo to dělá nějaký program která mam na obou zařízeních, napada mě Eset.

Nemáte někdo podobnou zkušenost? Rád bych se toho zbavil, někdy to udělá jednou za týden jindy třikrát denně.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Právě že při testech to neudělá nic, což nechapu protože v OCCT se to prostě neprojeví, tam zatížím všechno na 100%

Kdyby to byl disk, proč by to udělalo i v tom NTB?

Odesláno (upraveno)

Testuje se vče, CPU, RAM, GPU, GPU RAM

HDD neumí, budu muset něco najit, ale ten to nebude, jak pišu, udělalo to i v NTB a tam je uplně jinej disk

Odesláno (upraveno)

OCCT neběží pořád, ten sem spustil jen na testy, jinak tady žadny sračky nemám :D

Jinak ESET mi běží celkově na 5 PC a nikdo si nestěžuje, tak nevim no. Uvidíme

Odesláno (upraveno)

Aha, zajimavy, no ale proč se mi to projevilo na dvou strojich.

Jinak ono to nebzučí, to pípá ve frekvenci asi 2x za sekundu a jen při pohybu nebo kliku myši

No kdyžtak mužu GeForce GTX1060 vyloupnout ven a jet na integrovanou z I7.
Zatim zkoušim toho Eseta, tak počkam ať v tom nemam gulaš.

Odesláno (upraveno)

No virem si myslim že to nebude, je to projetý vším možnym, od toho Eseta přes Malwarebytes a další

@VojtouNerCZ mám Intel Core i7-6700K na desce Asus Z170 PRO GAMING, RAM Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666

Tak vysoký číslo v řadě zatím nehrozí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...