Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 12 hodinami, Charlie 607 napsal:

Starej NTB zůstává funkční tak jak je, jen k němu musím tahat elektriku, páč baterka už moc nevydrží. 

Když jsem na diag používal tablet s mrtvou baterkou někde mimo dosah 230V, tak jsem si k tomu pořídil převodník z 12V na 230V. Dáš to buďto do 12V zásuvky nebo přes svorky na baterku. ;) 

Odesláno

No kdyby se diagnostikovalo jen to jedno auto, tak možná, ale když potřebuješ před barákem na parkovišti napíchnout cizí auto, tak tohle je lepší varianta. 😉

Odesláno (upraveno)

Tušíš zda máš full chip? Jinak funguje vše. Mám to na w xp i na w11, 7.75 a pak 9.91. Dělám svoje starý plečky s VAN busem, novější s CAN a kamarádovi mažu olejový interval na novým ducatu.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Někdo s origo diagnostikou v okolí Pelhřimov nebo Havl. Brod?

Potřeboval bych vyzkoušet jestli sahara jede na všechny rychlosti (klima chladí podle rychlosti auta...)

Odesláno

Zdravim vsechny, chci si koupit kuli lpg starsi peugeot pravdepodobne 407 2.0i  a resim diagnostiku nebot si uplne vse dlouhe roky opravuji sam. U rencka a rumuna"dacia" jsem se na to same ptal na forech dacia a bezni uzivatele /co asi nic neumi/  se mi vysmali ze co chci... ja se nevzdal a zjistil jaky modul koupit a jaky program. U vsech rumunu rencků staci modul obd za 1000kc a program na android. Ten  se po patrani dal sehnat zdarma a vysledek temer profi diagnostika renolt/dacia v mobilu - vsechny live data, vsechny jednotky atd. pisu temer protoze vse neznam ani nepotrebuji. 

Zadny program z googlepay apd.

Da se to podobne poresit na peugeotu? Dekuji

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Kterou si koupil? Full chip nebo Led plus? Neví někdo, jestli je v tom nějaký rozdíl? Mě by se víc libila led plus kvůli kratšímu kabelu.. soft stahujete z psa-diag.fr ??

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Netuším co je LED plus takže beru osvědčený Full chip. Jo, přesně tak. Funguje i nativně pod w10/11 64 bit. Nicméně na psa diag doporučuji buď full chip nebo led plus takže asi maká oboje. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás, mám takový dotaz, snažíme se dia Diagbox na CIT Jumper III 2.2 (motor PUMA), nakodovát vstřiky, jeden je po výměně, ale stále se to nedaří vždy vyskočí chyba na konci, že nezdařeno, je potřeba k tomuto ta spec. redukce na kabel dia? Děkuji 🤗 

IMG_20251021_091834.jpg

Upraveno uživatelem extom86
Odesláno
před 3 hodinami, extom86 napsal:

nakodovát výstřiky,

ahoj, já ti s diagnostikou neporadím , ale v motoru jsou VSTŘIKY , nebo vstřikovače, je to prostě něco jako v ,století páry'--výstřiky nechej do jiné hodiny... :papa

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...