Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Doplnim este par info k tomu interfacu - zda sa, ze klucom k uspechu bol postup ktory mi poradil Krtek 2 - kedykolvek ma pp2000 vyzve zapnut zapalovanie tak ho zapnut a ak ho uz zapnute mam, tak vypnut a zapnut. Skusal som to na mojej 406ke a na kolegovej 307me (rv 2007) a pripojilo ma bez problemov na prvy krat, konfiguracia aj meranie parametrov fungovali. Jedine co este musim vyriesit je, ze program obcas na chvilu prestane pracovat a potom sa spojenie prerusi a musim ho vypnut, odpojit interface, pripojit interface a nanovo spustit. Moze to byt sposobene aj tym, ze mam XPcko vo virtualboxe a musel som osetrit chybu s kniznicou WIN87EM.DLL nejakym podivnym hackom, pripadne aj tym ze ten pidinotas na ktorom to mam ledva zvlada windows 8, nieto este dalsie xpcko vo virtualboxe :D Ale aj tak, na nejake nenarocne pouzitie by som sa nebal tento konkretny klon doporucit, za tu cenu :D

Odesláno (upraveno)

no ja za to dal 80 eciek(Full cip ) a to uz ta nasere ked nejde nieco podla tvojich predstav a to este riskujes dph ,nastastie to preslo 

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 2 týdny později...
Odesláno

čau chlapi,

prosím o radu, četl sem tady hodně ale stejně v těch veržích diagnostiky mám zmatek.Chtěl bych koupit diagnostiku na Peugeota 407 tak aby tam všechno fungovalo.

Můžete mě něco doporučit?

Díky,.

Odesláno (upraveno)

Musíš začať operačným systémom ,aký používaš? XP ,W7 a tuším aj W8 samozrejme všetko 32bit. Čo sa týka samotnej diagnostiky ,teda káblu ,tak okrem C-éčka nebrať ,no a čo zase softu ,tak toho je na nete habakuk a v rôznych verziách. 407-mičku urobíš s každou z nich :D

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno (upraveno)

diabox mi na w7 64 bit isiel ale komplet som to vsetko nelustroval takye nemoyem povedat ze islo vsetko ale PP 2000 a lexia nepojdu(aspon mne neslo)

takze jak bolo pisane 32 bit

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Udělal jsem si teď čistou 32bitovou instalaci XP a instalace DB 6.01 se mi ukončí hned po výběru jazyka, s tím, že nemám dost místa na disku. Mám volného na té partici asi 16GB, a to jsem si celkem jistý, že je víc, než jsem měl u jiných úspěšných instalací. Nemáte někdo radu?

• O 2 týdny později...
Odesláno

milazar: pokud to chceš jen na 206hdi tak ti bude stačit i tahle osekaná ne plně osazená verze B. Pokud by jsi chtěl i na novější auta 307 atd. určitě bych si sehnal plnou full verzi.

Odesláno (upraveno)

tak ještě kouknu na tu full verzi jak je to s cenou...jinak to chi jen pro svoje auto,jde mi o to aby to umělo hlavně všechno respektive všechny ty různé jednotky co to má  komplet výpis chyb apod.

ten full chip je tato ?? http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Lexia-3-PP2000-with-3-cables-lexia3/32352166593.html?spm=2114.30010308.3.19.6Vluuw&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10017_10021_507_10033_10022_10032_10009_10020_10008_10018_10019_101,searchweb201603_9&btsid=5df3dd39-2614-445c-b301-b98fe6080691

Upraveno uživatelem milazar
Odesláno

Almanil : zvětši to aspoň na 25GB.

Zvětšil jsem to  a mám volného místa přes 30GB a pořád mi to hlásí, asi to bude tím, že mám XP jako sekundární systém, a tím pádem není systémový disk C. Teď si jenom nejsem jistý, jak to budu řešit buď to půjde přejmenovat nebo zkusit jinou instalačku.

Odesláno

Ahojte. Idem asi zobrat diagnostiku od clena misho.1709

Nie je pri nej kabel na starsie modely 30 pin ci aky to treba? Kolko tak stoji zvlast? Malo by to fungovat ked ho dokupim. Ci ake mate s tym skusenosti? Vdaka za kazdu odpoved...

Odesláno

Nový stojí cca 30€....ale načo ti to bude??????? Máš OBD zásuvku.Tá redukcia je na staršie dodávky myslím.

Jedna redukcia visí niekde v mojej garáži.

Odesláno

Budem s tym diagnostikovat moju 407micku 2.0 hdi aj moju 406tku 2.0 hdi rocnik 2000 tie uz su urcite OBD ale aj otcovu 406tku 2.0 hdi rocnik 1999 a u neho som nepozeral aku ma zasuvku tak pre istotu. A este som zabudol ujko ma 406tku 2.1 td rocnik 1998 ak sa tam da nieco zdiagnostikovat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...