Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové.Potřebuji radu.Koupil  jsem Lexii 3 + soft.vše funguje.Ale mám dotaz ohledně autocom/delphi.Vče je nainstalované aktivované ale program nepozná připojený kabel.Nemáte někdo zkušenosti co s tím?Díky za každou informaci

Odesláno

Vdaka za odpovede :) A nestalo sa vam, ze by vam to colnici neprepustili, ze sa jedna o kopiu ? Pripadne nemate nejakeho dodavatela od koho ste uz odjednavali :-) 

Odesláno

S těmi cenami je to tak plus mínus, protože Číňan automaticky na balíček napíše dárek za 10 dolarů a potom záleží na úředníkovi jak to posoudí (zda bude řešit DPH a vyžádá si podklady, nebo ne). Diagnostika spadá do kategorie platby DPH, ale někdy to projde bez toho. O tom, že by byl problém s propuštěním, protože se jedná o kopii jsem ještě neslyšel.

Odesláno

milanblatnica : zkus si vytvořit nový profil v těch XP ( novýho uživatele ). Pokud ty XP není čistá instalace už jsem se s tím setkal, že to tohle dělalo a nebylo možné se dostat dál jak za zadání hesla pro instalaci.  Pokud to nepomůže tak udělat novou čistou instalaci OS na tom NB.

Vytvorenie nového profilu nepomohlo,musel som preinštalovať xp-čko.Chcel som sa tomu vyhnúť,ale ináč to nešlo.Už to frčí.ĎAKUJEM.

Odesláno

penca: Už podle ty ceny bych se tomu vyhnul... bude to beztak ochuzený Béčko (ne plně osazený ) a buh ví jak to bude fungovat... jinak tenhle OBD konektor má třeba DELPHI diagnostika je tam led žárovka s kterou si můžeš svítit :D .

Odesláno

Zdravím, vie niekto pomôcť?

V ntb je nainštalovaný Diagbox, Lexia a pri inštalácii PP2000 vypíše toto. Inštalovené v poradí: DB, Lexia. DB je verzie 7.65. Čo s tým spraviť, aby prebehla inštalácia v pohode?

Ďakujem.

post-42487-0-21870400-1453571070_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...