Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Aha, takže vlastně nejdůležitější je sehnat B kabel a software stáhnout.

Díky za rady, udělám si radost k Vánocům.

Edit a ještě jeden dotaz, jak poznám který kabel je B a který C ?

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno

Je úplně jedno, zda budeš mít kabel B nebo C. Záleží na tom jaký budeš mít SW. C kabel funguje i na nižší verze SW. Jinak B kabel poznáš většinou podle ceny (nižší) a dále u C kabelu se většinou uvádí full chip C.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chci se zeptat, je zde ochotná dušička nainstalovat Lexie 3+ Diagbox??? Někde v okolí Třebíče???

Kabel je asi B, sowt. 7.56, PC DELL LATITUDE D600, Windows XP.

Pokoušel jsem se o instalaci, ale nepodařilo se mi to rozchodit. Jsem jen uživatel PC. Kabel potřebuji jen pro své účely. Přepisování TPMS, odtlakování hydra atd. Budu vděčný za každou nabídku. Děkuji. Václav. 

Odesláno (upraveno)

A v čom je teda problém? Okrem toho,že na "B" kabel je soft 7.56 nie práve najvhodnejší?

Ak by si si nainštaloval TeamViewer tak ti diagbox nainštalujem na diaľku,najlepšie nejakú nižšiu verziu,ak je kabel fakt "B"

https://www.teamviewer.com/sk/

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Mám dotaz k diagbox 5.02 když chci vlézt do konfigurace tak to po mě chce zadat kód, píše to že si mám zavolat někam na podporu a tam sdělit kód uživatele, atd a že mi dají kód pro přístup. Znáte někdo ten kód, nebo jak ho zjistit? Díky

Odesláno (upraveno)

Charlie 607 : Jak píše už HonzaZ máš to blbě nainstalovaný se špatným profilem. Jinak pokud máš Bčko kabl tak novější jak 5.29 verzi nerozjedeš. 

Pokud máš full chip C tak můžeš mít až posledni DB5.43.

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Chcem poprosiť o radu s inštaláciou diagboxu7.02 na win xp.Dostanem sa iba po tabuľku, kde zadám heslo s...y01 a po potvrdení mi vypíše hlášku :chyba pri aplikovaní profilu.Pre opätovné spustenie aplikácie je nutné previesť novú aktiváciu.Čítam fóra,preinštalovávam,čistím registre,ale bez výsledku. :mad: Predtým som to nainštaloval do notebooku bez problémov,do staršieho počítača,ktorý by som chcel do garáže sa mi nedarí.Nejaké rady a odkazy mi už dal ferinko2(ďakujem),ale stále som na mŕtvom bode.

Odesláno

milanblatnica : zkus si vytvořit nový profil v těch XP ( novýho uživatele ). Pokud ty XP není čistá instalace už jsem se s tím setkal, že to tohle dělalo a nebylo možné se dostat dál jak za zadání hesla pro instalaci.  Pokud to nepomůže tak udělat novou čistou instalaci OS na tom NB.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...