Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

DX je asi nejhorší místo, kde se dá něco takového koupit. Cena o ničem, rychlost vybavení zoufalá, používaná poštovní služba otřesná. DX má smysl akorát u věcí za pár dolarů, a to ještě zdaleka ne vždy, jen u věcí, které ostatní prodejci nemají a je jedno, že přijdou třeba za půl roku (ano, ještě mi třeba dlužej nůž objednaný v říjnu, a není to zdaleka poprvé...). Z DX už beru věci jen opravdu v nouzi, když je nenajdu jinde.

Odesláno

Objednávám tam cca 2x do týdne a pouze věci na které nespěchám a cena u nich je OK. Pokud je něco vadné ... dávají hned kredit, pokud něco nemají tak stačí napsat a opět dají kredit. Takže za mě spokojenost. Já diag. kupoval na www.madeinchina.com od prodejce obd2shop2011 o něco málo levněji než z DXT a spokojenost, ale s prodejcem je potřeba komunikovat jinak naběhne vysoké poštovné... a to už každého nebaví. Každopádně prodejců jsou mraky a tyhle 2 weby jsou jen příklad.

Odesláno

Zdravím páni .Alebo sa pozrieť na stránku www.jantolak.sk. Cena....Podpora....a hlavne záruka 24 mesiacov.

Za pozretie nič nedáte.

[upravil dne 9/3/12 23:48 od janik6163]

Odesláno

aka podpora ?

to je tiez cina, cena navysena, soft bez zaruky.

jedina podpora je ta ze ti to vymeni kus za kus to je vsetko.

myslim ze je tu vo vlakne aj lacnejsi link so zarukou v CZ.

Odesláno

....PP2000 mi bezi v pohode, ale z toho DVD mi nejde nainstalovat lexiu (na citroen) nevie niekto link kde to stiahnut ? neviem ani ktoru verziu mam tahat ci 44 alebo 45 :myslim /dia made in china/

Odesláno

tak začínám rozmejšlet, že si pořídím taky diagnostiku.. můžete mi poradit na co si dát pozor? na sbazaru se to prodává už za pár ale je to k něčemu? potřebuji ještě tu redukci na 30ti pin, mám 406ku 2.1TDčko, tak aby mi to tam valilo, ale bude to správně fungovat přes tu redukci na OBD? viděl jsem i s přímým konektorem do jednotky diag, nebylo by to lepší? díky za rady..

Odesláno

JanoRS: Tu najdes spolahlive zdroje: www.google.com

[upravil dne 13/3/12 07:16 od stanleyirl]

upraven link na warez. Ferry

[upravil dne 13/3/12 09:27 od Ferry]

:P

[upravil dne 13/3/12 11:21 od stanleyirl]

Odesláno

ked davas link, tak nie priamy, alebo daj link s medzerou a to uz neporusis pravidla fora a ani zakony.... a ak si taku jednoduchu vec dotycny nevsimne(aj ked to bije do oci ked podciarkne neuplny link), tak aj tak nema potencial na vykonanie ukonov za linkom :-)

[upravil dne 14/3/12 23:08 od hipisko]

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj lidičky pp2000 mi nechcte komunikovat z displejem v aute a ani s radiem píše to že zavadí seriové číslo ale nic to neudělá ostatni věci mi jdou mam radio rt3 s navigaci a monochronicky displej předem diky za odpovědi

a jedna se o auto 307SW

[upravil dne 28.3.2012 15:07 od ZdenekN]

Odesláno

Toto mi u 307 dělalo taky, zkus to normálně potvrdit žes zadal správný typ atd. a jít dál, mě to takhle pustilo, potom jedině vypnout a zkusit znovu načíst, ještě se mi taky u 307 stalo, že rádio naukazovalo info na středovym displeji přitom všude vše bylo nastavené dobře, pomohlo až odpojení a po chvíly znovu zapojení baterky, poté vše už fungovalo:D

Odesláno

Pánové, mám tuto diagnostiku na Peugeota 407 SW:

Products

------------------------------------------------------

1 x Lexia-3 Citroen/Peugeot Diagnostic PP2000 Free Shipping by DHL (sp08) =

$130.00

Syn chce kupovat toto auto z roku 1999, 2000: Citroën Xsara Picasso 1.8i 16V

Může nějaký znalec napsat, jestli se dá tato dia softwarově i hardwarově napíchnout do Citroën Xsara Picasso 1.8i 16V?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...