Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to právě byli oni 😄 ale nakonec to vypadá, že moc zkušeností nemají 🙂 Nevím, z okolí severně od Prahy jsem nenašel nikoho. Mám servis, který to vezme ale nikdy to neměnil, tak snad to dopadne dobře 😄

Odesláno
V 7. 10. 2024 at 9:45, adoand napsal:

a máš někde dílnu nebo servis u Prahy že by jsi to vyměnil? 🙂 Normálně mi to žádný servis nechce opravit bez toho, aby to sami nekoupili 😄 na netu za 2 tis., v servisu za 3,5 tis. Kč, siila.

Příjem servisu zpravidla tvoří nejen cena práce, ale i marže na dílech. Takže není divu, že to nechtějí opravovat. 

Odesláno

@adoand V Praze Vinoř není problém ;) kdyžta mi hoď do SZ VIN, podívám se na dostupnost a vymyslíme termín ;) 

V 10. 10. 2024 at 13:01, adoand napsal:

no to právě byli oni 😄 ale nakonec to vypadá, že moc zkušeností nemají 🙂 Nevím, z okolí severně od Prahy jsem nenašel nikoho. Mám servis, který to vezme ale nikdy to neměnil, tak snad to dopadne dobře 😄

Ono nestačí ale vyměnit jen radiátor.. to máš za pár mesíců zpět jak to je teď :( 

Odesláno

vodu nemusíš proplachovat, pokud s motorem nebyl problém, já ji vypustím na chladiči (počítej s tím, že všecko ze systému nevyteče) a doleju namíchanou kapalinou, odvzdušním a hotovo ;)

Odesláno

JJ, díky ChouLu, teď topí víc jak na novém 😄 jj už jsem psal "odborníkum" samozřejmě, že napsali, že jak jsou spokojení že jsem to vyřešil... aby mě naštvali 😄 ale myslím, že jsou naštvaní 🙂

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj mám stejný problém s topením u 5008 z roku 2017 strana řidiče je chladnější. Na Facebooku mi psali špatný radiátor. Nevíte někdo na kolik vyjde výměna u tohoto auta a kam nejlépe dát já Jižní Čechy. Díky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...