Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tata to leje do 309ky .... a nic moc... to auto ma na vic

a vlastne bracha to parkrat lil do 205ky. pak presel na shell a hned to tahlo o poznani lip. s naftou od ona to min tahlo coudilo a skubalo. v zime to ani neslo moc nastartovat.

Odesláno

no, vzhlëdem k tomu, jaký ma ONO ceny, tak tam je kontrola snad každých 14 dní.

nevím, ale kdyby měli tak špatnou naftu, benzín ... tak by tam asi lidi nejezdili a ty PHM tam nekupovali, nebo se pletu ?

nevím, ale co jsem u ONA jezdil (a bylo to drahně km), tak jak s BIO, tak s normální naftou nebyly problémy. Kupodivu, nekouřilo to, nežralo to a v zimě to i startovalo.

Sice ted k ONU nejezdím, bo to mám daleko - ale všem rád poradím - jezděte si, na co chcete !!!

Odesláno

ONO v Plzni jsem zkusil jednou - benzín. Felicie vůbec netáhla a když jsem vyjel nádrž, spočítal jsem si spotřebu - místo obvyklých 7,2 litru to vzalo skoro 10. Asi jak jsem na to víc šlapal, aby to vůbec jelo. Už mě tam nikdy neuvidí.

Odesláno

U ONO tankuju vždy, když do té oblasti jedu - poslední dobou málokdy, ale před pár lety to bylo docela často. Nikdy jsem neměl sebemenší problém. Jinak znám pár lidí tam odtud, co tankují jenom tam - celkové nájezdy na jednom autě přes 100tis km jen na naftu od ONO, zcela bez problémů. Vše ale starší mechanické diesely.

Jinak jsem tankoval vždy jen přímo v Nýřanech, nebo pak v Plzni u té novější pumpy u supermarketu, u té na výpadovce na Plzeň nikdy, tam byla vždycky fronta jak prase a navíc pumpa hnusná, žádné zázemí. To Nýřany vypadají jinak... a myčka tehdy za 29,-Kč se taky hodila :)

Odesláno

Já teda nevim máme u nás dvě pumpy ONO a žádnej rozdíl jsem na naftě , výkonově nepoznal. Jezdí tam hodně lidí a ještě jsem neslyšel , že by byl nějakej problém.

Odesláno

U nás(Milovice u Hořic) tam jezdí hodně lidí a taky si nikdo nestěžuje.Když je něco levný,tak to hned nemusí znamenat že je to nekvalitní.Ono když zlevněj o korunu na litru,tak sice maj menší zisk z litru,ale zas přitáhnou víc lidí,než okolní benzínky a tomu se říká umět obchodovat :)

Odesláno

tazko odpovedat na taku temu.velmi by som sa zase velkymi spolocnostami neohanal.u nas to nebolo tak davno kedy najhorsie obstala v kvalite benz. a nafty shelka v jednom nemenovanom meste.takze co?u mna jednoznacne vyhrava cena ale to preto,ze tankujem na UA a tam je rozdiel velky.jazdim na to 3 roky a ludia hovorili ze to nie je dobre.doteraz ziadny problem.pred tym jedine slovnaft.

Guest Miloš306
Odesláno

Ahoj Jozefsv!

A nejzdiš občas do Bardejova alebo Prešova a tak???

Za koľko kupuješ tu UA naftu???

Dohodneme biznis???

Miloš

Odesláno

milos, som teraz v zahranici.ale ak chces tak si zajdi na ukrajinu na vylet a natankuj si.podla poslednych info co mam sa tam ceny pohybovali okolo 25 sk.stoji za to vidiet bordel v priamom prenose.

Odesláno

Co se týče nafty od ONA, nikdy jsem neměl problém (a tankuju tam téměř každý týden). Jen nechápu, že této společnosti se za dobu jejich působení v Plzni a okolí povedlo snížit ceny PHM u veškeré konkurence a pořád ještě je nikdo nevypálil, majitele neoddělal - prostě fungujou bez problému (co se týče kontrol, asi budou velice časté, iniciované samozřejmě konkurencí - aby to stažení cen a potažmo i zisků nebylo zase tak úplně zadara).

Podle mě filozofie této společnosti je postavená na jednoduchém pravidlu maximální výtoče s minimálním ziskem a vzhledem k blízkosti hranice a čilému provozu kamionů jim to nádherně funguje (takže začínají expandovat do širokého okolí).

Guest Miloš306
Odesláno

Ahoj Jozefsv!

Neboj, colník nie som, ale na ukrajinu je to pre mňa trochu ďaleka cesta, kôli nafte!

Som z okresu Bardejov a preto som myslel, že keby si jazdil občas aj na západ od UA, tak by sme mohli dohodnúť nejaký biznis. Nič veľké, len pre vlastnú spotrebu! cca 60l/mesiac.

Da sa previezť nafta cez hranice aj v bandaskách (koľko) alebo len v nádrži auta???

Peugeoťaci si majú predsa pomáhať!

Tak čao!

miloš

Odesláno

To: Miloš306

Ja tiež jazdím na UA. Brávam naftu len veľkých spoločností ako TNK a ANP. Jazdím tam s 1,6 HDi. Raz somna bral naftu u \"no name\" na UA a to bol obrovský rozdiel. Inak nafta na UA stojí 3,3 - 3,6 Hrivny. T.J. 21 - 23 SK/l. Postav sa k hraniciam a zastav si prvý diesel s UA značkou.

Guest Miloš306
Odesláno

To: Martinsk

To akože ukrajinci chodia predávať na Slovensko naftu??? Ale oni asi budú mať tú najlacnejšiu, t.j. aj najhoršiu.

A keď chcem prejsť hranice, asi si počkám trochu dlhšie???

Dá sa previezť aj v kanistroch??? Koľko??? Alebo len v nádrži auta???

Odesláno

milos,dobra rada nad zlato.od ua ludi by som si velmi naftu nekupoval a ani benzin.jedine ze mas auto na ktorom ti nezalezi alebo je stare a usetrit je prvorade.hovorim z vlastnej skusenosti.vravel som ti urob si vylet do uzhorodu,pekne si nakupis od lacnych potravin po oblecenie.zobrat si mozes jednu bandasku v objeme 10 litrov a plnu nadrz.avsak tie cakacie doby ta natolko odradia ze tam viac nepojdes.ha ha.ked sa trafi tak si prestojis pol dna a uvidis co si nevidel.na margo mojho kolegu ktory tam chodi jeden maly dotaz.tie velke spolocnosti tam stale neboli a chodilo sa tankovat na male a bolo to v poho.

milos, - odporucam tnk a mavex.biznis nedohodneme pretoze som mimo sk.iba jednu radu ak chces.ked mas znameho od humenneho cez sninu a dalej tak ti v poho v tomto pomoze.tam to naozaj nie je problem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...