Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

🤷‍♂️ asi po dvou letech někomu došlo, že to auto rychlejc nepojede...

těch 93 může odpovídat těm sedmi místům, ale rychleji to může tak maximálně padat ze skály...

Upraveno uživatelem Pacho69
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Měl jsem MICHELIN Primacy celoročky, ale tuto zimu (2024/2025) jsem je vyhodil! A to byla co se vzorku týče ještě OK. Auto na sněhu plavalo a někdy jsem se modlil ať to na křižovatce dobrzdím a to jsem nejel rychle.

Opravdu i ty čínské stlačené tmy (zimní pneu) jsou lepší než ty celoročky. Žena ovšem jezdí s Hyundai i10 a má tam DUNLOPy all season a drží dobře. Jezdí ovšem jen ve městě.

Odesláno

V létě letní a v zimě zimní ber v uvahu že pneumatiky mají životnost 10 let nebo sjetí na minimální hloubku dezénu dvě sady ti vydří déle než jedna sada

Odesláno

Michelin Primacy jsou celoroční? 

To je podle mě letni guma... navíc já ji moc rád nemám. Je to taková "eko" guma... Moc to nedrží... vidím je často jako pneumatiky pro auto do prvovýroby... takže musí být za dobrou cenu, že je kupuje fabrika. 

Nicméně jezdím už skoro 2 roky Michelin CrossClimate2 v rozměru 205/55 R16. Byl jsem překvapen, jak jsou tiché v létě a chovají se jako letní. V zimě se čerstvým sněhem prohrabou, ale ujetý sníh a led žádná sláva. Ale hory s tím nejezdím, takže mi to nevadí. Najedu ročně tak 25 000 km, uvidíme, jak dlouho vydrží. 

Odesláno

Michelin Primacy rozhodně celoroční nejsou! Na 208mě jezdím taky už druhý rok Michelin CrossClimate 2 a nemají chybu, auto najezdí cca 10 tis. ročně, na hory s ním sice nejezdím, ale veškeré místní sněhové kalamity to zvládá úplně stejně jako druhé auto co mám na zimních. Jediné co bych vytknul, tak v letě jsou ty gumy takový žvejkavější, ale s 1.4 HDi moc závodit nejde, tak to ničemu nevadí... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...