Petr 406 red Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Je mi z toho zle v jakým jsou stavu naše silnice Je to děs nejen že je to samá díra ale i jakým stylem jsou spravovaný Nechápu čím to spravujou když se ten asfalt rozpustí při 30 stupních A pak to ještě posypou kaminkama který jsou stejně úplně jinde než na tou rozpuštěním svinstvu. Tak nejen že člověk má auto olepený od asfaltu ale ještě ke všemu obouchaný od kamínku :bojim:bojim fakt mi to pěkně **** Citovat
Petr 406 red Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Vertex A to jsi nebyl na Ochozu :o To bylo tak hrozný Citovat
Tommy306 Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 ještě horší...Medvěd by moh vyprávět...sám nechápu, že mám všechna kola ještě na autě... Citovat
Vertex Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 To já mám z Ochozu asi načatý pravý rameno - resp. čep Citovat
vector Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Vertex To já mám z Ochozu asi načatý pravý rameno - resp. čep To je divný, vždyť vy ste po silnicích skoro nejezdili Citovat
Vertex Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Hm:nevim:nevim, to je pravda, tak jsem musel asi něco vymést v Práglu :D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex To já mám z Ochozu asi načatý pravý rameno - resp. čep To je divný, vždyť vy ste po silnicích skoro nejezdili no myslim, ze vitezna posadka ktera jela lesem na tom byla nejlip, sice tam byly vyjezdeny koleje a vymlety diry, ale hlina je aspon mekka... v nedeli rano to na ochozu vypadalo jak v pneuservisu - 5 kol celkem znicenych/prorazenych/pichnutych. Citovat
Jirkap Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 No a lepší to rozhodně nebude, spíše horší, takže příští auto bude 4x4 Citovat
Vvitty Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Jirkap No a lepší to rozhodně nebude, spíše horší, takže příští auto bude 4x4 to ti nepomuze... pristi auto by melo byt spis OT64 Citovat
Jirkap Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap No a lepší to rozhodně nebude, spíše horší, takže příští auto bude 4x4 to ti nepomuze... pristi auto by melo byt spis OT64 A tahat návěs s palivem Jinak musím na geometrii vybral jsem nějakou díru a krapek mi to hází na volant. Citovat
jbily Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Kamoš koupil tohle a moc děr ho nerozhází... Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Je mi z toho zle v jakým jsou stavu naše silnice Je to děs nejen že je to samá díra ale i jakým stylem jsou spravovaný Nechápu čím to spravujou když se ten asfalt rozpustí při 30 stupních A pak to ještě posypou kaminkama který jsou stejně úplně jinde než na tou rozpuštěním svinstvu. Tak nejen že člověk má auto olepený od asfaltu ale ještě ke všemu obouchaný od kamínku :bojim:bojim fakt mi to pěkně **** no jo, ty snizujes a ono by to naopak chtelo zvysit, snizovani auta si muzes dovolit tak leda ve svycarsku, ale u nas ? na tenhle zpusob spravovani silnic nadavam kazdy rok, nastrikat nejhorsi odpad z rafinerie spolu s tunou ostreho sterku, tomu nerikam oprava silnice, to je proste a jednoduse normalni prasarna a toho kdo to vymyslel bych v tom tzv. asfaltu ( ono je to teda spis asfaltova emulze) vykoupal, posypal perim a povesil za koule do pruvanu A to kdybys jeste vedel, jaky to je, kdyz jedes na silnicnim kole s galuskama na trenink a prijedes na takovouhle silnici, to bys teprve nadaval Citovat
Guest MilaS Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap No a lepší to rozhodně nebude, spíše horší, takže příští auto bude 4x4 to ti nepomuze... pristi auto by melo byt spis OT64 To spíš BVPčko - to má pásový podvozek (abys jim to těm silničářům woplatil:D:D) Citovat
olda Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Já jezdím v práci tímhle a docela v pohodě:D:D Citovat
Trundik Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex To já mám z Ochozu asi načatý pravý rameno - resp. čep To je divný, vždyť vy ste po silnicích skoro nejezdili no myslim, ze vitezna posadka ktera jela lesem na tom byla nejlip, sice tam byly vyjezdeny koleje a vymlety diry, ale hlina je aspon mekka... v nedeli rano to na ochozu vypadalo jak v pneuservisu - 5 kol celkem znicenych/prorazenych/pichnutych. No, myslíš si, že ten povrch je skutečně hliněný a měký? Citovat
Trundik Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 a ještě jedna fotka. P.S. : Sice nejsem členem vítězné posádky, ale jel jsem tudy taky Citovat
Garfield Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Vertex A to jsi nebyl na Ochozu :o To bylo tak hrozný Takhle to bylo na Ochozi hrozný - jedno kolo dopadlo takto Citovat
Garfield Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Vertex A to jsi nebyl na Ochozu :o To bylo tak hrozný Druhé takto Citovat
Garfield Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Vertex A to jsi nebyl na Ochozu :o To bylo tak hrozný Třetí takto (všimněte si toho nádoru na gumě) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.