Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

To už fakt není možný v jakým jsou stavu naše silnice!!!

Recommended Posts

Odesláno

Je mi z toho zle v jakým jsou stavu naše silnice :grr Je to děs nejen že je to samá díra ale i jakým stylem jsou spravovaný :bojim Nechápu čím to spravujou když se ten asfalt rozpustí při 30 stupních :grr A pak to ještě posypou kaminkama který jsou stejně úplně jinde než na tou rozpuštěním svinstvu. Tak nejen že člověk má auto olepený od asfaltu ale ještě ke všemu obouchaný od kamínku :bojim:bojim:bojim fakt mi to pěkně ****

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Vertex

To já mám z Ochozu asi načatý pravý rameno - resp. čep :grr

To je divný, vždyť vy ste po silnicích skoro nejezdili :D

no myslim, ze vitezna posadka ktera jela lesem na tom byla nejlip, sice tam byly vyjezdeny koleje a vymlety diry, ale hlina je aspon mekka...

v nedeli rano to na ochozu vypadalo jak v pneuservisu - 5 kol celkem znicenych/prorazenych/pichnutych.

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

No a lepší to rozhodně nebude, spíše horší, takže příští auto bude 4x4 :D

to ti nepomuze... pristi auto by melo byt spis OT64

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

A tahat návěs s palivem :D

Jinak musím na geometrii :( vybral jsem nějakou díru a krapek mi to hází na volant.

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Je mi z toho zle v jakým jsou stavu naše silnice :grr Je to děs nejen že je to samá díra ale i jakým stylem jsou spravovaný :bojim Nechápu čím to spravujou když se ten asfalt rozpustí při 30 stupních :grr A pak to ještě posypou kaminkama který jsou stejně úplně jinde než na tou rozpuštěním svinstvu. Tak nejen že člověk má auto olepený od asfaltu ale ještě ke všemu obouchaný od kamínku :bojim:bojim:bojim fakt mi to pěkně ****

no jo, ty snizujes a ono by to naopak chtelo zvysit, snizovani auta si muzes dovolit tak leda ve svycarsku, ale u nas ?:bojim

na tenhle zpusob spravovani silnic nadavam kazdy rok, nastrikat nejhorsi odpad z rafinerie spolu s tunou ostreho sterku, tomu nerikam oprava silnice, to je proste a jednoduse normalni prasarna a toho kdo to vymyslel bych v tom tzv. asfaltu ( ono je to teda spis asfaltova emulze) vykoupal, posypal perim a povesil za koule do pruvanu

A to kdybys jeste vedel, jaky to je, kdyz jedes na silnicnim kole s galuskama na trenink a prijedes na takovouhle silnici, to bys teprve nadaval :mad::grr

Odesláno

To spíš BVPčko - to má pásový podvozek (abys jim to těm silničářům woplatil:D:D) :roker

Odesláno

Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Vertex

To já mám z Ochozu asi načatý pravý rameno - resp. čep :grr

To je divný, vždyť vy ste po silnicích skoro nejezdili :D

no myslim, ze vitezna posadka ktera jela lesem na tom byla nejlip, sice tam byly vyjezdeny koleje a vymlety diry, ale hlina je aspon mekka...

v nedeli rano to na ochozu vypadalo jak v pneuservisu - 5 kol celkem znicenych/prorazenych/pichnutych.

No, myslíš si, že ten povrch je skutečně hliněný a měký?

post-0-1410959464768_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...