John Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Taky se připojuju ke gratulaci... :papa Citovat
Kurt Odesláno 13. červen 2006 Autor Odesláno 13. červen 2006 Všem moc děkuju! Na vlastního pažouta má ještě čas, ale vomrknout strejdy a těch pár bab, co tu máme, na nějakej sraz určitě pojede (až povyroste). Lavak_Bob: na Tebe si dám pozor! Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Já se přidávám ke gratulacím. Rychle dodělej, co jsi nestih, začínají nové radosti... Citovat
Jirkap Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Taky ještě jednou dodatečně gratuluji Citovat
Vertex Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Vertex Taky se připojuji ke gratulacím, hezká Kurtovic holčička Anežka Že by sis jako počkal??? Já myslím, že by Tě stejně nechtěla Ne, vůbec jsem to tak nemyslel :D Jen že je to hezkej svišť Citovat
aka Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 taky se pridavam a preju hodne zdravi obema damam:D:papa Citovat
Neon Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Taky gratuluju:papa:papa A hlavně ať je zdravá a silná a pod... Citovat
Neon Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Kurt: týýýjo - teď mi to teprve trklo kolikátýho to je... Má stejně narozky jako já, jen je o 22 let mladší:D Tak to má luxusní datum narození:papa Citovat
Lavak_Bob Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Všem moc děkuju! Na vlastního pažouta má ještě čas, ale vomrknout strejdy a těch pár bab, co tu máme, na nějakej sraz určitě pojede (až povyroste). Lavak_Bob: na Tebe si dám pozor! :P Citovat
HOFA Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Taky se připojuji k hromadě gratulantú s přáním hodně zdraví štěstí a pohody maličké i jejím rodičům. Citovat
lukas.mach Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Gratuluji ke krasne dceri a preji Ti, at je hlavne zdrava. Samozrejme Ti take preji, aby z ni vyrostla lvice Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Ještě jednou tedy velké gratulace Kurtíci !!! :papa:papa:super Citovat
Rotorhead Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Ahoj Kurte, taky se připojuji k zástupu gratulantů. Takže hodně zdraví celé rodině... Citovat
Ventil Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Takze se rovnez pridavam do rad gratulantu, at se ji dari, at ji rodicove nezlobi Tobe stejne jako Peta a z vlastni nedavne zkusenosti doporucuji dodelat vse co mas rozdelane, v kazde volne chvili si neco \"nadespat\", at mas do zasoby Ne vazne, preji ji hodne zdravi, elanu, co nejmene bolestivych \"prdiku\", co nejrychlejsi rust zoubku a co nejmene probdelych noci .... Drzim pesti a dosytosti si to uzivej... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.