Přejít na obsah

Lavak_Bob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    371
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Liptovský Mikuláš
  • Stát
    Slovenská republika

Lavak_Bob's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Telegram na Slovensko: Gratulujeme k zavedeniu novej Euromeny STOP Plyn STOP Ropa STOP Putin (Ehm vlastne to ani nieje vtip ale skutocnost)
  2. Rozhodl by som sa podla procesoru a podla ramky. Ak mas dvojjadro + do 4GB pamate urcite ti staci 32-bit vsetko ine je zbytocny luxus. Ak ale bude 4jadro a 4GB ram + tak urcite 64bit.
  3. Ahoj mam takyto problem. V noci som siel zaviest snubenicu a krasne som nastartoval a jazdil. Ked som ale zastavil asi po cca 2 minutach uz mi nepretocilo ani motor. Ked potocim klucikom do prvej polohy normalne zasvietia kontrolky ale ako nahle zapojim imobilizer kontrolky pohasnu. Skusali sme to nastartovat cez druhe auto (octavka tdi) motor sice trocha pretocilo ale hned mi odpoji imobilizer takze som opat nenastartoval. Vcom moze byt problem. Baterka? Ale to by som cez druhe auto nastartoval nie? Alebo je nejak skratovany ten imobilizer? [upravil dne 26.12.08 Lavak_Bob]
  4. No byt tebou tak idem do toho Bavoraka a GTicko mi predas . Teraz vazne. Urcite by som si nechal GTi ako tu pisali je to rarita a dufam ze nikoho neurazim ale dnes mi mercedesi a bavoraky pripadaju skor ako ciganske auto. V okoli sa na nom vozia iba mensinovy spoluobcania . Ale vkazdom pripade je to na tebe. Bud si zvolis \"sedivy\" luxus ktory ma kde kdo a zapadnes do premavky, alebo zvolis nechat si auto ktore se len tak nevidi nehladiac na to ze je v super stave. Pre mna vyhrava jasne GTi6
  5. Lavak_Bob

    Zoznámte sa prosim

    Nabuduce kup mensie auto nech sa zmesti aspon na fotky
  6. Lavak_Bob

    vysoka spotreba

    No neviem ja pri 2.0 8V na dialku pri 120Km/h 7l. V meste mi to zere 9-10. I ked je pravda ze 306 je trocha lahsia.
  7. Lavak_Bob

    306 1.4 8v

    Pekne video o tom ako sa rychlo zabit....
  8. Ja osobne pouzivam QiP Infium a ziadny problem som nezaznamenal....
  9. Lavak_Bob

    Výcvik německého ovčáka

    Podla videa alebo knizky nikto neznali psa nevycvici. Preto existuje kynologia.
  10. To je blbost to by si tam nesadala taka happy a nerobila prekvapenu ked je polozia otazku a nerozmislala nad nou polhodinu. Fakt nechapem ako nad takovto cistou show mozete vobec diskutovat. Je to fake ako Brno-Praha-Bratislava dokopi.
×
×
  • Vytvořit...