Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nastal čas na výměnu mé 508 za něco novějšího. Rozhodl jsem se pro 5008GT s motorem 2.0 HDi. Vybral jsem si auto v Německu a nechal dovézt. Jedná se o auto z roku 2021 s nájezdem 88 tis.  Myslím si, že než se rozepisovat, tak o autu řeknou více fotografie

IMG-20240731-WA0021.jpg

IMG-20240731-WA0020.jpg

IMG-20240731-WA0019.jpg

IMG-20240731-WA0018.jpg

IMG-20240731-WA0014.jpg

IMG-20240731-WA0011.jpg

Odesláno

Super kára :potlesk Tuto barvu mám spojenou spíš s 3008, ale za motor palec nahoru :super

Má to tvoje GT i Grip Control a nějaké další vychytávky? 

A kolik teď stojí v roce 24 dovoz auta z Německa (jestli to není nějaké tajemství)?

Na start stop se vyprdni, ten systém je tak navržený a takto správně funguje :mrk

Odesláno (upraveno)

Celkově i s dovozem a přihlášením cca 760 tis. Grip control nemá. Má to asi co většina aut, hlídání pruhů, únava řidiče kamera 360, senzory předek a zadek atd... Zatím nemám ani vše vyzkoušeno. 

Původně jsem chtěl černou, ale tahle barva mě zaujala, že není tak častá

Upraveno uživatelem David1400
Odesláno

V dané barvě vypadá 5008 velmi zajímavě a hlavně je odlišná od ostatních vozidel. Vypadá velmi pěkně. Přeji mnoho příjemných  kilometrů a zážitků. Za obsah motoru palec nahoru👍.  

Odesláno (upraveno)

Na ceně nevidím nic tajného 😉. Dovoz vyšel na 4o tisíc. To je cena se vším všudy. Jen jsem si pak převzal nachystané auto s ČR doklady. Měl jsem smůlu, že bylo auto až u Nizozemských hranic . Nejdál co v Německu mohla být. Není to málo, ale když jsem si spočítal čas, který bych musel obětovat, tak pro mě byla lepší tato varianta. 

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněna citace-necitace
Odesláno

odpovím, bo sem tu o tom psal--zkušenost nemám, ale někdo na klubu tady dal info, že se ta el. krabička prodává a vlastně vypínáná StartStop za řidiče..., já mám vypínač S&S hned vedle tlačítka startu motoru, tak tohle nevyužiju 😉

Odesláno

Psal jsem to já, mám zkušenosti a tisíce děkovných dopisů od uživatelů s tímto udělátkem (s prodejcem se ani neznám, nedělám tím reklamu někomu známému). Podmínkou je, že musíš mít v autě samostatné tlačítko na vypnutí S&S, pokud je to jen položka někde v menu, tak máš s touto krabičkou smůlu. A pak potřebuješ někoho šikovného, kdo se nebojí a zapojí to :D

Odesláno
před 18 hodinami, Péťa napsal:

Psal jsem to já, mám zkušenosti a tisíce děkovných dopisů od uživatelů s tímto udělátkem (s prodejcem se ani neznám, nedělám tím reklamu někomu známému). Podmínkou je, že musíš mít v autě samostatné tlačítko na vypnutí S&S, pokud je to jen položka někde v menu, tak máš s touto krabičkou smůlu. A pak potřebuješ někoho šikovného, kdo se nebojí a zapojí to :D

Mám ovládání StartStop v menu na obrazovce. Tudíž bohužel touto krabičkou StartStop nevyřeším. Už si postupně zvykám, že před každou jízdou musím funkci StartStop vypnout. 

• O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak s autem mám najeto cca 7 tis a objevil se první problém. Jakmile klesla teplota pod 5 stupňů začala se mi objevovat chybová hláška " závada převodovky nechte auto opravit" pak hned další hláška "závada motoru nechte auto opravit". Na diagnostice to ukázalo závada komunikace CAN. Zítra jde auto do servisu, tak uvidím co to bude. Dále tam je chyba relé napájení převodovky. Dříve šla závada vymazat a auto jelo, ale nyní už to je trvalá závada a vymazat už nejde. Auto píše dejte ovladač do polohy P a nejde ani nastartovat. Uvidíme, snad brzo závadu v servisu odhalí. První odhad je vadná BSM, ale více bych měl vědět zítra.

IMG-20241127-WA0001.jpg

IMG-20241127-WA0009.jpg

Upraveno uživatelem David1400
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, dnes se mi objevila hláška chyba spotřeby činidla: Za 1100 nebude možné nastartovat. Nesetkal jste se s tím někdo? Jedná se o závadu adeBlue. U tohoto místa Toru bohužel klasika. Budu se muset objednat na diagnostiku, abych se dozvěděl více 

IMG_20250716_162216.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...