Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308 SW Allure // 1.5 blueHDi 96kw

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Teď si dáme takový výpočet.

Někdo říká ano, někdo říká ne. Názory se různí. 

Takže:

Jezdím 16km trasy do práce, občas něco delšího. Za jak dlouho auto zlikviduju? :D

Údajně je 1.5 z hliníku a lépe se to vše prohřívá, to byl zase další názor.

Odesláno
před 12 hodinami, BubakGS napsal:

@RoumenCZ...ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by tyhle spory ohledně prorezavění kastle proti automobilce vyhrál... 😀

jo, vyhráli--i když to žádná výhra není 😉 ,abys mohl uplatnit záruku, musíš si nechat každý rok zkontrolovat auto na korozi (obvykle u garančky), tato služba je placená !! , zaznamenaná v servisce,  ale můžeš ji odmítnout, pak tvoje auto žádnou záruku na prorezivnění karoserie nemá 

vlastně si těma prohlídkama každý rok PŘEDPLATIŠ případnou opravu z důvodu koroze,  a to se VYPLATI  🙈😂 voni totiž věděj jak s náma vydr*bat...:)

Odesláno
před 19 hodinami, RoumenCZ napsal:

Tak pokud ten motor pojede, jsem klidnej. Záruka na prorezavění je 15 let :D

tipuji, že si nepřiplácíš ke garančkám kontrolu karoserie, tudíž smůla :)  a druhá věc je, že to platí pokud je tam vyložene díra a díky pozinku se k tomu většinou do těch 15 let nikdy nedostaneš ;) loupající lak není k reklamaci 

Odesláno (upraveno)

První kontrolu po 4 letech na prorezavění karoserie mám za sebou, takže ano, připlácím. Je to 500, ne 5000.

Upraveno uživatelem RoumenCZ
Odesláno (upraveno)

Jen mam pocit že by se měla dělat každý rok, aha tak u Peugeota je první prohlidka po 4 letech a celkem jsou 4. Tak to má Peugeot jinak než ostatní

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 2 hodinami, RoumenCZ napsal:

První kontrolu po 4 letech na prorezavění karoserie mám za sebou, takže ano, připlácím. Je to 500, ne 5000.

těch 5000 se vzalo vodkud ?

Odesláno

např. v rodině vyměnili kapotu motoru u citroenu--v předním lemu prorezla, dírka cca jeden centimetr, jinak kapota jak nová..., nějaká místní koroze či co

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...