Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: DD

Původně zaslal: Béďa

zda se mi to nebo \"posera\" maze vsechny sve predchozi prispevky a ne jen z teto mistnosti :myslim viz.

Snad jsme ho proboha nevyplasili?? :D

Jo. A tohle máme za trest!! :aut

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

zda se mi to nebo \"posera\" maze vsechny sve predchozi prispevky a ne jen z teto mistnosti :myslim viz.

a dobre nam tak :D aspon pujdeme spat

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Kurt

a dobre nam tak :D aspon pujdeme spat

konecne dobry napad, jdu na to. BROU :papa

Odesláno

Ja som to raz skúsil na 180 ale viac som radšej nešiel aj keď by som to asi na tých 200 dal. Jazdím hlavne pohodlne na dialnici tak 120.Keď sa velmi náhlim tak 160.(máááálokedy)

Odesláno

Docela zírám, jak vám to všem lítá.......nám (3 bratrům) se v baráku říká letka, ale tavýhle rychlosti už moc nedosahuji - viz. jeden z mých prvních příspěvků na clubu o tom, že mě to ve 180 když řadím 5 moc netáhne...... Ty 200 z toho za určitých podmínek (vítr v zádech, chladný vzduch, dobrý benzín a kdesi cosi) dostanu, ale to je fakt na chvilku, protože to je opravdu adrenalinový pocit jet 200 ve staniolové skořápce, nehledě na to, že v tomhle kalupu to žere i trávu kolem silnice.

John - si děláš prdel, žes to takhle roztáhnul, ne ???? To musí brácha až dá tu 309 do kupy zkusit (ale beze mě ;) )

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Docela zírám, jak vám to všem lítá.......nám (3 bratrům) se v baráku říká letka, ale tavýhle rychlosti už moc nedosahuji - viz. jeden z mých prvních příspěvků na clubu o tom, že mě to ve 180 když řadím 5 moc netáhne...... Ty 200 z toho za určitých podmínek (vítr v zádech, chladný vzduch, dobrý benzín a kdesi cosi) dostanu, ale to je fakt na chvilku, protože to je opravdu adrenalinový pocit jet 200 ve staniolové skořápce, nehledě na to, že v tomhle kalupu to žere i trávu kolem silnice.

John - si děláš prdel, žes to takhle roztáhnul, ne ???? To musí brácha až dá tu 309 do kupy zkusit (ale beze mě ;) )

Je to blázen, hoďte na něj síť!!! Prej roztáhnul... ten blázen ve dvoustovce šlápne na plyn, auto zabručí jak raněnej nosorožec a zarazí tě to do sedátka jako Shade, když vystartuje na jedničku na plnej kotel. Tech 240 veřim, že tam měl hned a víc nejel jenom proto, že měl otáčky v červenym. Kolega Chocholoušek by měl radost... Doctor Vector říká...\" Diagnóza vražda\"

Odesláno
Původně zaslal: John

No tak když tady házite ty tacho tak jeden hodím taky :aut

Tys couval, že jo ... ??? A nemáž tam zarážku, že jo???:D

Jinak k mojí maximálce: \"no comment - atmosphere rulezz:super\"

Odesláno

Ja jsem max zkousel u 106 1,5D a jak skoncilo cislo 180 potom uz jen nulovaci tycinka ho zastavila :D

Jinak vic nez 220 jsem s 406 nejel , bohuzel nebylo kde to vyzkouset.

Pro me je vice zajimavejsi ukazatel Ostrava - Praha za 135 minut .:D

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Pro me je vice zajimavejsi ukazatel Ostrava - Praha za 135 minut .:D

To je hodne hustej udaj!! Tos letel, ne? ;) Ja jel Hranice - Praha (od cedule k ceduli) za rovny 2 hodiny se 406 a konstatnimi 180 na tachu :D

Odesláno

já zajel trasu Ostrava-Brno-Praha-Litvínov za 3 hodiny a 25 minut...Bylo to 13.ledna (pátek) tohoto roku a se dvěma zastávkama,jednou na čůrání,druhou na dotankování...:D

taťka s mamkou z toh nebyli tak nadšený jako já...

Odesláno

Bylo to dokonce jakoby 2 kvakrat od cedule konec Ostravy k ceduli Praha ,dve 406 jedna moje 2,2 HDi a jedna od kamarada 2,0 HDi 80 Kw. Vyjezd kolem 2 hodiny rano , loni nekdy na prelomu kvetna cervna , jeli jsme pro nejake baliky do Prahy ktere meli byt v ostrave v 8 hodin rano , asi bych to jiz nikdy takhle nejel.Byla sucha a skoro prazdna cesta po ceste byly snad jen 2 nebo 3 uzavirky tak se to dalo zajet . Samozdrejmosti byl antiradar,vysilacky kvalitni a udrzovane auta a dobre nervy :-)

Po konzultaci s jednim clovickem me bylo receno ,ze od v 97\" zajel Ostrava- Brno(letiste) za 56 minut s Astrou , me ta nase cesta nepripadla zadny rekord .

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Bylo to dokonce jakoby 2 kvakrat od cedule konec Ostravy k ceduli Praha ,dve 406 jedna moje 2,2 HDi a jedna od kamarada 2,0 HDi 80 Kw. Vyjezd kolem 2 hodiny rano , loni nekdy na prelomu kvetna cervna , jeli jsme pro nejake baliky do Prahy ktere meli byt v ostrave v 8 hodin rano , asi bych to jiz nikdy takhle nejel.Byla sucha a skoro prazdna cesta po ceste byly snad jen 2 nebo 3 uzavirky tak se to dalo zajet . Samozdrejmosti byl antiradar,vysilacky kvalitni a udrzovane auta a dobre nervy :-)

Po konzultaci s jednim clovickem me bylo receno ,ze od v 97\" zajel Ostrava- Brno(letiste) za 56 minut s Astrou , me ta nase cesta nepripadla zadny rekord .

Mam za to, ze Opel Astra je naprosto nevidane auto, nebot v Prostejove udajne zije clovek, kterej s Astrou 1.6 dal na dalnici tacho 260 a z Prostejova do Brna to jezdi do 8 minut :D :D.

Ja pridam jen tolik, ze jsem v dubnu dal Praha - Bonn (cca 730 km) za 6:55 hodin vcetne 4 zastavek na odpocinek s oktou TDI 66 kW :D.

[upravil dne 12/6/2006 DD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...