Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: posero

moc asi ne 1.4 s 8 ventilama asi nic hroznyho:D:D:roker

Aha, tak proč to zkoušíte ? Toho předjedu na půl plynu s mym línym dieselem.

Odesláno

on se vytahoval v hospode mu to moc kecalo ale skutek utek skoda mohl sem si udelat dalsi zarez na kapote:D:D:D

ty si rezes do laku na kapote? :D

Odesláno
Původně zaslal: vector

moc asi ne 1.4 s 8 ventilama asi nic hroznyho:D:D:roker

Aha, tak proč to zkoušíte ? Toho předjedu na půl plynu s mym línym dieselem.

to musis obcas povolit tu packu co je mezi sedackama...

jinak mi trosku unika, co tady chteji panove porovnavat???

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

jinak mi trosku unika, co tady chteji panove porovnavat???

Nic, jistě jde jen o to se vykecat. ;)

Odesláno

To se chceš ponižovat a závodit proti 1.4..... :myslim :myslim No budiž, ale nemusíš mít obavy si ho dáš jako ranní předkrm..A ještě pojedeš vklidu.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

jeeezis.mne je uz ten moj 3.0 v6 slaby.ale dajte vediet ako to dopadne s tymi anglicakmi

No to nevim , v čem ten třílitr máš a taky jakou generaci, ale většina z nich není na 3.0 V6 nějak extra silná.. nejseš sám, komu se to zdá slabý. Jen si možná moc důvěřuješ, možná by tě Mi16,nebo ostřejší dvolitřík ve 306 zpráskal na hromadu.

[upravil dne 11.6.06 vector]

Odesláno

vector jazdil si uz rychle auto?ja som s 2.0 zacinal.dlho jazdim 3.0 v 605 a nemyslim ale viem,ze ma s 2.0 nespravis.nie je vsetko o sile ale aj o style jazdy.a neviem odkial mas ze 170 koni vo v6 je lenive.nie je to mozno na zryclenie raketa ale tam kde 2.0 koncia tak tam v6 este ide dalej a dalej.zda sa mi to uz lenive lebo som si na to zvykol a dalsie bude len silnejsie urcite.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

vector jazdil si uz rychle auto?ja som s 2.0 zacinal.dlho jazdim 3.0 v 605 a nemyslim ale viem,ze ma s 2.0 nespravis.nie je vsetko o sile ale aj o style jazdy.a neviem odkial mas ze 170 koni vo v6 je lenive.nie je to mozno na zryclenie raketa ale tam kde 2.0 koncia tak tam v6 este ide dalej a dalej.zda sa mi to uz lenive lebo som si na to zvykol a dalsie bude len silnejsie urcite.

No 170 koní má leckterej dvoulitr v lehčim autě. Mám pocit, že si to ty, kdo neřídil silnější auto. 605 je těžká pixla a ten 3.0 s ní sice hýbe celkem uspokojivě, ale že bych měl nějaké ambice s tím závodit...:D Bude lépe, když se smíříš s tím, že sem už řídil opravdu lecos a lenivých 170koní mám z vlastní zkušenosti. Ostatně 170koní je vážně spíš legrační údaj na 3.0 V6.

Nabrouušený2.0 16V Mi bez turba má 190-230 koní. 3.0 ve 406 má pokud vím asi 220 koní. Jediný co má tenhle starej třílitr imposantní je zvuk a spotřeba. Zamysli se nad tím, co říkáš, nebo tě tu někdo na sprintech sklepe jak teploměr.

Odesláno

Jsem asi mimo, ale nějak mě chybí začátek vlákna........:myslim:myslim

Jinak souhlasím s Vectorem - 605 3.0 je možná zajímavá na dálnici kde se to rozpumpuje k zajímavé hranici, ale klasickou sportovní jízdu po okreskách kde řadíš 1 až 3 a záleží na akceleraci, tak bych si na ní věřil i já se svým veteránem a to nemám ani 2.0......:roll:roll:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Jinak souhlasím s Vectorem - 605 3.0 je možná zajímavá na dálnici kde se to rozpumpuje k zajímavé hranici, ale klasickou sportovní jízdu po okreskách kde řadíš 1 až 3 a záleží na akceleraci, tak bych si na ní věřil i já se svým veteránem a to nemám ani 2.0......:roll:roll:papa

No to je nás víc který nemáme ani 2.0 :aut :aut :aut A jinak je pravda,že 605 je prostě kočár na pohodlí ale na blbbnutí po okreskách nebo jinde prostě není moc dělaná. Prostě fyzika a hmotnost mluví za vše.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

protoze posero se urazil a smazal vsechny sve prispevky :D

mas to tu cist obcas pres vikend hihi

slo o to, ze sem hodil hlasku typu \"vyhraje sprint Mi16, nebo Clio s 1.4kou\"?

asi to nepotrebuje moc komentare...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...