Béďa Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 tezko rict kdyz nevis kolik ma to clio koniku pod kapotou Citovat
vector Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: posero moc asi ne 1.4 s 8 ventilama asi nic hroznyho:D:D:roker Aha, tak proč to zkoušíte ? Toho předjedu na půl plynu s mym línym dieselem. Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: posero on se vytahoval v hospode mu to moc kecalo ale skutek utek skoda mohl sem si udelat dalsi zarez na kapote:D:D:D ty si rezes do laku na kapote? Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: posero moc asi ne 1.4 s 8 ventilama asi nic hroznyho:D:D:roker Aha, tak proč to zkoušíte ? Toho předjedu na půl plynu s mym línym dieselem. to musis obcas povolit tu packu co je mezi sedackama... jinak mi trosku unika, co tady chteji panove porovnavat??? Citovat
Kurt Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty jinak mi trosku unika, co tady chteji panove porovnavat??? Nic, jistě jde jen o to se vykecat. Citovat
Fusion Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Clio 1.4i má 58kW, ty máš skoro dvojnásobek akorát trochu větší váhu ale měl bys ho dát i kdybys jel na zpátečku Citovat
jozefsv Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 jeeezis.mne je uz ten moj 3.0 v6 slaby.ale dajte vediet ako to dopadne s tymi anglicakmi Citovat
John Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 To se chceš ponižovat a závodit proti 1.4..... :myslim No budiž, ale nemusíš mít obavy si ho dáš jako ranní předkrm..A ještě pojedeš vklidu. Citovat
vector Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv jeeezis.mne je uz ten moj 3.0 v6 slaby.ale dajte vediet ako to dopadne s tymi anglicakmi No to nevim , v čem ten třílitr máš a taky jakou generaci, ale většina z nich není na 3.0 V6 nějak extra silná.. nejseš sám, komu se to zdá slabý. Jen si možná moc důvěřuješ, možná by tě Mi16,nebo ostřejší dvolitřík ve 306 zpráskal na hromadu. [upravil dne 11.6.06 vector] Citovat
Péťa Odesláno 11. červen 2006 Autor Odesláno 11. červen 2006 S moji nemcinou by sis asi nepomoh. Umim asi tak 5 slov Ale matiku bych snad po tech letech jeste vypotil... Citovat
jozefsv Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 vector jazdil si uz rychle auto?ja som s 2.0 zacinal.dlho jazdim 3.0 v 605 a nemyslim ale viem,ze ma s 2.0 nespravis.nie je vsetko o sile ale aj o style jazdy.a neviem odkial mas ze 170 koni vo v6 je lenive.nie je to mozno na zryclenie raketa ale tam kde 2.0 koncia tak tam v6 este ide dalej a dalej.zda sa mi to uz lenive lebo som si na to zvykol a dalsie bude len silnejsie urcite. Citovat
vector Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: jozefsv vector jazdil si uz rychle auto?ja som s 2.0 zacinal.dlho jazdim 3.0 v 605 a nemyslim ale viem,ze ma s 2.0 nespravis.nie je vsetko o sile ale aj o style jazdy.a neviem odkial mas ze 170 koni vo v6 je lenive.nie je to mozno na zryclenie raketa ale tam kde 2.0 koncia tak tam v6 este ide dalej a dalej.zda sa mi to uz lenive lebo som si na to zvykol a dalsie bude len silnejsie urcite. No 170 koní má leckterej dvoulitr v lehčim autě. Mám pocit, že si to ty, kdo neřídil silnější auto. 605 je těžká pixla a ten 3.0 s ní sice hýbe celkem uspokojivě, ale že bych měl nějaké ambice s tím závodit... Bude lépe, když se smíříš s tím, že sem už řídil opravdu lecos a lenivých 170koní mám z vlastní zkušenosti. Ostatně 170koní je vážně spíš legrační údaj na 3.0 V6. Nabrouušený2.0 16V Mi bez turba má 190-230 koní. 3.0 ve 406 má pokud vím asi 220 koní. Jediný co má tenhle starej třílitr imposantní je zvuk a spotřeba. Zamysli se nad tím, co říkáš, nebo tě tu někdo na sprintech sklepe jak teploměr. Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Jsem asi mimo, ale nějak mě chybí začátek vlákna........:myslim Jinak souhlasím s Vectorem - 605 3.0 je možná zajímavá na dálnici kde se to rozpumpuje k zajímavé hranici, ale klasickou sportovní jízdu po okreskách kde řadíš 1 až 3 a záleží na akceleraci, tak bych si na ní věřil i já se svým veteránem a to nemám ani 2.0......:roll:papa Citovat
John Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jsem asi mimo, ale nějak mě chybí začátek vlákna........:myslim Jinak souhlasím s Vectorem - 605 3.0 je možná zajímavá na dálnici kde se to rozpumpuje k zajímavé hranici, ale klasickou sportovní jízdu po okreskách kde řadíš 1 až 3 a záleží na akceleraci, tak bych si na ní věřil i já se svým veteránem a to nemám ani 2.0......:roll:papa No to je nás víc který nemáme ani 2.0 :aut A jinak je pravda,že 605 je prostě kočár na pohodlí ale na blbbnutí po okreskách nebo jinde prostě není moc dělaná. Prostě fyzika a hmotnost mluví za vše. Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: John No to je nás víc který nemáme ani 2.0 :aut Ty se potom co jsem viděl tu fotku tachometru ani neozývej.....:D:D:papa Citovat
Vvitty Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jsem asi mimo, ale nějak mě chybí začátek vlákna........:myslim Jinak souhlasím s Vectorem - 605 3.0 je možná zajímavá na dálnici kde se to rozpumpuje k zajímavé hranici, ale klasickou sportovní jízdu po okreskách kde řadíš 1 až 3 a záleží na akceleraci, tak bych si na ní věřil i já se svým veteránem a to nemám ani 2.0......:roll:papa protoze posero se urazil a smazal vsechny sve prispevky mas to tu cist obcas pres vikend hihi slo o to, ze sem hodil hlasku typu \"vyhraje sprint Mi16, nebo Clio s 1.4kou\"? asi to nepotrebuje moc komentare... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.