Sagic Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Čau všichni, tak jsem přesedlal z letitého Favorita do Peugeota:papa Až budu mít nějaké fotky, tak je sem hodím, jedná se o 306 Break s motorem 1.9TD Taky se chystám v nejbližší době stát členem Peugeot - Clubu, je to taky skvělý Citovat
Trundik Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Vítej. Přeji mnoho šťastných kilometrů a ať ti autíčko slouží. Citovat
Kurt Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Taky zdravím! Ať jsi spokojen s autem i s náma! (docela změna z Fava, ne?) Citovat
chuck11 Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Jo jo to je tak změna aspoň o 2 třídy nahoru:D:D:D:D Citovat
Garfield Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Dobrý, další 306, dobrý... A v Červeném Kostelci je v září v kempu Brodský sraz, tak to nebudeš mít daleko Citovat
Sagic Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Taky zdravím! Ať jsi spokojen s autem i s náma! (docela změna z Fava, ne?) Změna je slabý slovo:aut Citovat
Sagic Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Garfield Dobrý, další 306, dobrý... A v Červeném Kostelci je v září v kempu Brodský sraz, tak to nebudeš mít daleko Právě jsem na to koukal, daleko to opravdu nebude, asi 500m:D Citovat
Bohouš Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Sagic Právě jsem na to koukal, daleko to opravdu nebude, asi 500m:D Tak to bydlíš někde poblíž toho baráku co má na zahradě plno \"zajímavých\" věcí, ne ??? Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Taky zdravím nováčka (doufám, že se mezi nás přijedeš pochlubit už do Šebetova (sice to nemáš za bukem, ale uvidíš, že těch pár kiláků nebudeš litovat (ostatně nepředpokládám, že by sis 306ku koupil kvůli tomu, aby stála na dvorku) Citovat
Sagic Odesláno 10. červen 2006 Autor Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Sagic Právě jsem na to koukal, daleko to opravdu nebude, asi 500m:D Tak to bydlíš někde poblíž toho baráku co má na zahradě plno \"zajímavých\" věcí, ne ??? No kousek dál, ale vím o kterým baráku asi mluvíš Je tam na zahradě autobusová zastávka, občas jede vlak a nebo lanovka, ne?Taky tam je dost šutrů Citovat
Sagic Odesláno 10. červen 2006 Autor Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Taky zdravím nováčka (doufám, že se mezi nás přijedeš pochlubit už do Šebetova (sice to nemáš za bukem, ale uvidíš, že těch pár kiláků nebudeš litovat (ostatně nepředpokládám, že by sis 306ku koupil kvůli tomu, aby stála na dvorku) Bohužel nemám dvorek, takže občas někam chtě nechtě vyjedu:) Navrhnu to doma a uvidíme, snad byste mě mezi sebe pustili s plecháčema, ne? Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Sagic Původně zaslal: Medvěd Taky zdravím nováčka (doufám, že se mezi nás přijedeš pochlubit už do Šebetova (sice to nemáš za bukem, ale uvidíš, že těch pár kiláků nebudeš litovat (ostatně nepředpokládám, že by sis 306ku koupil kvůli tomu, aby stála na dvorku) Bohužel nemám dvorek, takže občas někam chtě nechtě vyjedu:) Navrhnu to doma a uvidíme, snad byste mě mezi sebe pustili s plecháčema, ne? Asi budeš překvapenej, ale ve velké většině se na našich srazech jedná o příjemné prožití weekendu spojené s nějakým tím výletem do okolí a hlavně stráveném s lidičkama naladěnýma na podobnou notu (máme rádi pěkná auta - Pežoty obzvlášť - ale jen málo (NIKDO) z nás má vysloveně vytuněné auto, spíš jde o mírně upravené sériovky (kola, sem tam nějakej plast nebo samolepka), takže i s plecháčema neí důvod, proč nepřijet - určitě Tě nkdo nebude pranýřovat nebo Tě nějak zesměšňovat - což by se Ti v případě nějakého těžkého tuzingu nebo v případě, že bys koupil nějakou šílenou ludru mohlo stát velice jednoduše). Citovat
Sagic Odesláno 10. červen 2006 Autor Odesláno 10. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Sagic Původně zaslal: Medvěd Taky zdravím nováčka (doufám, že se mezi nás přijedeš pochlubit už do Šebetova (sice to nemáš za bukem, ale uvidíš, že těch pár kiláků nebudeš litovat (ostatně nepředpokládám, že by sis 306ku koupil kvůli tomu, aby stála na dvorku) Bohužel nemám dvorek, takže občas někam chtě nechtě vyjedu:) Navrhnu to doma a uvidíme, snad byste mě mezi sebe pustili s plecháčema, ne? Asi budeš překvapenej, ale ve velké většině se na našich srazech jedná o příjemné prožití weekendu spojené s nějakým tím výletem do okolí a hlavně stráveném s lidičkama naladěnýma na podobnou notu (máme rádi pěkná auta - Pežoty obzvlášť - ale jen málo (NIKDO) z nás má vysloveně vytuněné auto, spíš jde o mírně upravené sériovky (kola, sem tam nějakej plast nebo samolepka), takže i s plecháčema neí důvod, proč nepřijet - určitě Tě nkdo nebude pranýřovat nebo Tě nějak zesměšňovat - což by se Ti v případě nějakého těžkého tuzingu nebo v případě, že bys koupil nějakou šílenou ludru mohlo stát velice jednoduše). Ne, ne nic takovýho, je to příkladná sériovka, časem snad budou i kola ale tím to asi skončí Ještě se chci zeptat, v čem spočívá ten orienťák?Nerad bych, aby mě musel někdo hledat:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2006 Odesláno 10. červen 2006 Orienťák bývá různě pojatý, obecně dostaneš nějaké body, spojíš je na mapě a jedeš (ne na čas, ale jde o najetí minimálního počtu km a ještě se plní různé bodované úkoly cestou, které nakonec dokážou pořadím i trochu zamíchat). Zatím ještě nikdo nijak zásadně nezabloudil (i když máme ještě v poměti sraz, kde po vesničce s cca 50 obyvateli jezdilo v jednom okamžiku 12 pežotů od statku přes náves cik cak kolem dokola, až to přišlo obyvatelům podivné a pozvali si na pežoťáky PČR. Ti byli velice udivení, když se jednoho z nás ptali, kam že jede, on se koukl do itineráře, pak na ně a řekl památnou větu:\" Jó, to kdybych věděl!\", čímž PČR celkem odzbrojil a z vážných tváří se stal veselý škleb. Doteď se o nás v oné vesničce Kačici hovoří u píva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.