aka Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Radek Hurvajz Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Jezdí v modré 406 Break [upravil dne 11/9/06 Radek Hurvajz] Můžu si s těma dítkama taky dopisovat????? :D:D:D Tatko!mas vlastni!!! Citovat
aka Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 velke dik, bylo mi tam zase krasne, diky organizatorum, ucastnikum a tak vubec, uz se tesim na priste Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Radek Hurvajz Potřebuju vědět komu patří ten klučina, jmenuje se Marek a je z Prahy, dcerka se sním seznámila na srazu a chce si s ním psát. Kdo to ví??? Jezdí v modré 406 Break [upravil dne 11/9/06 Radek Hurvajz] Můžu si s těma dítkama taky dopisovat????? :D:D:D Proč né, ale asi dostaneš košem :D:D:D Citovat
Driver Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Vertex Myslíš, že na mladýho nemám, jo??? :D Už jsi prostě pro ně starší pán Citovat
vector Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Vertex Myslíš, že na mladýho nemám, jo??? :D Zkus na něj karamelky. Citovat
Vertex Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex Myslíš, že na mladýho nemám, jo??? :D Zkus na něj karamelky. Vectore Vectore, myslel jsem to v závislosti na slečně, tzn. jestli mu sahám aspoň po kotníky, abych mu jí třeba na dopisování přebral. Karamelky ale zkusím na slečnu :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex Myslíš, že na mladýho nemám, jo??? :D Zkus na něj karamelky. Vectore Vectore, myslel jsem to v závislosti na slečně, tzn. jestli mu sahám aspoň po kotníky, abych mu jí třeba na dopisování přebral. Karamelky ale zkusím na slečnu :D:D No tak prej karamelky nejí:P, sem se ptal a prej máš přijít s něčím lepším:D:D:D Citovat
Vertex Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 To Radek Hurvajz: Karamelky NÉ???? Tak to to začíná pěkně. Co třeba Diskito Čokito? To teď letí, ne? :D:D:D:D [upravil dne 13/9/06 Vertex] Citovat
Péťa Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Původně zaslal: Vertex To Radek Hurvajz: Karamelky NÉ???? Ty dnešní holky už nejsou, co bývaly ... :D Citovat
VerunkaK Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Koukám, že se tu Vertex trápí a neví, čím by holčičku zaujal. Tak co třeba zkusit v sobotu nebo neděli si přivstat a podívat se na reklamy, které jdou u pohádek a pořadů pro mrňata. Tam stopro najdeš inspiraci a hlavně - budeš IN !!! Citovat
Petav Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Musím poděkovat za supr víkend se lvíčkama. Nemělo to chybu, jak příprava, organizace, počasí, zkrátka supr. Takže dík Medvědovi, Peťovi, Minimaxovi. Citovat
John Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Vertex: vzdej to na to nemáš... jsi prostě už moc starej..... :D :D Citovat
Dariska Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Tak to máš jako já,taky jsem si doma udělal srandu,že mám pěknou fotku... Jojo nejsi asi jediný, napadlo mě to stejné a mamka jen převracela oči. Citovat
Dariska Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Můžu si s těma dítkama taky dopisovat????? :D:D:D Vertexi, Vertexi, Tobě nestačí růžovej ručník a snowboardový boty? Citovat
John Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Původně zaslal: Dariska Můžu si s těma dítkama taky dopisovat????? :D:D:D Vertexi, Vertexi, Tobě nestačí růžovej ručník a snowboardový boty? To víš Vertex je nepolepšitelnej..... :D Citovat
Garfield Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Původně zaslal: Dariska Tak to máš jako já,taky jsem si doma udělal srandu,že mám pěknou fotku... Jojo nejsi asi jediný, napadlo mě to stejné a mamka jen převracela oči. Třeba takhle převracela oči? Citovat
Bohouš Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Garfielde - tak tahle fotka se Johnovi asi moc líbit nebude.....:D:D:D ale jinak je :super Citovat
John Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Tak to je pravda,že se to Johnovi nebude libit....... :aut Citovat
Dariska Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Vypadá tam jak po 5-ti promilech, ale jinak tak nějak je převracela i mamka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.