smero Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 Rocnik 1991 .114 000 km. dýzl, radim.1008, jirka307 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
MJSytic Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 Pěkná S takovou bych se bál do dnešního provozu vyjet, aby nepřišla k újmě dýzl a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 Hezká je, co to je za motorizací? dýzl ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 viděl jsem jednu P 205 s 1.4 benz. s posledním rokem výroby-1998 , tohle kdyby nabízeli dneska za 400 tisíc bez asistentů, displejů a jiných chu*ovin, co až dneska zjistili, že je nebezpečné ovládat za jízdy !!!, tak jim lidi urvou ruce a celkově to bude vyhovovat i Green dealu, který se stejnak do dvou let (kdy se vymění vlády v Evropě--odhaduju) změní na Real deal... , (komu to aspoň trochu myslí, musí už registrovat tu změnu myšlení) těch cca 400 myslím s dnešními bezp. prvky jako bagy atd. a s tehdejší anticorro úpravou Hafity ohodnotil 1 Citovat
smero Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Ta látka použitá na čalúnenie stoličiek a časti dverí sa už v dnešnej dobe v nových automobiloch nevidí.Tá niečo vydržala. Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 před 20 minutami, smero napsal: 1124cm,44 kw. Myslel jsem si to Citovat
RichVa Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 před 6 hodinami, smero napsal: 1124cm,44 kw. Tak přesně taková 205ka s tímto motorem i v této červené byla můj první Peugeot - v zhruba 120 kkm odešlo těsnění pod hlavou, jinak strašně spolehlivý a milý auťáček . Po předchozím eMBéčku (Š1000) ohromný skok kupředu. Se mnou jezdila do cca 150 kkm, pak ještě vyučila dcerku jako její první automobil. Dnes je už roztavená kdesi v železárnách Musel jsem zatlačit slzu v oku Přeji mnoho šťastných kilometrů. ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 taky, ale s 1.8 D, koupil jsem ji za babku ale jen proto, že byla neuvěřitelně zdravá, lak jako nový, okno nad hlavou ,samozřejmě dovoz z F hned po převratě, myslím 1994 ??, asi tam dlouho stála a nejezdila bo spojka KO, dal jsem do ní ze startu asi 30 tisíc v náhr. dílech, za víkend jsme s klukem udělali spojku, celé brzdy, poloosy, tlumiče, silenty, ramena, ložiska a už si nevzpomínám co ještě, naučili se na ní děcka, objela Evropu bez jediného problému, joo, ta řemenová vývěva byla při koupi v kabině před spolujezdcem, takže to nebrzdilo , pak mi ji dal do kupy náš soustružník, který měl opravdu zlaté ruce (nová v autorizáku za 12 tisíc), přestavěl jsem ji vzhledově na GTi, bo na vrakovištích bylo postupně všecko, něco jsem koupil i v bazaru u Splitu ,když ji viděli hned po koupi chlapi z dílny, tak prý jsem se zbláznil koupit takový vrak , potom mě přepláceli abych jim ji prodal..., a nafta za pusinu olej zadarmo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.