Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

viděl jsem jednu P 205 s 1.4 benz. s posledním rokem výroby-1998👍 , tohle kdyby nabízeli dneska za 400 tisíc bez asistentů, displejů a jiných chu*ovin, co až dneska zjistili, že je nebezpečné ovládat za jízdy !!!😯, tak jim lidi urvou ruce a celkově to bude vyhovovat i Green dealu, který se stejnak do dvou let (kdy se vymění vlády v Evropě--odhaduju) změní na Real deal... 😂, (komu to aspoň trochu myslí, musí už registrovat tu změnu myšlení)

těch cca 400 myslím s dnešními bezp. prvky jako bagy atd. a s tehdejší anticorro úpravou😉

Odesláno

Ta látka použitá na čalúnenie stoličiek a časti dverí sa už v dnešnej dobe v nových automobiloch nevidí.Tá niečo vydržala.😀

Odesláno
před 6 hodinami, smero napsal:

1124cm,44 kw.

Tak přesně taková 205ka s tímto motorem  i v této červené byla můj první Peugeot - v zhruba 120 kkm odešlo těsnění pod hlavou, jinak strašně spolehlivý a milý auťáček . Po předchozím eMBéčku (Š1000) ohromný skok kupředu. Se mnou jezdila do cca 150 kkm, pak ještě vyučila dcerku jako její první automobil. Dnes je už roztavená kdesi v železárnách 😞 

Musel jsem zatlačit slzu v oku 😉 

Přeji mnoho šťastných kilometrů.

Odesláno

taky, ale s 1.8 D, koupil jsem ji za babku ale jen proto, že byla neuvěřitelně zdravá, lak jako nový, okno nad hlavou 👍,samozřejmě dovoz z F hned po převratě, myslím 1994 ??, asi tam dlouho stála a nejezdila bo spojka KO, dal jsem do ní ze startu asi 30 tisíc v náhr. dílech, za víkend jsme s klukem udělali spojku, celé brzdy, poloosy, tlumiče, silenty, ramena, ložiska a už si nevzpomínám co ještě, naučili se na ní děcka, objela Evropu bez jediného problému, joo, ta řemenová vývěva byla při koupi v kabině před spolujezdcem, takže to nebrzdilo 😯, pak mi ji dal do kupy náš soustružník, který měl opravdu zlaté ruce (nová v autorizáku za 12 tisíc), přestavěl jsem ji vzhledově na GTi, bo na vrakovištích bylo postupně všecko, něco jsem koupil i v bazaru u Splitu :) ,když ji viděli hned po koupi chlapi z dílny, tak prý jsem se zbláznil koupit takový vrak 🙈, potom mě přepláceli abych jim ji prodal..., a nafta za pusinu 🤠 olej zadarmo 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...