Pohl Odesláno 25. únor 2024 Odesláno 25. únor 2024 Dobry den nefunguje mi zadní blinkr za řidičem. Konektor do světla jsem vyměnila ale kabeláž je tak pochmurná ze nevím zda není někde povolena nebo špatně zapojena. Jeden kabel je na volno a nemůžu dohledat jsme je správně zapojeni poradíte mi ? Dekuji Citovat
P607Olda Odesláno 25. únor 2024 Odesláno 25. únor 2024 (upraveno) V konektoru světla uhnilý kontakt, obvykle země. Je třeba vzít páječku a kablíky a konektor proklemovat, překlenout. Uvnitř světla je třeba pájet na pozinkované plechy, jde to těžko, ale jde. Kablíky vyvést ven dírkou, vyvrtat. Nespleť vodiče, koho kam. Dej fotku konektoru světla, pohled na piny. Upraveno 25. únor 2024 uživatelem P607Olda Citovat
Pohl Odesláno 26. únor 2024 Autor Odesláno 26. únor 2024 Vyfotim a zeptám se koupit ten bili konektor? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) Nepomůže, bo je to shořelý v konektoru, co je ve světle. Respektive, je ti facelift? Vyfoť ty světla z venku. Šedý koberce se dávaly snad jen do předfaceliftu Upraveno 27. únor 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) V 25. 2. 2024 at 20:50, P607Olda napsal: Dej fotku konektoru světla, pohled na piny. Vyfotit z druhé strany, ty konektory. A taky konektor na světle. Tak jako je to v tomto vlákně. Stačilo použít hledání a odpověď by byla hned. Upraveno 27. únor 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 Ještě jsem neviděl vyhořelý konektor na před face. Spíš tipuji tu zprasenou kabeláž, příp špatný kontakt ve světle (patice x žárovka) Citovat
PaKr Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 Ta kabeláž vypadá fakt zážitkově Tam jsou senzory i tažné? Ten bílý " čtvercový" konektor není originál, takže těžko říct, jestli se dá koupit. Ale pokud by byl problém tam, tak se to dá třeba vytáhnout z toho konektoru a spojit jinak. Ještě můžeš nouzově rozpojit ten konektor, který držíš na první fotce a zapojit přímo do světa. Citovat
Pohl Odesláno 27. únor 2024 Autor Odesláno 27. únor 2024 Konektor ke světlu je nový vyměněny. Ještě si říkám ze na této fotce ten konektor byl mokrý jestli v něm něco jeden drát tam je na volno a jeden drát tam drží na oko me přijde. Taky jsem říkala ze ty kabely dělal nějaký inženýr Citovat
Pohl Odesláno 27. únor 2024 Autor Odesláno 27. únor 2024 před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Ještě jsem neviděl vyhořelý konektor na před face. Spíš tipuji tu zprasenou kabeláž, příp špatný kontakt ve světle (patice x žárovka) V druhem světle normálně funguji. Připojila jsem schválně na druhou stranu a tam to sbiti Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) Upřímně, tohle je na někoho, kdo ví kde hledat Jestli to máš poblíž Kolínu, můžeme se domluvit, lampy v 307 jsem řešil kolikrát... Najít chybu, učesat to... Třeba je někde jen blbý kontakt. Úplně nechápu tu zaizolovanou kostru co nikam nevede. I ta to může dělat. Upraveno 27. únor 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) před 1 hodinou, Pohl napsal: Připojila jsem schválně na druhou stranu a tam to sbiti Tak je to světlem. Klidně i ty piny v konektoru světla, nebo vadný kontakt žárovky před 1 hodinou, Pohl napsal: jeden drát tam je na volno a jeden drát tam drží Tak pokud není konektor zapojený tak se tam ty samičí piny hýbou, to je normální. Jo, a jestli mužu poprosit z pozice moderátora, uprav si prosím v profilu ty překlepy, v příjmení a město. Děkuji Upraveno 27. únor 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pohl Odesláno 27. únor 2024 Autor Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) Omlouvám se za profil ale bylo to na rychlo mě to nedá prostě spát. S vámi jsem tu vyřešila i problém předních blinkrů. Tak me napadlo ze pomoct při tomto problému me poradíte taky. Diky Upraveno 27. únor 2024 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předcházející příspěvky!!! Citovat
Pohl Odesláno 27. únor 2024 Autor Odesláno 27. únor 2024 před 5 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Upřímně, tohle je na někoho, kdo ví kde hledat Jestli to máš poblíž Kolínu, můžeme se domluvit, lampy v 307 jsem řešil kolikrát... Najít chybu, učesat to... Třeba je někde jen blbý kontakt. Úplně nechápu tu zaizolovanou kostru co nikam nevede. I ta to může dělat. Bohužel Trutnov. Jsi hodnej díky. Zkusím ještě ty kontakty . A ten konektor se dá koupit někde co jsem krouzkovala? Ze bych nove vše napojila. Děkuji za rady Citovat
P607Olda Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) ooo, podařilo se napsat název města. Nezlob se, ale napsat odkud jsi, je základ, a napsat naschvál nesmysl je ........ Celou snahu jsme si mohli ušetřit, kdybys zajela za @Hugo Boss, Kocbeře 776 605 devět nula pět a za pár minut máš vyřešeno. Elektrika se asi nedá opravovat radami. Buďto ji hovíš, anebo rady nepomůžou. Psal jsem, abys vyfotila konektor ve světle, tzn. vzít celou zadní svítilnu a foťák namířit do konektoru (tedy od předu auta). Nevyfotila. Tak jak je odkaz od Radka Hurvajze, Blbne světlo, tak tam jsou fotky zřejmě i tvého problému. Upraveno 27. únor 2024 uživatelem P607Olda Radek Hurvajz a Hugo Boss ohodnotil 2 Citovat
Pohl Odesláno 28. únor 2024 Autor Odesláno 28. únor 2024 (upraveno) Jak jsem psala ani jsem si nevšimla ze jsem napsala blbost do kolonky odkud jsem. Děkuji za upozornění opravila jsem bylo to psané v rychlosti. Dekuji zkusím se spojit. Dobre myslet znamená h.... vědět ale aspoň vím víc možnosti. Jednu konverzaci se špatnými blinkry jsem si tu u vás našla a pomohlo tak jsem myslela . Fotky jsem špatně pochopila . Děkuji všem za ochotu. Upraveno 28. únor 2024 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! P607Olda a regius ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 (upraveno) Zkusíme to. Už jsem radil mockrát o elektrice, ale bez úspěchu. Dávám fotku konektoru, který (zřejmě) jde do světla. Červeným kroužkem jsem označil divný pin, vypadá jako vysunutý. Pin vytáhni a on má na sobě takový výstupek proti vysunutí. Ten výstupek je zřejmě zatlačený, takže neblokuje proti vysunutí. Vyhni jehlou ten výstupek, asi o necelý milimetr, a pak zasuň do tělesa konektoru, správně otočený. Pak už nejde vytáhnout ven, OK. Pro zajímavost, zkontroluj pohledem na tělese světla, zda právě tento pin nese signál blinkrů, tzn vede k té žárovce blinkrů. Většinou se vypálí některý pin - spoj. Když má špatný kontakt, vznikne teplo, spoj se opálí a mosaz zkřehne. To by bylo vidět, když se podíváš na konektory, podobně jako na fotce od Radka. V takovém případě je třeba ten spoj přeskočit kablíkem, tedy proklemovat. Jak proklemovat zkusíme najít fotky. Máš páječku a voltmetr? Upraveno 28. únor 2024 uživatelem P607Olda Citovat
P607Olda Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 (upraveno) Tady je vidět vypálený pin i protikus Upraveno 28. únor 2024 uživatelem P607Olda Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 Já bych taky doporučil Tomáše @Hugo Boss, zavolat mu a domluvit se s ním, tam by to bylo ráz na ráz hotový a bez komplikací. Hugo Boss a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.