Medvěd Odesláno 21. únor 2024 Odesláno 21. únor 2024 Sitler - že by proto, že s sebou táhne další krámy? Na rozdíl od jiných rektorů, z kterých většina své řidiče využívají denně, rektoři VŠCHT dopravu využívají jen když je to fakt třeba. Je to možná nepochopitelné, ale je to tak. Citovat
dracekvo Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 před 12 hodinami, sitler napsal: Predstav si, ze behem toho nicnedelani pro korporat svepomoci zekonstruujes skoro celej barak a za kazdou hodinu na rekonstrikci ti jeste plati To jo. Akorát já musím chodit do práce a dělat že něco dělám Home office mám sice možný, ale nesmí se to přehánět. Jinak by nám to zase mohli zarazit. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2024 Autor Odesláno 22. únor 2024 HOME OFFICE -- to je ta situace, co nechodíte do práce, děláte si doma co chcete a jen jste počítačem propojeni se zaměstnavatelem ?? mám známé, co tak dělají už přes dva roky a ještě jsou nespokojení , velký bič a malý dvůr... Citovat
sitler Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 Ne, to je ta situace, kdy nemusim jezdit do kancelare, protoze tu samou praci muzu udelat z domova ci odjinud. Samo se to stejne neudela. Delam v rezimu castecnych homeofficu pres 6 let a praci, kde bych musel byt denne od 8 do 4 v kanclu bych nechtel. I pri zmene prace byly homeofficy jeden ze zakladnich pozadavku. Jasne, kdyz je to potreba ,jsem treba i 4x do tydne v kanclu, protoze jsou veci, na kterych delame hromadne ... Spoustu cinnosti, kde nepotrebuju ja primou soucinnost si tak delam treba v noci a treba cele odpoledne mam tak "cas" se venovat treba rodine. Ale chapu, ne u kazde profese to vubec jde a ne u kazdeho zamestnavatele. A kdyz je zamestnanec flakac, bude flakac jak v kanclu, tak na HO. Medvěd, BubakGS a Rikic339 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2024 Autor Odesláno 22. únor 2024 @sitler pokud ti to vyhovuje, tak OK , ale známí jsou doma a ještě nadávají, tak to mi hlava nebere , ale situaci jsem vyřešil--už k nim nechodím BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 Prace z domova je super, ale zalezi na tom, co je zrovna potreba udelat. Ja mam hybridni mod - mohu byt, kde chci - podle potreby. Doma, na centrale, v lokalnim kanclu nebo u zakaznika - vsechno je k necemu lepsi i horsi. Citovat
sitler Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 @BubakGS taky prave muzu byt kde chci. Nemusim byt nutne doma, nemusim byt nutne v officu. Tak to micham podle potreby, abych se z toho doma nezblaznil a zaroven netravil tydne 12 hodin jen cestovanim (do kancelare to mam 100km). @ozzy56 stezovat si je blbost , jaky si to kdo udela, takovy to ma. Jen nekteiri lide v mem okoli maji pocit, ze kdyz jsem teda jako doma, proc doma jakoze nic moc pres den neudelam. Jako uklidit sklep, cely byt, vycistit cele auto, udelat pro ne 483 veci, nekam dojet... Nejak nechapou, ze jsem sice doma, ale ta prace je tam se mnou a kdyz ji mrchu necham chvili bez dozoru, tak se mezi sebou mnozi. Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 před 2 hodinami, sitler napsal: @ozzy56 stezovat si je blbost , jaky si to kdo udela, takovy to ma. Jen nekteiri lide v mem okoli maji pocit, ze kdyz jsem teda jako doma, proc doma jakoze nic moc pres den neudelam. Jako uklidit sklep, cely byt, vycistit cele auto, udelat pro ne 483 veci, nekam dojet... Nejak nechapou, ze jsem sice doma, ale ta prace je tam se mnou a kdyz ji mrchu necham chvili bez dozoru, tak se mezi sebou mnozi. .. ... jojo, jak mas v ruce kladivo, tak je celej svet hrebik..... Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2024 Odesláno 22. únor 2024 No já bych se doma k žádnýmu výkonu nedokopal = obdivuju Ty, co jsou tak zodpovědní, že doma fakt makaj´. No a i proto dělám to, co dělám - páč je jasně vidět, že jsem pracoval a mzdu si zasloužím. Sedět v kanclu mi stačí ten jeden měsíc v roce a i z toho mám osypky. Citovat
Péťa Odesláno 25. únor 2024 Odesláno 25. únor 2024 U nás to je s Home Office asi takhle: Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2024 Odesláno 9. červen 2024 Maně jsem si tak při čtení vzpomněl, že už jsme tady něco podobného probírali https://medium.seznam.cz/clanek/pavel-gawliczek-mlada-generace-nechce-makat-za-malo-coz-ta-starsi-nedokaze-skousnout-57448 Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 9. červen 2024 Odesláno 9. červen 2024 Problém je, že mladá generace (a to říkám jako někdo, komu je pod 40), nechce makat a i "za hodně". Většinou totiž umí úplné *neumím psát slušně a za to chce hodně... Citovat
oddie Odesláno 9. červen 2024 Odesláno 9. červen 2024 A ještě jeden kousek k tématu: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-ocima-byznysu-komentar-radeji-nizsi-plat-nez-vyhazov-proc-mame-divny-trh-prace-252647 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.