Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Předvolební průzkum  

1. 1. Předvolební průzkum

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Chudých bude vždycky \"nejvíce\" protože jako jediní o sobě dávají hlasitě vědět.

A to, že tu lidi nejsou zvyklí na stěhování za prací, to bohužel.

Jinak si nemyslím že by ČR byla nějakej chudobinec, spíš naopak.

Tvuj příspěvek nemá logiku,alespon já jí tam nemužu najít...Chudých bude vždycky \"nejvíce\" protože jako jediní o sobě dávají hlasitě vědět.....to je nějaká divná rovnice...takže když o sobě nebudu dávat hlasitě vědět budu bohatý??:roker:D:aut...Chudých bude vždycky nejvíce protože většině se nechce učit a nemá něco jako odhodlání seberealizace a motivace za lepší budoucnoust svého života...tak bych to řekl...

[upravil dne 29.5.06 Sova]

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Garfield

Jejda, Vviťťáku, ty jsi rychlej! Hele, jasně že to není nic supersvětaborného, ale chce to mluvit naživo, to bychom psali dvě hodiny, co se dá říct za dvacet minut. O.K.?

Hele kocoure, můžu to s tebou taky trochu probrat? Myslim, že mám jisté mezery v přehledu o důchodovém systému a také vinicích zejména na jihu Francie.

to abysme udelali nejakou party u nas na terase, nebo abych pribalil neco z mych zasob ze sluzebnich cest :D

nejsem si uplne jist, ze v Sebetove si zlepsime prehled o vinicich Francie...

2Garfield: ale ja se vubec nezlobim, proc taky :) nemuze kazdy vedet vse, a myslim ze jsem v jednom z prispevku psal ze tomu az tak moc nerozumim... ale zase rad si to necham vysvetlit ;)

[upravil dne 29.5.06 Vvitty]

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Koukám že Vvitty je vcelku expert...kolik že ti je?:myslim...jinak pamatujte na má slova:průzkumy,neprůzkumy volby vyhraje CSSD(Ne že by mě to obvzlášť těšilo) protože chudých je o dost více než střední třídy a bohatých...třeba průměrný plat-80 prrocent lídí ho nemá...

kolik mi je? maaalo, panacku, malo, a na tohle rozhodne expert nejsem...

co se tyka vysledku voleb, nevim kdo vyhraje, ale za to vim kdo prohraje - bude to Ceska republika a jeji obcane.

Protoze at vyhraje jakakoliv strana, bude to vitezstvi Pyrhovo. Nemyslim, ze by nejaka strana byla schopna vytvorit opravdu stabilni koalici pro cele volebni obdobi.

Odesláno

kradlo se a krast se bude, jako obvykle, ale zacina byt problem ze pomalu neni z ceho krast, kazda strana ma neco dat to dohromady a vybrat to nejlepsi by snad pomohlo, ale tohle neikdo neudela a hlavne to ani nejde

Odesláno

mě jsou blízké principy tržní ekonomiky a to, že jak si to každý udělá, takové to má, tudíž bych i volil ods.

ale co ti lidi vypouštějí z úst mě až přivádí k údivu. vždy když je nějaká diskuse ODS vs. ČSSD tak ods jen hází špínu a nemá žádný argument.

dále si myslím, že ČSSD udělala nějaký kus práce a aspoň ty argumenty se dají poslouchat tak budu volit ČSSD.

i když se mi nelíbí, že zaplavení zemědělci dostanou náhradu od státu. podle mě mají být pojištěni nebo mají smůlu.

mě když velká voda odnese auto, tak mi taky nikdo nic nedá

Odesláno

no stim pojistenim to bych zase neprehanel, protoze pojistovny ti to proste odmitnout pojistit, kdyz jsi uz po druhe nebo potrebi vyplaveny/zaplaveny

cssd hazi spinu na ods a naopak tak to bylo, je a bude

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Původně zaslal: Fusion

Chudých bude vždycky \"nejvíce\" protože jako jediní o sobě dávají hlasitě vědět.

A to, že tu lidi nejsou zvyklí na stěhování za prací, to bohužel.

Jinak si nemyslím že by ČR byla nějakej chudobinec, spíš naopak.

Tvuj příspěvek nemá logiku,alespon já jí tam nemužu najít...Chudých bude vždycky \"nejvíce\" protože jako jediní o sobě dávají hlasitě vědět.....to je nějaká divná rovnice...takže když o sobě nebudu dávat hlasitě vědět budu bohatý??:roker:D:aut...Chudých bude vždycky nejvíce protože většině se nechce učit a nemá něco jako odhodlání seberealizace a motivace za lepší budoucnoust svého života...tak bych to řekl...

Vlastně sis odpověděl sám.

Právě že bohatej, nebo dejme tomu alespoň spokojenej člověk většinou nebude řvát že chce víc.

Tudíž sou chudí nejvíce slyšet.

Jinak si vezmi těch 9-10% nezaměstnaných (samozřejmě kromě detí a důchodců) neboli pracovně schopných, z toho si odečti ti co (většinou s radostí) dělají načerno a zbyde ne moc velký číslo.

Odesláno
Původně zaslal: zoby

mě jsou blízké principy tržní ekonomiky a to, že jak si to každý udělá, takové to má, tudíž bych i volil ods.

ale co ti lidi vypouštějí z úst mě až přivádí k údivu. vždy když je nějaká diskuse ODS vs. ČSSD tak ods jen hází špínu a nemá žádný argument.

dále si myslím, že ČSSD udělala nějaký kus práce a aspoň ty argumenty se dají poslouchat tak budu volit ČSSD.

i když se mi nelíbí, že zaplavení zemědělci dostanou náhradu od státu. podle mě mají být pojištěni nebo mají smůlu.

mě když velká voda odnese auto, tak mi taky nikdo nic nedá

Tady asi blbě vidim, co že udělala ČSSD ? Kus čeho?

Nemají argumenty, jen lži. Nic z toho co blábolej neni pravda.

Je smutný, kolik lidí když jim řeknou, že nezaměstnanost klesá tomu věří bez ohledui na čísla... vždyť stačí říkat, že s emáme dobře. Loď se potápí, kapela hraje, na palubě se tančí.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: aka

No a chlapi uz si zase domlouvaj rande....:myslim:D

chyba devce, chlapi si domlouvaji pivo... kazda zaminka k navsteve restauracniho zarizeni se musi vyuzit, neeee? :)

[upravil dne 28.5.06 Vvitty]

no to rozhodne musi, vezmete me s sebou? slibim, ze budu mlcet maximalne kyvat hlavou a obcas zminim jak jste desne chytri!:D

Odesláno

Původně zaslal: Vvitty

No a chlapi uz si zase domlouvaj rande....:myslim:D

chyba devce, chlapi si domlouvaji pivo... kazda zaminka k navsteve restauracniho zarizeni se musi vyuzit, neeee? :)

[upravil dne 28.5.06 Vvitty]

no to rozhodne musi, vezmete me s sebou? slibim, ze budu mlcet maximalne kyvat hlavou a obcas zminim jak jste desne chytri!:D

Za sebe říkám, že kdybys chtěla mlčet a nemít svůj vlastní názor, tak se debatního kroužku s tebou neúčastním. Jinak kdykoliv ;) (Naštěstí ti to kývání hlavou nevěřím :papa)

Odesláno

Za sebe říkám, že kdybys chtěla mlčet a nemít svůj vlastní názor, tak se debatního kroužku s tebou neúčastním. Jinak kdykoliv ;) (Naštěstí ti to kývání hlavou nevěřím :papa)

Jasne ze nebudu mlcet, pokud bude nekdo rikat nejake naproste kravoviny, ale Vy jste preci kluci rozumny, ne?;) tak bych treba zkusila s vypetim vsech sil a mensim roubikem nepromluvit:)))

a jen otazka: on clovek nekdy nema vlastni nazor?(nebo minimalne nejaky, ktery povazuje za svuj?)-poucte me, kde jinde ma mlade ziskavat moudra nez od hodnych moudrejsich kamaradu;)

Odesláno

Jasne ze nebudu mlcet, pokud bude nekdo rikat nejake naproste kravoviny, ale Vy jste preci kluci rozumny, ne?;) tak bych treba zkusila s vypetim vsech sil a mensim roubikem nepromluvit:)))

a jen otazka: on clovek nekdy nema vlastni nazor?(nebo minimalne nejaky, ktery povazuje za svuj?)-poucte me, kde jinde ma mlade ziskavat moudra nez od hodnych moudrejsich kamaradu;)

Hele, nevektoruj, lumpe :D

Odesláno

Hele, nevektoruj, lumpe :D

Heh, vektoruju???:myslim:myslim

Odesláno

Nazakřikni to. Jo, viděl jsem včera úúúžasnej billboard:

NEŽ ODJEDETE NA VÍKEND, NEZAPOMEŇTE VYMĚNIT VLÁDU.

:super

ja vim, ten je fakt dobrej :super tesim se na sobotni vysledky :)

Odesláno

Nazakřikni to. Jo, viděl jsem včera úúúžasnej billboard:

NEŽ ODJEDETE NA VÍKEND, NEZAPOMEŇTE VYMĚNIT VLÁDU.

:super

koukam na nej kazdej den a fakt se poved:))))

on by nikdo z nich na ten pracak nesel, ale predstava je to hezka:)

no a na celych volbach se mi nelibi vlastne jen jedna vec-neni tam nikdo, komu bych ten svuj hlasecek chtela dat a musim jen vybirat nejmensi zlo. to je to spatne.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...