PaKr Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 Ok, to byla jenom malá úvaha, bo špatná kostra dokáže divy... A v jaké kondici je startér? Mě třeba na 406 přestal točit úplně bez varování. Relé bych zkusil vyměnit za jiné, ale co a jak má spínat to neporadím. To by možná mohli poradit @Ferry @čakom nebo @jarokare Citovat
ďulabači Odesláno 27. prosinec 2023 Autor Odesláno 27. prosinec 2023 @PaKr to ma napadlo ako prvé, vybrať štartér, ale uhlíky a rotor je vporiadku aj pastorok vyskakuje pekne, všetko som vyčistil aj kontakty brebrusil podoťahoval na cievke kable, po založení na motor nič, len relátka cvakajú, žhavenie nesvieti a štarter je ticho tak ja už neviem Citovat
Hafity Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 Spínačka.... PaKr a jarokare ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 A když přivedeš napětí (krátce) na spínání startéru, rozeběhne se? To bych zkoušel nejdřív, ještě před vyndáním. Citovat
PaKr Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 Taky mě napadla spínačka, akorát jsem to během cestování nestihl napsat, @Hafity byl rychlejší Citovat
ďulabači Odesláno 27. prosinec 2023 Autor Odesláno 27. prosinec 2023 So spinackou som už mal problém toto ale spinacka nerobí. A @oddie už som mal preventívne starter von a vonku ide. Citovat
Hafity Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 Přečti si ještě jednou co ti napsal @oddie.... ozzy56 a kokosák ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.