Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak jestli jsem to rychle všechno spočítal dobře tak ujeto ze vzorku máš cca 1,3 mm najeto když odečtu 10 000 co píšeš na zimákách tak máš 15 000 km takže bych to šacoval že při vzorku na limitu by jsi měl mít najeto cca 60 000 km takže bych to viděl že je stejně vyhodíš dřív než je sjedeš protože teď už jsou dvouletý takže pokud by jsi s nima vydržel ještě dva roky tak to je cca 30 000 km a na gumách by mohlo bejt cca 3 mm vzorku jestli teda počítám správně.   

A na rovinu ta Tvoje loď je těžká jako kráva takže já se spíš divím že ty gumy neubejvaj víc. 

• O 4 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

By me zajímalo , co ti motorove vyhovovalo vice, 2.2diesel v předchozím modelu nebo tato kombinace benzinu a hybridu? Na zacatku roku 2023 jsem si chtel santu objednat, ale rekli mi, ze v nafte uz to nejde, tak jsem teda neobjednal :D 

Odesláno

@Ajdamek hele v podstatě sis odpověděl sám , do Granda se daval jen 2,2 nafta , no v 9/2023 do TM Santy ..... :D  a plugin určitě je pro mne nesmysl koncept . 

jinak jízdním projevem , jakože "motoricky" určitě HEV  z těchto dvou aut . Ale musíme brát v potaz že 90% jízd jsem měl po městě a mezi vesnicema , cca 13000 km ročně , to píši jen pro pořádek . 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...