Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapi, tři hodiny to tu už procházím a nikde jsem to nenašel. Dnes se mi rozsvítilo OIL--. Pochopil jsem, že je to vadné čidlo. A teď ten dotaz. Je to to, co jsem označil na fotkách? Potřeboval bych to potvrdit/vyvrátit než se pustím do rozborky. Jde o Peugeot 308SW, 2008, benzín 1,6  88KW. Předem Děkuji.

IMG_20230929_183734.jpg

IMG_20230929_183511.jpg

IMG_20230929_183549.jpg

Kelly.jpg

Odesláno

Naskočilo mi to v momentě, kdy jsem se snažil nakodovat nový klíč. Když jsem prováděl asi 10 pokus, tak se to objevilo (zapnout a vypnout zapalování). Asi to není stavěné na tolik testů za sebou. Nevím.

Odesláno

podívej se na konektor té měrky (pod autem), jestli je čistý, bez koroze, nebo zaolejovaný , možná bude chtít prostříknout nějakým čistícím sprejem na kontakty :myslim

nebo počkej co to bude dělat v budoucnu...

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Dobrý deň, oživil by som trošku túto tému. Máme 3008 rv 2012 a tiež nám toto začalo svietiť. Oleja by malo byť ok. Relatívne čerstvo je aj po výmene oleja. Už som vymenil aj mierku hladiny ale nepomohlo. Čiže treba ten snímač vymeniť?

Ďakujem 

Odesláno (upraveno)

Uf.... :roker

Když mi to rozžhne kontrolku, tak je celkem na jistotu, že k tomu povedou dráty.... Klasická měrka (bez drátů) s tím nemá nic.... 

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Stojím na rovine vždy, aj po výmene mierky stále rovnaké. Mierku som vymenil aj kvôli tomu že bola fakt "zlomená". Má zmysel povedzme doliat trošku oleja? Nezmení sa nič?

Odesláno

Mechanická je nová a v poriadku. Podľa nej je okej v poriadku. Popravde netuším kde pozriem v systéme elektronickú mierku. Dá sa to vôbec? Veľa alebo málo oleja auto aktuálne nesignalizuje. Ukazuje chybu Oil -- a to by mala byť chybná mierka resp.asi teda senzor nie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...