Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To by mě taky zajímalo, co v tom bylo za motor..? Nejsilnější byl 3.0 HDI 177 kW, teda aspoň jsem si to myslel :myslim A to fakt 300 koní není.. Nemá někdo lepší info? 

Jinak mi to připomnělo moje "skoro zahoření" s Coupé ve Strahovském tunelu kvůli fapu.. Hnusný zážitek, ale já tehdy stihnul vypnout motor dřív než to chytlo celé plamenem

Odesláno (upraveno)

A kolik bylo vyrobeno těch 3.0 HDi? Možná by to odpovídalo na těch 55 kusů. A těch 300 koní to tam mohlo být s čipem, on to jenom řekl a oni to použili.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak samozřejmě počítám že to asi redakce přikrášlila a přehnala.. Bohužel kolik kusů se jich s tímto motorem vyrobilo se mi nepodařilo, ale nenašel jsem článek kde by o tom psali jako o nějakém unikátu nebo limitované edici..

Odesláno

sice jsem u toho požáru na šetření nebyl, ale podle fotek to opravdu vypadá na verzi 3,0HDi FAP - především na to poukazuje ten koncový tlumič výfuku přes celou záď vozu se dvěma oválnýma koncovkama. Ten podle serviceboxu ma pouze tato verze. Naladěné na 300 koní to mohlo být čipem. A pokud tam zůstal funční FAP, mohla by to být docela pravděpodobná příčina, ale jak říkám, nebyl jsem u toho a ani nemám žádné bližší info od jiných vyšetřováků

Odesláno (upraveno)

Já jsem zkoušel něco hledat. Ale nic kontrétního jsem nenašel. Jen nějakou diskusi, že byl třílitr upravený ve spolupráci s Jaguarem. Ale nic přesně nevim. 

Jen v inzerci jsem koukal, že je V6 v naftě s 202 kw. Koukněte se ostatní, chytřejší, zda je to Peugeoti motor. Já to nepoznám. 

Ještě od roku 2016 byly Jaguary i s 221 kw. Tedy 300 koní... ale ten rok už nesedí. 😔

https://www.sauto.cz/osobni/detail/jaguar/xj/196590112

Screenshot_20230919_200327_Sautocz.jpg

Screenshot_20230919_200407_Sautocz.jpg

Upraveno uživatelem MilanF1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...