Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Weri, no jo, se to konečně zadařilo. Se všechno teď nějak semlelo a úplně na ho***, že potřebuju vypadnout někam pryč :) 

Jsem si to tam teda objednala, s tím, že jsem tam objednala i malou, akorát u ní nevím na 100%, že se mnou pojede. Co se týče postele, kdyby kvůli pozdní platbě třeba nebyla nebo nebyly dvě v jednom pokoji, tak nám stačí jedno lůžko :D jsme skladný. Ale to bych asi řešila až ve chvíli, kdy budu mít zaplaceno 🙂 Dá se to kdyžtak změnit, nebo předělat objednávku, kdyby mládě nejelo?

Odesláno

Vím @Pepito, ale dík.. už se mi to nechtělo vypínat.. 😂

počkám co zítra Schreek.. měl by mít už ty detaily (doufám) a pak to jen dopíšu a bude už ofiko.. :) ale ničemu to nevadí.. 😅 Pablos už to taky má ...

@Goldinka sou tam jen dvou, tří nebo 4 lůžka, takže pokud sis něco zadrápla, podržím ti to určitě do tý uzávěrky.. pak se případně dohodnem indivindy.. :)

Odesláno (upraveno)

@Weri 605 nezadrápla jsem si tam nic (aspoň myslim). Jestli tam mají zahradu, vyspíme se klidně pod stanem 😉😄 ale asi to nechám na indivindy, říkám, ještě nevím, jestli mládě pojede nebo ne, vychází to na ne-můj týden 😄 ale zkusím si ji ukořistit pro sebe, aby zažila vánoční sraz a třeba do budoucna byla tou novou krví pro P-C, o které se teď tak mluví 🙂 

btw, jak se můžu účastnit spanilky, když nevim, kde mám Pug znak, kterej jsem měla na Pežumu...? Pojedu jako poslední nebo, když ho najdu, tak můžu jet v utajení mezi? Mám teda k dispozici ještě VW New Beetle 😄 ale to taky není tak úplně lvíče 😄 

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno

Goldi to vymyslíme.. dáme vlaječky.. a třeba si nikdo nevšimne.. 😂

Zahradu nemají a na stan už asi nebude úplně počasí.. 😂, ale žvanit ti do toho nebudu.. 😅

Tak uvidíš.. každopádně s tebou počítám.. 😊

Odesláno

Cau... Tohle je vždycky na pytel... Buď se nic neděje, nebo je celý víkend akce... Takže v pátek mám akci asi do 10-11 a v sobotu večer je v O2 aréně Kiss párty. Jelikož to mám kousek, tak dorazím ráno na pokec, spanilku, oběd a odpoledne frrr domu.

Zkusím dovalit nějaké upomínkové předměty pod stromeček, ale žádná sláva to nebude... Šetří se i když je to kravina 🙈🤣

Odesláno

No fotky z Tišnova vypadají dobře, ale tentokrát to bude bez nás... Martina ten víkend pořádá volleyballove turnaj.. 

Tak si to tam užijte a neopijte se... 😃 👍 😉 👋 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...