Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, najetých kilometrů bych se osobně u 2.0 HDi nebál, a pokud bude sedět vše ostatní po právní stránce-- na to si dej pozor !!, šel bych do toho,  je dobře, že počítáš s investicí do servisu i když je to auto skoro za půl míče 👍

Odesláno

Ahoj, je to auto bez LED hlavních světel, má halogeny. Jinak je v Service boxu normálně v databázi. Jo a má svolávačku. Jinak s tímto nájezdem ještě nedovedu posoudit, mám najeto pouze 44 k km.

Odesláno (upraveno)

Těch halogenů jsem si taky všiml, to bych nějak skousl. Nynější 508 mám od 23 tis najeto a trošku se to začalo sypat při 180tis.km. Jinak jsem do ní nasypal během posledních tří let cca 100tis. na opravách. Naposledy nový čerpadlo a repas vstřiků za 55tis. na jaře. Teď mám najeto necelych 250tis. A mám taky zimní a letní obutí nové Michelinky. Jsem zvědavý, kdy se ozve FAP. Kdyby ta nová 508 vydržela jako ta stará,tak bych měl mít dva roky klid do těch 180tis. km. Je to vše o ekonomice a o touze mít novější auto.. Další auto Peugeot už u mě asi nebude, protože už nevyrábí 2.0 HDi, tak tohle je poslední šance si koupit svou oblíbenou značku..

Upraveno uživatelem Milan 508
Odesláno (upraveno)

@Milan 508...mno, jak znám leasingovky - měl jsem pracovně auta i od LeasePlanu .... to auto bylo v servisu maximálně 3x - long life intervaly natažené na maximum a pokud se i to přejíždělo, uživatel to neřešil.... Takže bych se nerad mýlil, ale vzduchovej filtr se měnil jednou, kabinovej taky max jednou, brzdovka vůbec, palivovej filtr možná jednou a olej v motoru s filtrem maximálně 3x..... 

Ta Insignia je zajímavá varianta, soused ji měl v kombíku (nafta, 170 koní) a křivého slova proti ní neměl... ..pak se trochu vzmohl a má zánovního Passata.....  ...v nabídce je Insignií docela dost a třeba taková verze GSI ve 4kolce už je slušnej sleeper....  ..to auto nevypadá, ale jede fest...

Upraveno uživatelem BubakGS
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

Chtěl bych si koupit 508 druhé generace. 

Jen se pořád nemůžu rozhodnout jestli jít do benzínu 1.6 nebo nafty 2.0. 

Určitě chci GT. Ale fakt nevím jak na tom jsou ty motory.

Díky moc za každou radu.

Odesláno

Ahoj, @cedalm vítám Tě na Peugeot clubu :papa

Vlákno jsem Ti sloučil s podobným již existujícím vláknem. 

2.0 nafta je jasná volba, máš něco vybraného? Hoď sem odkazy a uvidí se...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...