Ferry10 Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 (upraveno) Zdravím. Koupil jsem Peugeota 407 2,2 hdi biturbo z roku 2007 a po nastartování a jakémkoliv následném zhasnutí motoru mi po nějaké době cca.nekolik desítek vteřin začnou sami svítit světla a nejde to zhasnout. Pokud opět nastartuji,tak zhasnou a po vypnutí motoru se zase po několika desítkách vteřin sami rozsvítí, takže jediná možnost je odpojit baterii. Stalo se vám to někomu už někdy a poradíte,co s tím? Předem všem děkuji. Ferry Upraveno 10. srpen 2023 uživatelem Ferry10 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 Vítej na fóru. Nezakládej nám tu prosím vicekrát stejný dotaz, k ničemu to nevede, jen zpusobíš chaoz v odpovědích a na foru. Přečti si prosím pravidla, ulehčíš práci sobě i moderátorům. Děkujeme. Pravidla A k tvému dotazu, hledaní jsi tu zkoušel, mam pocit že to tu někde bude. Jinak poradím že to možná dělá páčka pod volantem, problemy tohoto rázu jsou u ní celkem časté, ale muže to být samozřejmě i něco jineho. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ferry10 Odesláno 9. srpen 2023 Autor Odesláno 9. srpen 2023 Díky za odpověď. Já jsem samozřejmě zběžně tohle fórum proletěl a zkoušel jsem najít podobnej dotaz,ale bohužel jsem nic takového nenašel. Zřejmě moje chyba,ale nemám čas pročítat celé fórum,tak pokud jsem způsobil nějakej chaos,tak se omlouvám. Pokud se to tady už teda probíralo, bylo by možné,kdyby mi to sem někdo,kdo má víc času a chuť ,zkopíroval? Předem děkuji a ještě jednou se omlouvám za případné komplikace. Citovat
dýzl Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 (upraveno) Radek napsal :"Nezakládej nám tu prosím vicekrát stejný dotaz" z toho plyne , že jsi sem dotaz dal několikrát a ne to že jsi nehledal!! Pokud by to bylo myšleno jak jsi špatně pochopil, tak by napsal "Použij Hledání!" Jinak- co třeba diagnostika?! Nic nebo nebyla? Upraveno 9. srpen 2023 uživatelem dýzl doplnění Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 (upraveno) Přesně jak píše Dýzl, téma jsi založil 2x, to druhé jsem skryl (na screenu to červené). Nic jiného. Upraveno 9. srpen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
jarmyl Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 A není jen aktivovaná funkce Follow home, nebo jak se to jmenuje? To právě má svítit světlama po vystoupení z auta abys trefil domů. Já to nepoužívám, tak nevím jestli se to vypne v menu, nebo přes dia. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 Nevím, jestli u takto starého auta tato funkce je, ale popis chování světel tomu odpovídá. @Ferry10 uprav si prosím název vlákna aby odkazoval na problém, Peugeot 407 nikomu nic neřekne a při pokusu vyhledat tento problém podle názvu fórum nic nenajde. Děkuji moderátor Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 Follow Home se aktivuje přitažením páčky světel, po asi půl minutě samo zhasne, aspoň to tak mám u 207 takže to bude stejné. Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2023 Odesláno 9. srpen 2023 Když mu světla svítí trvale, nebude to Follow Home Citovat
Ferry10 Odesláno 10. srpen 2023 Autor Odesláno 10. srpen 2023 Přesně tak.Svetla jsou zhasnuta a po čase se samy rozsvítí a nezhasnou,dokud se nevybije baterie. Diagnostika zatím nebyla, uvidím,jestli na to přijdu sám nebo s pomocí vašich rad. Citovat
PaKr Odesláno 10. srpen 2023 Odesláno 10. srpen 2023 @pavelu96 follow home je asi standard od té doby, co dávají COM, takže asi od roku 02 ( a má to i moje 206 bez serva a centrálu) Tohle by mohlo být něco s BSI nebo možná následek nějakého zásahu do elektriky pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 10. srpen 2023 Odesláno 10. srpen 2023 Svícení domů je v menu u telematiky RT... Páčku světel máš v jakém režimu? Maš aktivované automatické svícení? Typ světel? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.