Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, sitler napsal:

Realita je takova, ze u s takovouto "antikorozkou" to auto prezije svoje moralni zastarani, tzn nejakych 8-10 let uplne v pohode. Pak uz je z pozice vyrobce davno, davno na vymenu. A lepsi antikor = o hdne vyssi naklady na vyrobu = mensi zisk. A cenu na tom nezvednes.

Ono, celkovo mi to príde tak, že niekto prišiel a nariadil tam nejakú hlúposť. Všetci ho od toho odhovárali, ale on povedal: „Ja to platím.“ A ostatní na to: „No tak dobre.“ Výsledkom je: vaňa na 1,6 1.5 HDi, sitko v turbe, rozvody v oleji, atd atd 

Odesláno

hlavně je to fšecko málo vyzkoušené, některé věci přímo proti logice (ta vana třeba), neschopnost rychle změnit vadný kus (měrka oleje), prostě jako by někdo rozhodl o nové, nevyzkoušené technologii s tím, že testovat budeme na zákaznících a tím ušetříme , nevím, jsem obyčejný plebejec, ale ve výsledku se z vynikajících dýzl motorů a průměrných benz. motorů stal šrot, který nikdo nechce

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Hlásim, že akcia Antikor bola úspešná, teda aspoň čo sa týka poskladania. To, či bola skutočne úspešná, ukáže až čas. Ale k pointe, na skúšobnej jazde v Dojčlande pri 200 km/h nič neodpadlo, takže paráda. Už mi ostáva len vymeniť motor za 2.0 hdi a auto so mnou ostane navždy.:D

Upraveno uživatelem Zabak22
Odesláno

je opravdu škoda, že si nejde asi u žádné automobilky objednat v konfigurátoru nějakou lepší ochranu karoserie a zaplatit si ji--určitě by byla kvalitnější, dělaná přímo v továrně a bezpochyby i levnější, než pak deklovat plasty, umývat spodek wapkou atd. :myslim, firma by na tom netratila, řekl bych--jak se dneska modně říká--vyplnila by díru na trhu :), no nic--už jsem se probudil... 😉

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Nadišiel čas pomaly vymeniť brzdy. Keďže moje auto má 304 mm brzdy a jazdím na zimákoch R16, rozmýšľam nad výmenou 304 mm bŕzd za 330 mm z hybridu. To by som musel kúpiť kolesá, minimálne R17.

Aký máte na to názor? Jazdím 90 % po diaľniciach, z toho 50 % po nemeckých. Budem cítiť zmenu a zlepšenie brzdnenia ? 

Narazil som na tento set: 

IMG_3174.jpeg

IMG_3175.jpeg

IMG_3176.jpeg

IMG_3177.jpeg

IMG_3178.jpeg

• Zabak22 changed the title to 308 black Pearl žeby 330mm brzdy ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...