Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na motoru jsme udělali snad všechno, co šlo ✅:
🔧 Čidlo hladiny vody
🌬️ Čidlo nasávaného vzduchu
🌀 Potenciometr škrticí klapky
🛑 Oboje relátka ABS
🌡️ Relátka sahar (chlazení)
🔄 Relé startování
⛓️ Kompletní rozvody
⚡ Zapalovací modul i s kabely
🧠 Nová zapalovací jednotka
🔥 Odpor zapalování

A samozřejmě základní servis, který by měl být samozřejmostí:
🛢️ Výměna oleje (motor + převodovka)
🧽 Vzduchový, olejový i palivový filtr
🕯️ Nové svíčky
💧 Nová chladicí kapalina

🔁 A hlavně – olej v motoru měníme každý rok, bez ohledu na kilometry. Pokud se jezdí víc, klidně i dvakrát ročně. To jen jako malé doporučení pro ty, co si pak stěžují, že jim „z ničeho nic“ odešel motor 😅🙃

Motor teď běží jak švýcarský strojek ⏱️, a díky pečlivému přístupu je z něj spolehlivý parťák na cesty 🚗💨.
Celkově se z auta stává pěkný kousek, který si zaslouží trochu té péče – a taky odmění.

Odesláno

Co máme ještě v plánu:

Potažení stropnice koženkovou fólií – stávající už dosluhuje.

Výmena zadních sedaček – vlivem tepla se rozparávají, takže půjdou ven.

Sháníme originální pěkná kola na 605ku – kdybyste měl někdo tip nebo sadu, napište 🙏

Chybí nám jeden kanálový dekl (plastový kryt pod auto) – pokud ho má někdo navíc, budeme moc rádi.

Díky všem, kdo si to dočetli až sem! 😄 Pokud máte díly, zkušenosti, nebo jen chuť pokecat o 605kách, ozvěte se klidně sem nebo do zpráv. Je super, že tohle auto pořád někdo udržuje při životě. ❤️🚗

Odesláno

Stropnici jsem sundaval na jednom vraku. Kdyztak napiš. Jinak ten volant je přímo na 605? Já ho viděl snad na nějakých menších pežotech, ale ono je to asi jedno 😁

Odesláno

@pattja jsem stropnici zatim sundavak jen u aut se střešním oknem ale už neměli vetšinou přední okno tak uplně nevím . A ten Volant je přímo z originál Peugeot "tuning" doplňku a má i stejný průměr ale asi to davali do čeho chtěli 😂 jen nevim jak se budou tvarit na STK 

Odesláno

Ješte jsem přemýšlel o objednání nových SPZ z tohoto webu https://viprz.cz/ protože ty moje už se začnají pomalu loupat nevím jsk moc legální to je ale kdyz si to tam dam tak v zadu nebudu mi samolepky což je na houno 

Odesláno (upraveno)

+ jsem sehnal cely kompletní Interiér z nového modelu přemýšlím že bych přendal taoce ale bohužel jsou na novej model zrovma ale za dobrou cenu neber to 

Messenger_creation_3f24d8f9-92b4-4f2b-80d0-ae4f592b2dbd.jpeg

Messenger_creation_8510880f-50bc-4a2b-aef2-ee58233dc351.jpeg

Messenger_creation_e62c3ada-9aa3-4700-af4b-fa0a94a9ae43.jpeg

Messenger_creation_46f49dca-ec47-4ac3-b250-423b2c98b349.jpeg

Messenger_creation_dbf2f5a6-b4ae-46d4-ac8d-6219c885a4c2.jpeg

Messenger_creation_ae1d8db4-b9ce-4093-8c59-5cc3a12058b3.jpeg

Messenger_creation_538968d9-d96d-4e90-b18e-5ca95c1443d9.jpeg

Messenger_creation_0aba9284-6d81-4e13-aac4-ec4229ef68bc.jpeg

Upraveno uživatelem Peugeot605
Odesláno

Já bych tam ty tapce z novyho modelu nedaval, takhle to bude akorát bastl. Nejlepši a největši hodnotu to má kdyz tam jsou original věci, nebo ty které tam mají být. Navíc budes muset přetahat ovladani zrcátek, bo u novyho modelu je to v madle a ne na tunelu.

Odesláno (upraveno)

Bohužel jsem neměl štestí najít dřevodekor v pěkném stavu tak jso vyřesil dřevenou folii a vypadá to o 100% lépe

Sloupky ješte musím dodělat  

20240328_195407.jpg

20240328_214600.jpg

Odesláno

Našel jsem ješte fotky puvodniho majitele pred havarkou klučiny který si to koupil a po cestě se mu otevřela kapota :// 

vtipné na tom je že v roce 2016 jsme ji videli na benzine a ani nas nenapadlo že ji někdy budeme vlastnit 

received_1315257022351310.jpeg

received_738661167583383.jpeg

received_594222749214382.jpeg

Odesláno (upraveno)

@dýzlDěkujeme že dnes někdo dokáže ocenit :D , spousta lidí na sídlišti tomu nepřeje lidem to v leží žaludku 

Například jeden nám tam sprostě nadával kvůli tomu že na nich máme přes zimu plachty 

Kdyby jsi chtěl můžes přijet na sraz veteránu v Jindřichově Hradci na Náměstí 31.5.2025 od 8:30 do 12h výstava 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, sitler napsal:

je to o papiry v cistirne a 25+ pokuty.

Potvrzuju

Dpkonce takovou akci zažil někdejší ministr dopravy za VeVerky Vítek Bárta, který si na svůj soukromý sportwagen nechal zrobit přední RZ jako samolepku.

No a protože ho kdosi vyfotil a on byl velice oblíbený mezi kolegy i opozicí, odnesl to s plnou parádou a púl roku se nechal všude vozit svým řidičem

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...