Peugeot605 Odesláno 20. květen 2025 Autor Odesláno 20. květen 2025 Interiér také změnil svůj vzhled + jsem sehnal Originální Kožený Peugeot volant v dost dobrým stavu Citovat
Peugeot605 Odesláno 20. květen 2025 Autor Odesláno 20. květen 2025 Na motoru jsme udělali snad všechno, co šlo : Čidlo hladiny vody Čidlo nasávaného vzduchu Potenciometr škrticí klapky Oboje relátka ABS Relátka sahar (chlazení) Relé startování Kompletní rozvody Zapalovací modul i s kabely Nová zapalovací jednotka Odpor zapalování A samozřejmě základní servis, který by měl být samozřejmostí: Výměna oleje (motor + převodovka) Vzduchový, olejový i palivový filtr Nové svíčky Nová chladicí kapalina A hlavně – olej v motoru měníme každý rok, bez ohledu na kilometry. Pokud se jezdí víc, klidně i dvakrát ročně. To jen jako malé doporučení pro ty, co si pak stěžují, že jim „z ničeho nic“ odešel motor Motor teď běží jak švýcarský strojek , a díky pečlivému přístupu je z něj spolehlivý parťák na cesty . Celkově se z auta stává pěkný kousek, který si zaslouží trochu té péče – a taky odmění. Citovat
Peugeot605 Odesláno 20. květen 2025 Autor Odesláno 20. květen 2025 Co máme ještě v plánu: Potažení stropnice koženkovou fólií – stávající už dosluhuje. Výmena zadních sedaček – vlivem tepla se rozparávají, takže půjdou ven. Sháníme originální pěkná kola na 605ku – kdybyste měl někdo tip nebo sadu, napište Chybí nám jeden kanálový dekl (plastový kryt pod auto) – pokud ho má někdo navíc, budeme moc rádi. Díky všem, kdo si to dočetli až sem! Pokud máte díly, zkušenosti, nebo jen chuť pokecat o 605kách, ozvěte se klidně sem nebo do zpráv. Je super, že tohle auto pořád někdo udržuje při životě. Citovat
patt Odesláno 20. květen 2025 Odesláno 20. květen 2025 Stropnici jsem sundaval na jednom vraku. Kdyztak napiš. Jinak ten volant je přímo na 605? Já ho viděl snad na nějakých menších pežotech, ale ono je to asi jedno Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 @pattja jsem stropnici zatim sundavak jen u aut se střešním oknem ale už neměli vetšinou přední okno tak uplně nevím . A ten Volant je přímo z originál Peugeot "tuning" doplňku a má i stejný průměr ale asi to davali do čeho chtěli jen nevim jak se budou tvarit na STK Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 Ješte jsem přemýšlel o objednání nových SPZ z tohoto webu https://viprz.cz/ protože ty moje už se začnají pomalu loupat nevím jsk moc legální to je ale kdyz si to tam dam tak v zadu nebudu mi samolepky což je na houno Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 (upraveno) + jsem sehnal cely kompletní Interiér z nového modelu přemýšlím že bych přendal taoce ale bohužel jsou na novej model zrovma ale za dobrou cenu neber to Upraveno 21. květen 2025 uživatelem Peugeot605 Citovat
patt Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 Já bych tam ty tapce z novyho modelu nedaval, takhle to bude akorát bastl. Nejlepši a největši hodnotu to má kdyz tam jsou original věci, nebo ty které tam mají být. Navíc budes muset přetahat ovladani zrcátek, bo u novyho modelu je to v madle a ne na tunelu. radim.1008 a Peugeot605 ohodnotil 2 Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 (upraveno) Bohužel jsem neměl štestí najít dřevodekor v pěkném stavu tak jso vyřesil dřevenou folii a vypadá to o 100% lépe Sloupky ješte musím dodělat Upraveno 21. květen 2025 uživatelem Peugeot605 Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 Našel jsem ješte fotky puvodniho majitele pred havarkou klučiny který si to koupil a po cestě se mu otevřela kapota :// vtipné na tom je že v roce 2016 jsme ji videli na benzine a ani nas nenapadlo že ji někdy budeme vlastnit Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 A to nemluvím o další 605 ale o tom bude možná samostatný forum je to 1994 2.0 16v Citovat
dýzl Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 Vždy když jedu kolem a máš je na parkingu , tak jen slintám , mezi tím vším tam opravdu vinikají jako diamant mezi obyčejnými "šutry"!!! Peugeot605 ohodnotil 1 Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 (upraveno) @dýzlDěkujeme že dnes někdo dokáže ocenit , spousta lidí na sídlišti tomu nepřeje lidem to v leží žaludku Například jeden nám tam sprostě nadával kvůli tomu že na nich máme přes zimu plachty Kdyby jsi chtěl můžes přijet na sraz veteránu v Jindřichově Hradci na Náměstí 31.5.2025 od 8:30 do 12h výstava Upraveno 21. květen 2025 uživatelem Peugeot605 Citovat
Hafity Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 U té stropnice zřejmě půjde o to jak jí vymotat z auta typu sedan, než jak jí sundat.... Citovat
sitler Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 před 16 hodinami, Peugeot605 napsal: Ješte jsem přemýšlel o objednání nových SPZ z tohoto webu https://viprz.cz/ protože ty moje už se začnají pomalu loupat nevím jsk moc legální to je ale kdyz si to tam dam tak v zadu nebudu mi samolepky což je na houno je to o papiry v cistirne a 25+ pokuty. Péťa, Medvěd a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 @Hafity Podle originál dílenské příručky píšou vymontovat obě přední sedačky a přadníma dveřma vyndat Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 (upraveno) před 2 hodinami, sitler napsal: je to o papiry v cistirne a 25+ pokuty. Potvrzuju Dpkonce takovou akci zažil někdejší ministr dopravy za VeVerky Vítek Bárta, který si na svůj soukromý sportwagen nechal zrobit přední RZ jako samolepku. No a protože ho kdosi vyfotil a on byl velice oblíbený mezi kolegy i opozicí, odnesl to s plnou parádou a púl roku se nechal všude vozit svým řidičem Upraveno 21. květen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Peugeot605 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 @Medvědtak to je dobrý :DD četl jsem že by mi měli na uřade udělat kopie spz tak nevím co je na tom pravdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.