Rikic339 Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) Trochu mě rozhodil tento článek.. Aby bylo jasno - tenhle klimaterorismus odsuzuji a v žádném případě to neschvaluji, zasloužili by pořádně přes hubu! ALE přijde mi nesmyslné že týpek v BMW je jaksi bez viny.. Všichni dobrzdili, včetně kamionu a týpek ne? Tak asi jel buď rychle, nebo se nevěnoval řízení sakra.. Co neubrzdíš, neukecáš (samozřejmě jsou případy vybržďování ale to je jiná kapitola). Nebo jsem snad jediný kdo si to myslí? Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem Rikic339 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) Nějak ten článek na odkaze není Oni ale nepišou že je řidič BMW bez viny, ani v německém originálním článku. Prostě napsali že budou řešit aktivisty kvuli kterým se to stalo. To že řidič kamionu brzdil náhle a BMW to do něj narvalo se tam nijak více nerozebírá. Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 19. červenec 2023 Autor Odesláno 19. červenec 2023 Sorry opraveno, už by to mělo fungovat. No já spíš řeším ty názory lidí, dělají z něj chudáčka co za nic nemůže.. Jasně, bez nich by tam žádná kolona nebyla, ale on na tom prostě má svůj podíl viny dýzl ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) ta argumentace "ridic kvuli nim..." je samozrejme uplne mimo a je to jen klasicka novinarina. Pokud bmw nedobrzdi za kamion do kolony, pak je jasne idiot zcela nezavisle na tom, co tu kolonu zpusobilo. Aneb ridic musi mit takovy odstup a rychlost, aby to vzdy zvladl dobrzdit. Pokud to nedokaze udelal chybu. Takze za BMW pod naves muze BMW, ale za kolonu a vse s ni souvisejici muze ta parta tupych kretenu. Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem sitler Pe.Tr, Pepito, Rikic339 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Tak za tu nehodu si muže sám, to každopádně, i kdyby ten kamioňák měl nohy na volantu a brzdil pozdě tak za to prostě muže řidič BMW. Jenže koloběžkáři to nechápou no, ti budou tvrdit něco jinýho vždycky. Rikic339 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Rikic339 Odesláno 19. červenec 2023 Autor Odesláno 19. červenec 2023 No jsem rád že nejsem sám kdo to tak vidí.. Ty diskuze všude možně mě až děsily dýzl ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 před 29 minutami, Radek Hurvajz napsal: Jenže koloběžkáři... Já jsem v tom článku nečetl nic o koloběžkách nebo o koloběžkářích. Co jsi tím myslel? Já také jezdím na koloběžce a nikoho neblokuji. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) Myslel jsem ty jezdce kteří jezdí jak smyslů zbavený, předpisy totalně ignorují nebo neznají a navíc si asi myslí že jsou nesmrtelní. Samozřejmě že jsou mezi nimi i ti normální kteří předpisy dodržují, jako třeba ty. A tyhle jsem bral jako vzorek těch různě diskutujících kteří tvrdí že za to chudáček řidič Baworáku nemůže. A především ti klimateroristi jezdí převážně na kolech či koloběžkách (Tím nemyslim tebe) Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) Včera jsem v poledne slyšel v radiožurnálu pipinu (snad mluvčí) z týhle party ekofanatiků a ty moudra, co z ní lezly, to bylo na Darwina minimálně tuplovanýho "MY víme, že nemáme většinovou podporu, ale MY tu většinu přece k tomu, aby se o nás mluvilo, vůbec nepotřebujeme. Stačí dělat čím dál větší bugr a voni si nás politici budou muset všímnout" A k tématu - v tomhle souhlas se Sitlerem. Řidič BMW si za to může sám (pokud mu to teda kamioňák proto, aby to sám ubrzdil, neposlal 5 m před auto - což se taky děje), ale prvotní příčinou je blokace dálnice pošahanci Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/119887/prejeti-aktivisty-prilepeneho-k-silnici-bude-nove-jen-prestupek-rozhodli-poslanci.html Pozor Divoký kačer - nebrat vážně Citovat
dýzl Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Ti "klimaktivisti" jsou stejně jen srabi-dal jim kladivo a hřebíky ať se místo přilepení přibijí!!! V Bafíku a) jel jak růžové zvířátko a za b) nedodržel bezpečnou vzdálenost od vozidla jedoucího před ním, a za c ) obě varianty najednou! Takže jednoznačně-za nehodu si může jen on sám . Citovat
Medvěd Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Variantu, že mu to kamioňák mohl poslat kousek před auto a ten OA by to jinak taky mohl ubrzdit tedy nebereš v potaz. Citovat
sitler Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Vzhledem k tomu, ze kamion je az uplne vpravo, tak ne... Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 Ups - jsem odhalen. Četl jsem článek, ale na video jsem nekoukal, nějak jsem neměl chuť koukat na rozmašlovaný auto pod návěsem. Pokud tedy kamion je vpravo, pak to na zavinění řidičem OA opravdu vypadá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.