Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Trochu mě rozhodil tento článek.. Aby bylo jasno - tenhle klimaterorismus odsuzuji a v žádném případě to neschvaluji, zasloužili by pořádně přes hubu! ALE přijde mi nesmyslné že týpek v BMW je jaksi bez viny.. Všichni dobrzdili, včetně kamionu a týpek ne? Tak asi jel buď rychle, nebo se nevěnoval řízení sakra.. Co neubrzdíš, neukecáš (samozřejmě jsou případy vybržďování ale to je jiná kapitola). Nebo jsem snad jediný kdo si to myslí? 

Upraveno uživatelem Rikic339
Odesláno (upraveno)

Nějak ten článek na odkaze není

Oni ale nepišou že je řidič BMW bez viny, ani v německém originálním článku. Prostě napsali že budou řešit aktivisty kvuli kterým se to stalo. To že řidič kamionu brzdil náhle a BMW to do něj narvalo se tam nijak více nerozebírá.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Sorry opraveno, už by to mělo fungovat. No já spíš řeším ty názory lidí, dělají z něj chudáčka co za nic nemůže.. Jasně, bez nich by tam žádná kolona nebyla, ale on na tom prostě má svůj podíl viny

Odesláno (upraveno)

ta argumentace "ridic kvuli nim..." je samozrejme uplne mimo a je to jen klasicka novinarina. Pokud bmw nedobrzdi za kamion do kolony, pak je jasne idiot zcela nezavisle na tom, co tu kolonu zpusobilo. Aneb ridic musi mit takovy odstup a rychlost, aby to vzdy zvladl dobrzdit. Pokud to nedokaze udelal chybu.

Takze za BMW pod naves muze BMW, ale za kolonu a vse s ni souvisejici muze ta parta tupych kretenu.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 29 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Jenže koloběžkáři...

Já jsem v tom článku nečetl nic o koloběžkách nebo o koloběžkářích. Co jsi tím myslel? :myslim Já také jezdím na koloběžce a nikoho neblokuji. :papa

Odesláno (upraveno)

Myslel jsem ty jezdce kteří jezdí jak smyslů zbavený, předpisy totalně ignorují nebo neznají a navíc si asi myslí že jsou nesmrtelní. Samozřejmě že jsou mezi nimi i ti normální kteří předpisy dodržují, jako třeba ty.

A tyhle jsem bral jako vzorek těch různě diskutujících kteří tvrdí že za to chudáček řidič Baworáku nemůže.
A především ti klimateroristi jezdí převážně na kolech či koloběžkách (Tím nemyslim tebe)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Včera jsem v poledne slyšel v radiožurnálu pipinu (snad mluvčí) z týhle party ekofanatiků a ty moudra, co z ní lezly, to bylo na Darwina minimálně tuplovanýho
"MY víme, že nemáme většinovou podporu, ale MY tu většinu přece k tomu, aby se o nás mluvilo, vůbec nepotřebujeme. Stačí dělat čím dál větší bugr a voni si nás politici budou muset všímnout"

A k tématu - v tomhle souhlas se Sitlerem. Řidič BMW si za to může sám (pokud mu to teda kamioňák proto, aby to sám ubrzdil, neposlal 5 m před auto - což se taky děje), ale prvotní příčinou je blokace dálnice pošahanci

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ti "klimaktivisti" jsou stejně jen srabi-dal jim kladivo  a hřebíky ať se místo přilepení přibijí!!!

V Bafíku a) jel jak růžové zvířátko a za b) nedodržel bezpečnou vzdálenost od vozidla jedoucího před ním, a za c ) obě varianty najednou! Takže jednoznačně-za nehodu si může jen on sám .

Odesláno

Ups - jsem odhalen. Četl jsem článek, ale na video jsem nekoukal, nějak jsem neměl chuť koukat na rozmašlovaný auto pod návěsem.

Pokud tedy kamion je vpravo, pak to na zavinění řidičem OA opravdu vypadá 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...