Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapsání použitého tažného zařízení - peugeot 309

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám doma z vraku auta kompletní tažné zařízení se štítkem a chtěl bych ho zabudovat do peugeota a nechat si ho zapsat do techničáku. K tažnému zařízení nemám original typový list, pouze jen štítek na tažném. (výrobce tažného zařízení už neexistuje) Lze nějakým způsobem toto tažné zapsat do techničáku?

Mám původní CZ techničák, kde nejsou zapsané hmotnosti tažného, tudíž jestli se nemýlím bylo by potřeba dostat od Peugeota nějaký výpis tech. údajů které pak zapíšou do techničáku?

Prý údajně by stačilo sehnat klidně i vyřazený neplatný velký techničák kde je tažné zapsané, na úřadě udělají jakýsi výmaz tažného a to samé zapíšou do mého techničáku.

Díky za rady

Odesláno

u pouzitych TZ se to ted docela dost zprisnovalo. Tento dotaz bych vznesl primo na uradu u urednika, kde bys to chtel nechat zapisovat, protoze jinej kraj jinej mrav. Ale obavam se, ze pokud neexistuje uz ani vyrobce TZ, legalne to nepujde, nebudes mit potrebne papiry.

Odesláno

Tak jsem se ptal na úradě a stačí sehnat techničàk klidně z vyrazeného auta, namontovat si tažné, zajet na stk a s lrotokolem od stk a oběma techničàky zajít na úřad. Tažné ze starého vymažou a zapíšu do nového.

Tak kdyby někdo měl starej, klidně  vyřazenej techničàk 309, 1.9D se zapsanym tažnym, tak by to bylo super. Díky

Odesláno

@Péťa ano to by jim vyběhnout mělo, nicméně například od zkušenosti jůtubera erbose, co si nevědomky koupil superba v exekuci, opravil ho a pak ho po něm chtěli exekutoři :D prý tu informaci v registru měli, ale nemaj povinnost tuo informaci oznámit :D 

• O 11 měsíců později...
Odesláno

ozivim tema..... mam na mazde tazne nove od SVC namontovane certifikovanou firmou k montazi taznych zarizeni, ale nenasel jsem ji na strankach SVC jedna se o firmu Sport jacht Praha. A otazka zni, musim na STK, nebo mohu jit rovnou na urad na zapis??

Odesláno (upraveno)

mi to řekla před montáží ta firma co namontovala tažné--běžte pak přímo na úřad , dali mi k tomu zápisu i doklad o instalaci tažného,  zkus jim zavolat :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Scratch Pokud ti to montovala certifikovaná fitma, tak zajdeš na úřad společně s typovým listem a osvědčením od firmy, pak by to neměl být problém. Pokud teda máš v TP zapsané hmnotnosti tažného a soupravy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...